2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
دکترت عارفیه

آره عزیزم، ترجیح میدادم بهمن باشم که حداقل روالشو دستم اومده اما خوب تاریخم به روز عرفان خورد انقدرم که میترسم بشه یا نشه حتی یه کلمه نگفتم که اگه میشه یه روز تاخیر بندازه تا همون بهمن باشم حالا همش پشیمونم

💚💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم شکم هم پشت برای من دیگه جا نداشت حسابی کبود بودم ۶۰تا پروژسترون و ۶۰تا انوکسا تزریق کردم 

یا خدا پس چجوری همه میگن آسونه و سخت نیست و چندبار چندبار انجام میدن البته من منظورم بیشتر برای تخمک اهدایی هست ک خودمم میخوام انجام بدم باز برای خودتو بچه خودت باشه ارزش داره

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی توروخدا  من قراره تخمک کشی انجام بدم میگن احتمالا هایپر بشم بعد این ...

عزیزم کدوم دکتر میخواد براتون تخمک کشی کنه؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اره واس همین دودل شدیم.اخه همسرم میخواد بخوره پروانه جان میگم نکنه دوزش کم باشه یوقت بد نباشه .

عزیزم دکتر به من گفت اگه دوز 30 گرفتی روزی یک عدد اگه دوز 100 گرفتی هفته ای دو تا بخور فرقی نداره کدوم رو بگیری نگران نباش

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

انشالله خدا حاجت دلت رو بده عزیزم منم به لیستت اضافه کن خیلی محتاج به دعام

شکر که بهترین، بله دوره داره ، انشااله زود زود عافیت پیدا کنین،  امروز معده درد داشتم بعد دردش ...

بهش شیر بده، چوب بچه انتی بادی از شیرت دریافت میکنه ولی بچه رو نبوس و اگه فکر میکنی ممکنه ویروس داشته باشی، موقع شیر دادن ماسک بزن. اینطوری قبل اینکه به بچه از راه ترشحات دهان ویروس یا باکتری برسه، از طریق شیر مادر  انتی بادی دریافت میکنه و بدنش مقاوم میشه