2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
حرکتش چیه برایه من مورفوژی دو حرکت آ صفره  دی اف ای یا واریکوسل داره شوهرت ؟

گرید آ 5 بود واریکوسل هم 3 سال پیش عمل کرد دی اف ای نرماله

منم بارداری پوچ و انتقال منفی داشتم همه ی آزمایشامون نرماله کاریوتایپ ایمنی انعقادی همش نرماله ذخیره تخمدانم 2 بود واقعا دیگه درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم مشکل کجاست چی رو درمان کنم که نتیجه بگیرم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم تازه انتقال دادن. از دوشنبه استراحت کردم امروز مجبوری اومدم سرکار. شما چیز خاصی خوردی مثبت ...

میگن جنین تا ۵ روز اول لانه گزینی میکنه که شما اون پنج روز استراحت کردی انشاالله مثبتی فقط خم و راست نشو زیاد پله نرو یواش راه برو من این انتقالم فقط قبل فرتیل سی ام خوردم همین چیز خاصی نخوردم کافیه خدا برات بخواد بقیش مهم نیس انشاالله برات خدا خواسته و مادرشدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گرید آ 5 بود واریکوسل هم 3 سال پیش عمل کرد دی اف ای نرماله منم بارداری پوچ و انتقال منفی داشتم همه ...

میگم ممکنه که واریکوسل روی مورفوه تاثیر بزاره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دارو چی میخوردی تقویتی؟خودت و همسرت؟

دارو از همون اول همسرم هیچی چون گفتن اثری نداره 

ولی خودم قبل انتقال فرتیل سی ام و ویتامین ب کمپلکس فولیک اسید ویتامین دی رویال ژلی مصرف کردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جان بینهایت متاسفم و ناراحت شدم خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود دلتون شاد بشه 😭

ممنون عزیزم

چون قلب تشکیل نشدن چندبار اتفاق افتاده احتمالا مشکل از جنین یا مشکل کروموزومی باشه  اگه همسرت ...

نمیدونم دکتر خودمم اینجا شهرستان همینو گفت که مشکل کوروموزومی داره یا جنین ضعیفه بخاطر اسپرم نمیتونه رشد کنه و قلبش تشکیل بشه

تا حالا به این فکر نکردیم

فولیک اسید میخوردم از قبل انتقال

نمیدونم دکتر خودمم اینجا شهرستان همینو گفت که مشکل کوروموزومی داره یا جنین ضعیفه بخاطر اسپرم نمیتونه ...

تقریبا مشکلمون عین همه این هفته باید برم با جنین شناس حرف بزنم دعا کنم خدا توان بده برم حال و حوصله ندارم هیچ، اگم بگه پی جی اس یا پی جی دی  کلی پول میخاد تازه اگم جنین همه از بین نرن مشکل از اسپرم نباشع باز ادم تخمک اهدای میگیره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

سلام عزیز دلم الهی به حق این روز شبا خدا برکت سلامتی ب خانواده ت وبرکت مادی معنوی به زندگیت بده

خیلی شرمندم کردی

خیلی دلم گرفته بود این روزا چون نذر داشتم که اگه بچه ها سالم مونده بودن باید عاشورا ادا میکردم.و اینکه تو هئت همه بهم میگفتن تو که چنتا سقط داشتی چرا زیر نظر دکتر خوب نرفتی یا چرا خودتو بستری نکردی یا برو رحم اجاره کن چون رحمت بدرد بارداری نمیخوره یا هزار کوفت وزهرماری که خدا لایقم دونست 😭

قربونت برم که به یادم بودی تو روز خوب عزیز 💓😘

با دارو باردار شدی اگه ا صفر باشه پس امکان بارداری کمتره

نه، طبیعی. یکسال قبلش یه بار میکرو کردم که منفی شد. اونقدر همه ناامیدم کرده بودند که افسردگی گرفته بود و یکسال دنبالش نرفتم. البته تخمک و جنینی نداشتم و باید مجدد شروع میکردم. امسال که میخواستیم واسه آخرین بار وارد سیکل میکرو بشیم طبیعی باردار شدم و خدا رو شکر با همه سختی هاش الان کنارمه

تقریبا مشکلمون عین همه این هفته باید برم با جنین شناس حرف بزنم دعا کنم خدا توان بده برم حال و حوصله ...

الهی خدا بهت کمک کنه خیلی سختی می کشیم ماها انشاالله همه چی خوب باشه مگه هزینه پی جی اس و پی جی دی چنده؟؟ من حاضرم هزینه کنم فقط با پی جی اس یا پی جی دی مشکلمون حل بشه ۶ تا جنین دارم خداکنه با همونا باردار بشم😭😭😭

باران جان یعنی شوهرمن که دارو نخورده فقط دوماه ای سی میخوره و یه مدتم فولیک.تازه تقویتی شروع کرده بر ...

چه مشکلی؟ همسرت مشکل داره؟. اینجا که نه به همسرم دارو دادند و نه اینکه براشون مهم بوده. گفتند مشکلی نیست