2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
ببخشید سوال میپرسم شما سقط هاتون علتش چی بود؟؟ خودشون سقط میشدن؟

متاسفم به خاطر سقط هایی که داشتی امیدوارم خیلی زود بدون دارو درمان خودت طبیعی باردار شی.

ببین عزیزم من همه آزمایش هام سالم بود همه سونوها سالم بود.هرماه سر موعد پروید می شدم هر زمان هم اقدام می کردم نهایت تا ماه سوم اقدام باردار می شدم  همسرمم سالم بود ومشکلی نداشت ولی فقط نطفه تشکیل می شد وقلب تشکیل نمی شد این اتفاق ۴ بار تکرار شد.

بار آخر زیر نظر مرکز مام باردار شدم باز قلب تشکیل نشد.

آخرش دکترم گفت حتی اگه با تخمک خودت ای وی اف ات کنم ممکنه انتقال ات مثبت شه ولی جنین رشد نکنه به ما پیشنهاد تخمک اهدایی داد ما هم قبول کردیم مراحل اش طی کردیم انتقال دادم مثبت شد الان دخترم دوماهش 

شکر خدا بارداری خوبی داشتم واینکه در کمال تعجب لب ودهن وکشیدگی دست وپای دخترم کاملا به خودم رفته.بقیه اجزای صورتش شبیه همسرم.

شادی صدام کنید
متاسفم به خاطر سقط هایی که داشتی امیدوارم خیلی زود بدون دارو درمان خودت طبیعی باردار شی. ببین عزیزم ...

سلام درخواست دوستی دادم بهتون

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم همیشه گفتن خوبه و همیشه جنینام بلاست میشن ولی نمیدونم چرا قلبشون تشکیل نمیشه.. شمام مث ...

سللمتقین عزیزم منم چندین بار این طور شدم شهر خودمون میگفتن اسپرم همسرم خوبه رفتیم ابن سینا تهران آزمایش داد دی اف ای اسپرم بالا بود ۵ماه دارو استفاده کرد بعدش با اولین انتقال باردار شدم

خوب من یه بار برام پیش اومد که گفتن امکانش هست حتی برا بارداری طبیعی هم پیش بیاد ولی بازم باوجود این ...

حتما برین این سینا همسرت آزمایش اسپرم و دی اف ای اسپرم بدن

سلام عزیزم اره رفتم خداروشکر خوب بود شنبه سونو شدم اره هنوز دارم جفتم پایینه رو دهانه رحم هماتوم هم ...

خداروشکر ان شاءالله که همه چی خوب باشه 

اره این لکه بینی برا هماتومه ولی حتمن تحت نظر دکترت باش،

چقدر پرژستورون استفاده میکنی در روز ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
خداروشکر ان شاءالله که همه چی خوب باشه  اره این لکه بینی برا هماتومه ولی حتمن تحت نظر دکترت با ...

دکتر برام کم کرده آمپول روز درمیون دوتا 

شیاف شبی یکی انوکسا و آسپرین هم ندارم 

فقط الان کوالی فول و ویتامین دی میخورم 

امروز میخام برم پیشش بگم از موقع کم کرده حجم لکه بینی بیشتر شده آسپرین هم ک برا هماتوم قطع کرده باز الان انوکسا هم قطع کرده منم استراحتم برا جفت پایین نمیدونم چیکار کنم با دکتر باجگیران متخصص پریناتولوژی صحبت کردم آزمایش هامو دیدم گفت انوکسا لازم نداری هماتوم جذب یا دفع شد آسپرین شروع کن و بعد سونو واژینال برا سرویکس بده اگه لازم بود سرکلاژ الان گفت احتیاج نیست

دکتر برام کم کرده آمپول روز درمیون دوتا  شیاف شبی یکی انوکسا و آسپرین هم ندارم  فقط الان ...

ان شا الله بخاطر همون هماتوم هستش.مارو بیخبر نذار وقتی اومدی بگو نظر دکترت چیبود

نمیدونم عزیزم همیشه گفتن خوبه و همیشه جنینام بلاست میشن ولی نمیدونم چرا قلبشون تشکیل نمیشه.. شمام مث ...

نیکاد جان خیلییی متاسفم خواهر واقعا هیچی نمیتونم بگم. 

تعداد اسپرمش چقده و مورفو چنده؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

نیکاد جون ان شااله که به زودی خدا دلت رو با معجزه اش شاد کنه. شما بیوپسی رحم هم کردی ببینی شرایط سلولی رحمت چطوریه؟ شاید نیاز به سرم و یا  شیاف داشته باشی.

من سه بار سقطم یه بار با قلب بود و دو بار بدون قلب. بیوپسی انجام دادم هم سلولهایnk بالا بود و هم سلولهای پلاسما 

سللمتقین عزیزم منم چندین بار این طور شدم شهر خودمون میگفتن اسپرم همسرم خوبه رفتیم ابن سینا تهران آزم ...

مام دی اف ای بالا بود موقع ایوی اف اومد ده.  باز سقط شد.  دارو چیخورد دی اف ایچندشد موقع تخمکشی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سللمتقین عزیزم منم چندین بار این طور شدم شهر خودمون میگفتن اسپرم همسرم خوبه رفتیم ابن سینا تهران آزم ...

مورفولوژی حرکت ا شوهرت خوب بود،؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نیکاد جون ان شااله که به زودی خدا دلت رو با معجزه اش شاد کنه. شما بیوپسی رحم هم کردی ببینی شرایط سلو ...

اگه این سلولا بالا باشه چیمیدن؟