2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر 🙏🏻. ما هم خدا رو شکر خوبیم. درگیر دندون درآوردن بچه ها هستم. بحق این ماه این لحظات نصیب ...

ای جانم به سلامتی انشاا...خدا حفظ شون کنه

انشا....هر زوجی تو مراکز درمانی هستند به حق صاحب این ماه نتیجه بگیرند

شادی صدام کنید
ممنونم عزیزدلم، خداروشکر،  دیگه به شب نخوابی ها عادت کردیم 😁 ولی کولیک بعضی روزا واقعا اذیت ک ...

خداروشکر ما هم خوبیم.

نزدیک دوماه بشی گریه هاش کمتر میشه 

شادی صدام کنید
عزیزم جنین نه...تخمک  ممنون

خوب تو این مراکز تخمک نیست که.

هر تخمکی که از رحم خارج میشه تبدیل به جنین میشه.

امیدوارم که طبیعی خودتون بارداری یا از جایی که فکرشم ممی کنید پولش براتون جور شه

شادی صدام کنید

سلام ی سوال من صبح میخواستم تست بزنم تست از دستم افتاد تو ی ظرف آب تمیز سریع برش داشتم ولی کامل خیس شده بود ادرارم ریختم توش بعد گفتم شاید خراب شده انداختمش تو سطل بعد خوابیدم ظهر بیدار شدم نگاش کردم دیدم ۲ تا خط افتاده روز ۹ انتقالمه بنظرتون تست خرابه

باران جان چطوری عزیزم؟ گل دخملی بهتره؟  نگرانتون بودم 🧡

سلام رعنا جون، ممنون.  شکر خدا بهتریم. من همچنان گلوم درد میکنه ولی از شدت اولیه اش کم شده. دخترم هم سرفه میکنه و بینیش کیپه ولی دیگه به شدت شنبه و یک شنبه نیست خدا شکر. دیگه دوره اش باید بگذره. من هم چون دارو خاصی نمیخورم گلو دردم هنوز خوب نشده.

سلام رعنا جون، ممنون.  شکر خدا بهتریم. من همچنان گلوم درد میکنه ولی از شدت اولیه اش کم شده. دخت ...

شکر که بهترین، بله دوره داره ، انشااله زود زود عافیت پیدا کنین، 

امروز معده درد داشتم بعد دردش رفت تو مثانه 🙄

به بچه شیر ندادم ولی بغلش کردم، 

بهش شیر ندم؟ میترسم مریض باشم 

مثل اینکه ویروس جدید رو گوارش اثر داره