2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

سلام بچه ها من خیلی نگران اب دور جنینم،سونو گفت زیر حد نرمال هستش ،نرمالش ۱۰ هستش برای من ۹.۸ بود.

دکترم گفت آب زیاد بخور و هفته دیگه دوباره برم سونو خیلی نگرانم ،  برای جنین مشکلی پیش نمیاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه بگید چه داروهایی برای همسرتون نوشتن ؟ و مورفولوژی همسرتون چنده

عزیزم جواب ازمایش ندیدم فقط داشتن باهم مشورت میکردن گفتن حرکت یه مقدار کمه.اسپریژن.سلن پلاس.کیوتن.دی.فولیک اسید.سی.ای.نوشتن .

بچه ها من همسرم زونا گرفته چند روز بود بدنش ی جوش میزد متوجه نمیشدیم امروز رفت دکتر گفته زوناس من او ...

بیشترین نگرانی من این هستش فصل مدارس دخترم ابله بگیره منم ازش بگیرم چون کوچیک بودم نگرفتم.با دکترت مشورت کن زیرنظر متخصص باشی شنیدم چیزی نمیشه

ان شا الله ممنون گلم.این تیروئیدم همش دردسرسازه.کدوم‌مرحله ای الان؟

عزیزم من اخرای ماه پریود میشم میرم دکتر ببینم سیکل انتقالو برام شروع میکنه سیکلم بلنده یا کوتاه بلند که ۴۵ روز بعدش میشه کوتاهم که همون سیکل برام انتقال میدن به امید خدا 

انتقال منو تخمک کشی شما تو یه ماه میشه 

راستی مرکز شما جنینارو تعیین جنسیت میکنن بعد فریز اخه خیلی جاها تعیین نمیکنن

عزیزم من اخرای ماه پریود میشم میرم دکتر ببینم سیکل انتقالو برام شروع میکنه سیکلم بلنده یا کوتاه بلند ...

ان شا الله .یعنی پریودی هات مرتب نیست؟چرا سیکل بلند؟من راستش اینارو نمیدونم.ولی فک کنم جنین تشکیل بشه تعیین جنسیت میشن بعد فریز.مگ هزینه فریز نمیگیرن؟به تعداد هم ربط داره هزینه؟

عزیزم من اخرای ماه پریود میشم میرم دکتر ببینم سیکل انتقالو برام شروع میکنه سیکلم بلنده یا کوتاه بلند ...

من حساب کردم اواخر شهریور باید برم دنبال سونو و بقیه کارها.سیکل های من کوتاهه ۲۳تا۲۵روز

هزار تا کار میکنن بعد سقطمیشه باز میگن ممکنه از ضعیفی شوهرت باشه خاب از اول بگین واقعا شانسی شانسی د ...

خدا ازشون نگذره من خودم که ی چیزای ازشون دیدم که تا اخر عمرم دیگه پا تو راه درمان نمیزارم سپردم به خدا خواست بده نخواستم شکر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام پروانه جون خوبی؟انشالله ی انتقال موفق داشته باشی چند تا جنین پسر داری؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

من امروز هفتمین روز انتقالمه و هنوز هیچ علائمی ندارم اصلا انگار نه انگار که جنینی انتقال دادم هنش کارم شده گریه هر روز یه دل سیر گریه میکنم انتقال قبلیمم منفی شد نمیدونم چکار کنم نمیتونم تا روز پانزدهم صبر کنم که آزمایش بدم خیلی روزام بد میگذره خیلی توسل کردم ولی ناامیدی آزارم میده

واسم دعا کنید توروخدا

نگران نباش فقط تا میتونی معاینات بخور میاد سر حد خودش

میخورم عزیزم تا یه ذره اب میخورم میرم دستشویی ،یعنی کل ۲۴ ساعت من در رفت و امد به دستشویی ام ،ولی با این حال بازم میخورم مرسی🌹

ان شا الله .یعنی پریودی هات مرتب نیست؟چرا سیکل بلند؟من راستش اینارو نمیدونم.ولی فک کنم جنین تشکیل بش ...

نه مرتب نیست من پلی کیستیکم الان قرص میخورم مرتب بشم بلندی و کوتاهی سیکل بسته به نظر پزشکته هزینه ی فریزو بر اساس تعداد نی میگیرن و یادم نمیاد دقیقا از ما نی چند گرفتن 

جنیناییم که تعیین نمیشه باز فریز میکنن که اگه خدای نکرده منفی بشی ازش استفاده کنی ولی اگه همون اول تعدادی رو تعیین کنی خیلی بهتره الان من کلی دارو میخورم بعدش روز انتقال جنینامو در میارن تعیین میکنن شاید خدایی نکرده پسر توش نباشه هزینه ی داروهام میره و کنسل میشه اخه یکی رو میشناختم از ۹تا جنینش بیچاره نه تاش دختر شد برایه همون پرسیدم مرکز ما اول هر چند تا بخوایی تعیین میکنن ما پول نداشتیم همرو اون موقع تعیین جنیم متاسفانه ۴تارو دادیم