2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
واقعا   میشناسمش اینقدر استرس داره یعنی

اره بابا 

بسیار با سواده ، خوب وقت میذاره درسته باید یه چیزایی رو یاداوری کنی برای ادامه یا قطع و وصل کردن داروها (که اونم پیش هر دکتری بری باید خودت حواست باشه) ولی همونقدر هم استرسیه

روی هم رفته خیلی باحاله

من اولا اخلاقش رو نمیدونستم

ولی بعد چندبار ویزیت دیگه دستم اومده بود

هروقت اخ اخ وای وای میکرد من میخندیدم

میگفتم باشه باشه دکتر طوری نیست😁 نگران نباش درست میشه

فکر کن ۵ هفته دنبال قلب بود

میگفت وای وای قلب نداره معلوم نیست قلب داشته باشه هیچی مشخص نیست ولی خب همون سونوی اول گفت جنین قوی هست  بهش امیدواریم

یا یه بار برای شنیدن صدای قلب با دستگاه هرچی گشت پیدا نمیکرد میگفت وای وای پ قلبش چرا نمیزنه یعنی قلب من تو دهنم بود ولی چون  ماه های اخر بود روز قبلشم سونو و ویزیت با پریناتولوژ بودم خیالم راحت بود که همه چیز خوبه میخندیدم تا صدای قلب رو پیدا کرد

الحمدلله که به ثمر رسید به لطف امام رضا

الهی قسمت تون بشه اناشید مهربونم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا   میشناسمش اینقدر استرس داره یعنی

لواسانی بیمارستان بهمن میاد؟ اونجا دیدیش یا ویزیت شدی؟

من سال ۹۳ با فروتن هم بودم

گرچه بخاطر دوری راه و معطلی زیاد مطبش و اینکه سه تا تجربه ناموفق پیشش داشتم دیگه باهاش ادامه ندادم

وگرنه برای ای وی اف دکتر خوبیه

لواسانی بیمارستان بهمن میاد؟ اونجا دیدیش یا ویزیت شدی؟ من سال ۹۳ با فروتن هم بودم گرچه بخاطر دو ...

3بار انتقال منفی؟😩

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خانمها شما چجوری هفته بارداری رو حساب میکنید؟چون من الان خودم اولین روز آخرین قاعدگی نداشتم که چون ب ...

عزیزم امروز شما ۲۹ هفته و یک روز بودی طبق حساب کتاب. که میشه ۱۴ روز بعلاوه سن جنین موقع انتقال بعلاوه مدتی که گذسته بعد انتقال که برای شما ۲۰۴ دوزه. ۶ روز دیگه ایشالا ماه ۷را به سلاپتی تموم میکنی وارد ۸ میشی

سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیومدم اینقدر درگیر بتا و سونو بودم و استرس داشتم و حال روحی خوبی نداشتم چون آخرشم نی نی برام نموند دوباره قلبش تشکیل نشد تازگی سقط کردم بیمارستان بستری شدم ولی شکرخدا اینبار کارم به کورتاژ نرسید ولی خیلی اذیت شدم نمیدونم چی بگم فقط میدونم فعلا خدا برام نمیخواد مادر بشم باید صبر کنم ناشکری نکردم ولی همه گریه هامو کردم زجه هامو زدم خودمو خالی کردم ولی چاره ای نیس غیر از صبر کردن ولی فعلا نمیتونم دوباره پیگیر درمان بشم شایدم هیچوقت نرم نمیدونم هرچند همسرم میگه دیگه نمیام سه بار تلاش کردیم تو این سه سال ولی خدا نخواست حتما نمیخواد زوری نیس برام دعا کنید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیوم ...

قربون دل شکسته ت نیکاد جان😭

الهی بحق امام حسین با معجزه الهی دلت شاد بشه

با چشمای اشکبار از شهدا برات طلب حاجت کردم. الهی خیلی زود خدا نی نی هاتو بهت برگردونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

3بار انتقال منفی؟😩

دو ای یو ای و سه انتقال منفی یه انتقال سه قلو منجر به سقط و ایست قلبی یه بارداری منجر به ایست قلبی

امشب از خدا برای همه تون معجزه های شیرین میخوام😭

یا حسین به دلشکسته ها نظری کن😭