2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
دوستان عزاداریاتون مقبول حق میگم برای موروفولوژی چه دارویی خوبه؟؟اصلا تاثیری هم داره؟؟

مورفو با دارو خیلی تغییر نمیکنه نهایت بخواد یکی دو درصد بالا و پایین بشه. ازمایشهای همسر من بار اول بدون مصرف  ویتامین: مورفو ۰ درصد، بار دوم با مصرف ویتامین ۴ درصد و بار سوم با ویتامین ۲ درصد. من یک ماه بعد آخرین آزمایش باردار شدم یعنی با مورفو ۲ درصد. البته همسرم استنواسپرمی شدید داره

سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیوم ...

سلام عزیزم خوبی نیکاد دوستان تگ میکردن و منتظر خبر خوبت خدا به دلت آرامش بده خوبه که گریه کردی خودتو خالی کردی یکم بگذره حال دلت خوب شد پیگیر علتش باش انشاالله بهترین روزی و خدا برات کنار گذاشته عزیزم 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر برام کم کرده آمپول روز درمیون دوتا  شیاف شبی یکی انوکسا و آسپرین هم ندارم  فقط الان ...

چون هماتوم داری نباید کم کنه البته اون دکتره و میدونه 

ولی منم دوستم هماتوم داشت پروژسترون رو زیاد کرد خیلی کم شد هماتومش،

تو ده هفته دکتر گفت خیلی خوب شده و چیزی نمونده 

آسپرین رو هر دوروز در میون داد اونم چون خیلی خون دماغ میشد .انوکسا هرروز .

آمپولش رو تقریبا قطع کرد ولی شیاف روزی سه تا 

با روزی دوتا دوفاستون 

البته شما دوهفته بیشتری 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
دکتر به من گفت ممکنه کروموزومی مشکل داشته باشه گفتمدبلاست بود کاریوتاپ همسالمه گفت نه باز ممکنه مشکل ...

به حرف این دکترا اصلا گوش نکنید. فقط بلدند ته دل ما رو خالی کنند. دکتر زنان قبلیم خودش به همسرم زنگ زده بود و گفته بود خانمت اصلا شانس بارداری نداره و یائسه شده. مرکز ناباروری می رفتیم بهمون می گفتند شانس شما کمه که با کلی دارو یه تخمک داشتی و انتقال منفی شده. من ایران هم امدم، دکتر بهم گفت شاید بتونیم با قویترین داروها دو تا تخمک ازت بگیریم ولی تضمینی نیست.  خدا رو شکر با اون همه استرس که کشیدم الان دخترم کنارمه.

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴 ...

عزیزم مهتاب عزاداریات قبول حق باشه عزیزم ممنون از اینهمه محبتت انشاالله که حاجت روا بشی 🙏🥺🥺🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مورفو با دارو خیلی تغییر نمیکنه نهایت بخواد یکی دو درصد بالا و پایین بشه. ازمایشهای همسر من بار اول ...

ممنون باران جان

شوهرم موروفو ۲ درصد هست بعد حرکت اسپرم کلاس a کم هستش نمیدونم با این اوضاع میشه به طبیعی فکر کرد یانه

حالا من موندم تو این سالا الکی این همه دارو خوردم با اینکه اسپرم همسرم چندان خوب نبوده فقط بلدن الکی دارو به خانم بدن چقدر این همه سالو الکی هدر دادم فقط بدنم مقاوم شد نسبت به دارو 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مورفو با دارو خیلی تغییر نمیکنه نهایت بخواد یکی دو درصد بالا و پایین بشه. ازمایشهای همسر من بار اول ...

من فکر میکنم جنینام ضعیف باشه آخه از ۲۳ تا تخمک فقط ۶جنین دو روزه تشکیل شد دکتر احمق به شوهر ویتامین چیزی نداد همسرمم خو خودشو بالا گرفته مشکلی نداره دارو نخورد

این همه آمپول برای پانکچر زدم این شد حال و روزمون

چون هماتوم داری نباید کم کنه البته اون دکتره و میدونه  ولی منم دوستم هماتوم داشت پروژسترون رو ...

شما باردارین دکتر دوستتون اسمش چیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به حرف این دکترا اصلا گوش نکنید. فقط بلدند ته دل ما رو خالی کنند. دکتر زنان قبلیم خودش به همسرم زنگ ...

فدات بشم باران جون ار یادمه شما رو خدا رو هزارمرتبه شکر تو کشور غریب تنها نموندی عزیز دلم برا مام دعا کن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون باران جان شوهرم موروفو ۲ درصد هست بعد حرکت اسپرم کلاس a کم هستش نمیدونم با این اوضاع میشه به ...

بارانم میگه شوهرش مورفپلپژیش دو درصد بوده، دیشب خاب دیدم شوهزم. مورفولوژیششده چهارده درصد حرکت ا بیست چه قدر خوشحال بودم ای خدا 

بچه ها من بعد از اینکه بتام افت کرد داروهامو قطع کردم سردرد شدم نمیدونم عوارض داروهاست؟؟ کسی اینطور ...

اعصابه بیشتر 

بارانم میگه شوهرش مورفپلپژیش دو درصد بوده، دیشب خاب دیدم شوهزم. مورفولوژیششده چهارده د ...

اگر این چیزارو تو رویا ببینیم تو واقعیت خو نداریم

حرکت a همسرم ۸ هست خیلی کمه

بارانم میگه شوهرش مورفپلپژیش دو درصد بوده، دیشب خاب دیدم شوهزم. مورفولوژیششده چهارده د ...

بآور میکنی اون یه هفته که حس کردم مادر شدم چقدر قشنگ بود چقدر حس مادری قشنگه می‌گفتیم دیگه تموم شد روزای بد خدا برامون خواسته دیگه ولی نمیدونستیم فقط یه هفته خوشیم هی روزگار خدایا شکرت اینم سرنوشت ماست