2777
2789

موز رو میدونمزو دیشب ۲تا خوردم 

بعدش چی

قرص لوپرامید هم خوردم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

آبلیمو

ماست و پونه

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کته ماست خوبه 

پودر بلوط هم عالیه بریزی تو ماست

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

غیر از خوردن

یه آجر رو بذار رو گاز با شعله کم، گرمش کن بعد یک پارچه کهنه بهش بپیچ که نسوزی، بشین روش تا وقتی که باسنت کاملا داغ بشه و داغی آجر بره.

دوباره میتونی تکرار کنی. از خوردن بهتر و زودتر جواب میده

غیر از خوردنیه آجر رو بذار رو گاز با شعله کم، گرمش کن بعد یک پارچه کهنه بهش بپیچ که نسوزی، بشین روش ...

ینی میگی اسهال از سردی هست؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
از سردی غذا یا عملکرد ضعیف دستگاه گوارش یا هر چیز دیگه ای باشه، این روش زود جواب میده. امتحان کن، ضر ...

باش ممنون 

قرص اسهالم خوردم ایشالا ک تاثیر کنه

مگه چند وقته اسهالی ؟؟؟؟ روده ی تحریک پذیر داری ؟؟؟؟

از روز قبل پریود تا الان ک روز پنجممه 

نمیدونم که

از روز قبل پریود تا الان ک روز پنجممه نمیدونم که

خب تو پریودی برای خانمها اسهال عادیه اینو دکتر گفت عزیزم 

حالا باید بفهمی ادامه داره یا نه 

اگه ادامه داشت سردی گوارش داری 

گرمیجات زیاد بخور 

خب تو پریودی برای خانمها اسهال عادیه اینو دکتر گفت عزیزم حالا باید بفهمی ادامه داره یا نه اگه ادامه ...

واقعا؟

ینی از اول تا اخر پریوی عادیه؟

خیلی بده که اح

آره عزیزم عادیه منم همین جوریم سعی کن قبل پریودی چیزایی بخوری رحمتو معدتو گرم کنه ماست و لبنیات زیاد ...

بعدتموم شدن پریودت اسهالت قطع میشه؟ واقعا؟

والامن قبلش انقد اسهال نبودم 

شما برا رفعش چیکار میکنی؟ فقط گرمیجات میخوری؟