2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

سلام بچها من بعد سقطم پریود شدم اما کلا سه روز طول کشید ب نظرتون طبیعیه قبلا 7روزه پاک میشدم اینبار 3روز کسایی ک سابقه سقط و زایمان زود رس یا کورتاژ داشتن میشه جوابمو بدن نگرانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها من بعد سقطم پریود شدم اما کلا سه روز طول کشید ب نظرتون طبیعیه قبلا 7روزه پاک میشدم اینبار ...

سلام  طبيعي هورمون هاتون بهم ريخته ممكن  لك بيني هم داشته  باشيد يا نداشته باشيد يه مدتي  فقط اينكه بعد سقط حتما سونو بريد مطمئن بشيد بقايا نمونده باشه و بعدشم خودتون تقويت كنيد

سلام  طبيعي هورمون هاتون بهم ريخته ممكن  لك بيني هم داشته  باشيد يا نداشته باشيد ...

عزیزم من کورتاژ کردم دکتر گفت بقایا نمونده نیاز ب سونو نیست فقط نگران کم شدن پریودم بودم ممنونم یعنی بازم مثل قبل میشم 

چقددددددددد براتتتت خوشحالم از ته دلم از خدا ميخوام كه برات حفظشون كنه و به سلامتي فارغ بشي عزيزم&nb ...

زمانی ک انتظارش نداری خدا بهت میده شک نکن. درست میشه توکل کن به خدا

ممنون عزیزم اول بتا کند بالا رفت اما بعدش خوب شد و حتی سنو ساک رفتم بازم همه چی خوب بود اما بازم به ...

انشاالله به حق این روز عزیز خدا دامنت رو سبز کنه

زندگی پراز امتحان و چالش هست

عزیزم من کورتاژ کردم دکتر گفت بقایا نمونده نیاز ب سونو نیست فقط نگران کم شدن پریودم بودم ممنونم یعنی ...

اره  نگران نباشيد فقط بايد خودتون تقويت كنيد   توي تاپيك ها ميخوندم روغن سياهدانه براي گرم كردن رحم خوبه 

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

ی دنیا ممنونم مهتاب جان انشالله خودت و خانوادت همیشه سالم و شاد باشید و هر چه از خدا میخوای قسمتت بشه. 

از ۲۴ _۲۵ سالگی وارد درمان شدم  ۳۷ سالگی مادر شدم هیسترو لاپارا تشخیصی ۲ بارای یو ا ...

بمیرم الهی چه قدر سختی  کشیدی. منم طرازی رفتم  دکتر خوبیه.  شوهرت سالم بود؟ قدرت خدارو قربون اخرم طبیعی داد بهت  باههم یه دور ای وی اف کردی   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دکتر شیوا مرکز رویان نه خواهش میکنم همسرم الیگواسپرمه مادرزادیه مشکلش خودمم pco خفیف هستم

عزیزم خیلی متاسفم از مشکلی که برات پیش اومد دوباره. من چند روز پیش جایی خوندم که انگار جهاد دانشگاهی قم توی محیطی جنین را پرورش دادن که کیفیت بسبار بالا رفته. برای کسانی تست کرده بودن که نمونه از بیضه گرفتن و میکروهای قبلی کیفیت خوب نبوده یا منجر به باردای سالم نشده. به درد البگواسپرمی و ازواسپرمی میخوره طاهرا. یک سرچی بکنید شاید به دردتون خورد