2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
هنوز دکتر نرفتم برم حتما اینارو بهش میگم و قطعا خودشونم میدونن چی بگم والله بخداقسم روانی شدم کاش می ...

برا تیرویدت باید بری غدد زیادم بالانیست فکنم یه ماهو نیم باید لیوتریکسین بخوری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز دکتر نرفتم برم حتما اینارو بهش میگم و قطعا خودشونم میدونن چی بگم والله بخداقسم روانی شدم کاش می ...

خدا نکنه این چه حرفیه 

نگران نباش چیزی نمیشه ،من این همه مراکز مختلف رفتم هزار بارم پانکچر شدم تا حالا فقط دو نفر دیدم هایپر شدید بودن یکی ۲۲ تخمک داشت یکی ۳۰ تا 

کم پیش میاد یکی ۳۰ تا تخمک بده نگران نباش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم انتقال دادم آندومترم 7.4 بود خب اینا که اینو میدونن چرا انتقال میدن؟

۵ ماهه که اندومتر من بالا نمیاد و روز ۱۳ ۱۴ سیکل همین ۷ میشه

من هرماه اصرار دارم که واسم انتقال بده ولی پزشکم مخالفه میگه جنینارو از دست میدی و میگه صبور باش 

مورد هم داشتن تا یه سال اندومتر نیومده بالا ولی بعدش با اولین انتقال مثبت شدن 

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی توروخدا  من قراره تخمک کشی انجام بدم میگن احتمالا هایپر بشم بعد ...

عزیزم زخیرت چنده ؟ من هر بار هایپر میشم کمی درد داره ولی دارو میدنو تا پریودم میشی خوب خوب میشی والله من خیلی اذیت نشدم تیروییدتم حتما باید نرمال بشه چون رو کیفیت تخمک اثر داره

زخیرت ۹.۶پس بالایهواحتمالا هایپریت از من بیشتر باشه زخیره ی من کمی پایینتره ولی اگه دکترت وارد باشه ...

ب نظرتون با قرص اوابوست و فولیک اسید و ویتامین E  بهتر نمیشم قبلش؟ چون اینارو داد بهم قبل از ازمایش گفت بخور تا تخمدانات بهتر بشن ک هایپر نشی؟

سلام پروانه جان  من از پیام هاتون متوجه شدم که تحت نظر دکتر انصاری پور هستین من ۱ بار پانکچر ...

سلام عزیزم انشالله موفق باشی دکتر قبلیت کی بوده ؟ والله اینو بگم دکتر کمی سهل انگاریه نه والله کل تقویتی های لازمو خودم میگرفتم مثلا ویتامین د۳میداد خودم فرتیلو بقیه رو میگرفتم اصلا دکتر کم حرفیه خیلیا باهاش جواب گرفتنو میگن کارشم درسته ولی من هر بار باید خودم داروهامو یاداوری میکردم یه بارم باهاش ویزیت شو شاید من تعیین جنسیت بودم سهل انکاری میکرد ولی مثلا چسپو خودم پیشنهاد میدادم تا اصرار نکنی کار اضافی برات انجام نمیده مخصوصا اگه انتقال اولی باشی کلا ۴بارم باهاش انتقال داشتم کل درمانش مثله هم بوده کل داروهاشو از حفظم اصلا روششو تغیر نمیداد برایه من میگم ازش دلسر نشو خیلیا اینجا باهاش نتیجه گرفتن یه بار خودت برو ببین 

ب نظرتون با قرص اوابوست و فولیک اسید و ویتامین E  بهتر نمیشم قبلش؟ چون اینارو داد بهم قبل از از ...

حرف چرت زده با توجه به اطلاعات من تو این چند سال اینا فقط برایه کیفیت تخمک عالیه اوابوست برایه هایپریت دوز داروها و اگرم هایپر بشی بهت قبل عمل قرص میده ودارو سفیده ی تخم مرغ زیاد بخور تا میتونی دوغ شور عالیه