2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
😅😅همین دیگه ببین خودم یادم میاد اون همه سال جلوگیری کردیم، میگم چقدر دلمون خوش بودا، فکر میکردیم ...

همون یبار یه دکتر بهم گفت طبیعی جلوگیری میکنین چه مهارتی دارین حامله نمیشی، نگو مهارت از ما نبود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
همون من که بعد هیسترو گفتن شکل سلولای رحمت بده هایپر پلازی، اینقدر ترسیده بودم که حتی جرعت نداشتم سر ...

مال همون داروهای لعنتیه پانکچره، منم بعد پانکچر رحمم دچار مشکل شد، هیسترو کردن، بعد هیسترو گفتن خوب شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال همون داروهای لعنتیه پانکچره، منم بعد پانکچر رحمم دچار مشکل شد، هیسترو کردن، بعد هیسترو گفتن خوب ...

اره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
 همون یبار یه دکتر بهم گفت طبیعی جلوگیری میکنین چه مهارتی دارین حامله نمیشی، نگو مهارت از ما ...

باور میکنی به منم همینو گفتن

اخه ما هم طبیعی جلوگیری میکردیم، بعد رفتم دکتر، گفتم ما هفت ساله طبیعی جلوگیری میکنیم، گفت یه بارم حامله نشدی یعنی ، گفتم نه🥲🥲

چقدر فکر کردیم توانمندیم تو جلوگیری

باور میکنی به منم همینو گفتن اخه ما هم طبیعی جلوگیری میکردیم، بعد رفتم دکتر، گفتم ما هفت ساله ...

دقیقا، ماچرا شک نکردیم اخه مشکل داریم ای وای ای وای 

دقیقا، ماچرا شک نکردیم اخه مشکل داریم ای وای ای وای

😅😅😅ببین همش تقصیر دکتر زنانه، من هر سال برای چکاب میرفتم، یک کلمه نمیگفتن بابا همسرت هم یه بررسی بشه

فقط میگفتن قبل ۳۵ سالگی باردار بشید، منم فکر میکردم حالا ماه اول نه ولی ماه دوم حامله میشم😅😅😅 

هی روزگار

قرار نیست که همه مامان بشن قسمت ما هم اینه دیگه خواهر  تو خودت خوبی؟ با همسرت بهتری؟

همه میشن تو هم میشی. خیلی انگشت شمار هستن که نشدن هیچ وقت. 

خودم خوبم. داره تموم میشه دیگه عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همه میشن تو هم میشی. خیلی انگشت شمار هستن که نشدن هیچ وقت.  خودم خوبم. داره تموم میشه دیگه عزی ...

اینجوری نگو دیگه

یعنی چی داره تموم میشه

سارا این همه تلاش برای بچه، بعد حالا ؟؟؟ 

فدات شم صبوری کن، گذشت کن، خدا خودش کمکتون میکنه

گندم جون خوبی شما خراشم انجام دادین؟  پی ار پی چی کاش بگی برات انجام بدن بسته اخرو

ممنون عزیزم نه انجام ندادم .والا فعلا بی خیالش شدم انتقال نمیدم. خواهرم بنده خدا بیماریش متاستاز کرده به کبد و ریه این روزها حالم خیلی بده شب و روزم با گریه میگذره 

دوستان توروخدا با دلهای پاکتون براش دعا کنید خواهرم جوونه دو تا بچه ی کوچیک داره 😭

الهی و ربی من لی غیرک
اینجوری نگو دیگه یعنی چی داره تموم میشه سارا این همه تلاش برای بچه، بعد حالا ؟؟؟  فدات شم صب ...

عزیزم مگه دسته منه دیگه نمیخواد ۸ ماه تلاش کردم دیگه ۹ ماهه شده این داستان زوری نمیشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم نه انجام ندادم .والا فعلا بی خیالش شدم انتقال نمیدم. خواهرم بنده خدا بیماریش متاستاز کرد ...

اخی بنده خدا   

عزیزم دکتر برای دوران بارداری برام فموبرا تجویز کرد،الان گرفتم داخلش فولیک اسید هم داره! به نظرشما ...

نمیدونم عزیزم چی بگم

ولی من با توجه به مشکلی که داشتم دکتر بهم کفت حتی مکملی هم که فولیک اسید داشته باشه نخور و منم نخوردم دیگه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود