2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام عزیزم انشالله موفق باشی دکتر قبلیت کی بوده ؟ والله اینو بگم دکتر کمی سهل انگاریه نه والله کل تق ...

من با دکتر شهبخش بودم 

دکتر خیلی خوبی بود 

البته من با دکتر دیگه ای پانکچر شده بودم و انتقال جنین رو فقط شه بخش انجام داد

میدونی آدم هی میخواد دکتر عوض کنه شاید بهتر باشه

دکتر شه بخش واقعا آروم و صبور بود 

گفت حضوری بیاین نگه میداریم 

چه مسخرس شما کجایید ما وقتش تموم میشه نگه میدارن وقتی باز میری انتقال بدی هزینشو پرداخت میکنی یا تلفنی زنگ میزنی پرداخت میکنی ادم شاید شرایط رفتن نداشته باشه راهش دور باشه چه گیری افتادیم از دست این مراکزو دکترا هر جور مایلن مارو میدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دکتر شهبخش بودم  دکتر خیلی خوبی بود  البته من با دکتر دیگه ای پانکچر شده بودم و ان ...

منم تعریفشو شنیدن ولی به نظرم همشون یکین کارشونم یکیه بسته به شانسه من این بار میخوام با محمدزاده برم ببینم قسمتم چی میشه از کم حرفی انصاریپور و حرف زدن با ماماهای بد اخلاقش خسته شدم

منم تعریفشو شنیدن ولی به نظرم همشون یکین کارشونم یکیه بسته به شانسه من این بار میخوام با محمدزاده بر ...

واقعا آرامش خیلی مهمه

دکتر شه بخش برخلاف بقیه دکترا وقتی میخواد صدات کنه میگه مامان جان

خیلی به آدم احساس خوبی میده

من واقعا دوسش دارم فقط چون خیلی اسم انصاری رو شنیدم 

گفتم عوض کنم

وگرنه روز انتقال همه دکتر ها مثلا ۱ یا ۲ تا انتقال داشتن شهبخش نزدیک ۱۲ تا ۱۵ نفر رو انتقال داد

سلام بچه ها دارو کیوتن نوشتن مرکز ناباروری من اونحا نگرفتم دارو هارو اومدم شهرخودم.الان نمیدونم کیوتن مگ انواع داره؟این که الان شوهرم خریده قوطیش طلایی رنگ.اونی که به من دادن کیوتن قرمزبود.فرق دارن باهم؟نمیتونم از این بخورم؟

سلام عزیزم ‌خداروشکر ان شالله رفع بشه با دارو واینبار به زودی مامان شی و‌محکم بچسبه به دلت  من ...

ممنونم عزیزم❤️ ان شاالله برا شمام همین طور.

ینی برا اندومتر ای وی ای جی بزنی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم انتقال دادم آندومترم 7.4 بود خب اینا که اینو میدونن چرا انتقال میدن؟

همیشه اینجوری نیس عزیزم نگران نباشید.

. دوستی داشتیم با ۶ انتقال داده بود و مامان شد. ی مجموعه ای از مسائل هس ک بررسی میشن و ب یه نظری میرسن. در مورد من دیگا به همین اندومتر رسیدن و چیزای دیگه رد شد فعلا. ولی خب ازونورم دکتر میگه سقط ۳ ماه اول شایعه و ممکنه اختلال کروموزومی باشه و... 

ان شاالله تو هر مرحله ای ک هستین پر خیر و برکت باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من امروز هفتمین روز انتقالمه و هنوز هیچ علائمی ندارم اصلا انگار نه انگار که جنینی انتقال دادم هنش کا ...

میدونم انتظار خیییلی سخته ولی ب جای ناامیدی و گریه و... سعی کن ابن ۱۴ روز رو خوش بگذرونی، کیف کن ازین ۱۴ روزی ک مادری. ان شاالله این مادری ۱۲۰ سال هم ادامه داشته باشه ولی اگه خداااااای نکرده ادامه هم نداشت ب قول بچه ها وقت برا ناراجتی بسیاره. از این روزات لذت ببر باهاشون حرف بزن ک بعد حسرتشو نخوری.

منم ۳ بار این دوره رو تجربه کردم و واقعا لدت میبردم البته نمیگم گریه نمیکردم یا افکار منفی سراغم نمیومد نه، کاملا طبیعیه. ولی مساله اینجاس ک چ منفی فک کنی چ مثبت اون اتفاقی ک خدا برات مقدر کرده میفته پس حداقل ازش لدت ببر😍 ان شاالله با نتیجه مثبت خوشحال مون می کنی . ب علائمم اصلاااا فک نکن چون بودن یا نبودنش  ربطی ب بارداری نداره