2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
   بارانم میگه شوهرش مورفپلپژیش دو درصد بوده، دیشب خاب دیدم شوهزم. مورفولوژیششده چهارده د ...

اناشید اولین آزمایش همسرم مورفو ۱ بوده و کل حرکت ۰، دبگه من شروع کردم به آبمیوه توی خونه گرفتن و معجون به همسرم دادن، همسرم ورزش و... کلا فست فوت و این چیزها که نمیخوریم. براش اورتومول خریدم. کلی بهش رسیدم. کمپرس یخ مجبورش میکردم که روی بیضه هاش بذاره. بعد چندماه مجدد آزمایش داده بود، باز هم خیلی بالا نرفته بود و فقط کمی تغییر کرد. ولی دکتر گفت مهم نیست میکرو با همین هم جواب میده. حتی بار اول که حرکت صفر بود، گفته بود میکرو میخوایی بکنی دیگه حرکت هم مهم نیست فقط اسپرم سالم.

عمل کرد بعد کلی دارو گیاهی و شیمیایی به خوردش دادم و تغذیه شو درست کردم خوب شد

منم همسرم واریکوسل عمل کرد ولی الان مورفو 2 هست هنوز میشه بگی چه داروهایی بهش دادی؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم آستنواسپرمی هست. یعنی اسپرم ها حرکت ندارند. آزمایش اول حرکت کلا ۰ بود. آزمایش دوم a شده بود ۲ ...

با دارو باردار شدی اگه ا صفر باشه پس امکان بارداری کمتره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان احتمال داره سقطم به خاطر مشکل همسرم باشه چون نمیدونم دی اف ایم نداده سنو واریکوسلم نداده ولی ...

دیاف ای مهمه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم همسرم واریکوسل عمل کرد ولی الان مورفو 2 هست هنوز میشه بگی چه داروهایی بهش دادی؟

کوکیوتن شربت ایمیونس کلومیفن خرنوب جنسینگ پودر شکوفه درخت خرما با تخم بلدرچین تو شیر با عسل دیگه تغذیه هم مدام گرمی میدادم و روغن حیوانی برنج با زیره و زعفرون تو همه غذا ها دارچین زنجبیل میزدم فلفل سیاه رو همه چی میزدم چلغوز و مغزیجات شیرموز 

همسرم آستنواسپرمی هست. یعنی اسپرم ها حرکت ندارند. آزمایش اول حرکت کلا ۰ بود. آزمایش دوم a شده بود ۲ ...

خداروشکر عزیزم که نتیجه دیدی❤️الهی که درکنار هم به خوشی باشید😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اناشید اولین آزمایش همسرم مورفو ۱ بوده و کل حرکت ۰، دبگه من شروع کردم به آبمیوه توی خونه گرفتن و معج ...

باران جان یعنی شوهرمن که دارو نخورده فقط دوماه ای سی میخوره و یه مدتم فولیک.تازه تقویتی شروع کرده برا ای وی اف مشکلی نداره؟خدالعنت کنه دکتر اورولوژ دارو ندادبهش.اگ از اول نیداد من اینهمه مضطرب و دودل نبودم.الانم فردابرم احتمالا امپول هاموشروع کنن و بیشترین نگرانیم همسرمه.

اینکه جنین تشکیل نمیشه فقط علتش اسپرم نیست که. شرایط ازمایشگاه، واکنش تخمک و مهارت اون فردی که لقاح ...

نمیدونم بخدا دیگه رد دادم از بس همه چیو به هم وصل میکنم

آخه جنین شده بوده ۱۴ نتونسته رشد کنن فقط همین تعداد دو روزه مونده بوده آهان فقط یکیش خودشو به بلاست رسونده بوده که اونم موقع انتقال گفتن ضعیف بوده اوت شده

دوستان احتمال داره سقطم به خاطر مشکل همسرم باشه چون نمیدونم دی اف ایم نداده سنو واریکوسلم نداده ولی ...

پروانه مرکزی که من میرم همون اول فرستاد سونو بیضه چرا شمارو نمیفرستن اولش.اینجا خیلی سخت گرفتن بنظرم

اینکه جنین تشکیل نمیشه فقط علتش اسپرم نیست که. شرایط ازمایشگاه، واکنش تخمک و مهارت اون فردی که لقاح ...

بآران جان جنین برام تشکیل میشه مثلا رشد نمیکنن ضعیفن به پنج روز نمیرسه

مثلا چندماه پیش پانکچر داشتم ۱۴ تا تشکیل شد ولی به پنج روز نرسیدن ضعیف بودن فقط یکیش خودشو رسوند که موقع انتقال گفتن ضعیف بوده رشدش اوت شده