2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیوم ...

نیکاد جان بینهایت متاسفم و ناراحت شدم خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود دلتون شاد بشه 😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانومی آدرس دقیقتر میدی .هم آدرس هم اسم دقیقتر داروخونه .میخوام شنبه بیام تهران بخرم

ابتدای سعادت آباد،نبش کوی۳۷،مجتمع پزشکی قدس،داروخانه دکترزیادلو   ۰۲۱۸۸۶۸۴۹۹۹

قبل رفتن تماس بگیرید که مطمئن بشید.

البته من قرص استرادیول خارجی رو گرفتم،نمیدونم پچ همونه یا نه!

ولی بیشتر داروها رو داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ۲۴ _۲۵ سالگی وارد درمان شدم  ۳۷ سالگی مادر شدم هیسترو لاپارا تشخیصی ۲ بارای یو ا ...

عزیز دلم چقدر اذیت شده بودی .و خدا رو شکر که بلاخره ثمره تلاشهاتون بغلتونه😍😍🤲🤲 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهی آمیییین🤲🤲😭😭 یعنی به نظر شما مشکل از جنینمونه؟؟

چون قلب تشکیل نشدن چندبار اتفاق افتاده احتمالا مشکل از جنین یا مشکل کروموزومی باشه 

اگه همسرت راضی هست میتونی شانستو امتحان کنی با جنین اهدایی 

قرص فولیک اسید میخوردی یا کوالی فول؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
گرید جنین هات چیه عزیزم؟ منم با دکتر زرنانی ویزیت شدم گف دو تا احتمال میدم برا سقط ها، گف یا مشکل ان ...

فاطمه جان راه حلی داشت واسه اندومتر ؟

آخه نظر دوتا دکتر همین بود حالا یه دکتر دیگه هم وقت گرفتم فردا پیش اونم برم ببینم نظر اون چیه 

ان شالله خیره 

وبهترینها برات پیش بیاد 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
 سلام قرص اسید فولیک با کوالی فول چه فرقی داره؟ به من کوالی دادن

فولیک اسید دیگه منسوخ شده 

کوالی فول بهتره 

فولیک اسید در بدن تبدیل به فولات میشه 

کوالی فول فولات فعال هست خودش

فولیک اسید دیگه منسوخ شده  کوالی فول بهتره  فولیک اسید در بدن تبدیل به فولات میشه  ...

سلام طوطیا جان خوبی میشه سر خود بخرم استفاده کنم بعد میشه اسمشو کامل بنویسی هم لاتین هم فارسی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون باران جان شوهرم موروفو ۲ درصد هست بعد حرکت اسپرم کلاس a کم هستش نمیدونم با این اوضاع میشه به ...

همسرم آستنواسپرمی هست. یعنی اسپرم ها حرکت ندارند. آزمایش اول حرکت کلا ۰ بود. آزمایش دوم a شده بود ۲ درصد و b هم ۲۰ درصد. بیشتر اسپرمها به حالت c و d هستند. با این حالت شانس بارداری میاد پایین ولی نمیشه گفت اتفاق نمی افته. خدا رو شکر من با این شرایط طبیعی باردار  شدم. واقعا از دکتر زنان جدیدم ممنونم که همیشه انرژی  مثبت بهم داده. اون از اولش که با ناامیدی رفتم پیشش بهم گفت شانس شما پایینه ولی نمیشه گفت که شانسی ندارید و باردار نمیشی.

منم چهارسال خودم از این دکتر به اون دکتر چقد دارو خوردم گیاهی و شیمیایی از آخر فهمیدم مشکل از شوهرمه ...

عزیزم چطوری همسرت درمان شد؟ چه داروهایی خورد؟ یعنی مورفولوژی و سرعت اسپرم کم باشه درمان میشه؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مرسی عزیزم یعنی پریودا بعدیم مثل قبل میشه دوباره بعدش 

ببین به تعداد روزش فکر نکن، کلا ۳ تا ۷ روز خونریزی طبیعیه. ممکنه شما دوره بعدی باز همون حالت ۷ روز طول بکشه ولی ممکنه چند دوره همون ۳ روز باشه. ولی بهش فکر نکن. ۳ روزه هم طبیعی هست.

من فکر میکنم جنینام ضعیف باشه آخه از ۲۳ تا تخمک فقط ۶جنین دو روزه تشکیل شد دکتر احمق به شوهر ویتامین ...

اینکه جنین تشکیل نمیشه فقط علتش اسپرم نیست که. شرایط ازمایشگاه، واکنش تخمک و مهارت اون فردی که لقاح آزمایشگاهی رو انجام میده و .. خیلی عوامل دیگه. خودت میگی ۲۳ تا تخمک دیگه همسرت حداقل ۲۳ تا اسپرم سالم که داشته. پس به این چیزها اصلا فکر نکن