2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
ممنونم باران جون، خدا دخمل گلمونو بهمون ببخشه 🥰 من هم یا شیر خودمو میدوشم و با شیشه میدم و یا شیرخ ...

رعنا جون من الان به شدت سرما خوردم و مریضم. دیروز و امروز هر کار کردیم شیشه نگرفت. دیروز ۶ ساعت شیر نخورد ولی شیشه هم نگرفت. با اینکه من از نوک پلاستیکی استفاده میکنم و قاعدتا شیشه رو هم باید بگیره. ولی با هیچ نوع شیری قبول نکرد. ما دو مدل شیر خشک به اضافه شیر خودم رو امتحان کردیم. دیگه امروز بهش بزور شیشه دادیم، هر چی خورده بود، همش رو بلافاصله آورد بالا🙈 بعدش با پررویی تمام سینه گرفت. من هم تمام تنم درد میکنه. سرما بدی خوردم  گلو درد و گوش درد و آبریزش بینی و سردرد دارم😥

تبریک میگم ان شاالله سلامت دنیا بیان و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شن و بشن چشم و چراغ خونتون شما استر ...

ممنون عزیزم. نه رانندگی به نظرم دیگه زیاده روی 😅ولی خب چیزهای سنگین بلند نمیکردم جارو نمیزدم. خم و راست زیاد نمیشدم. اما ظرفی شستم غذایی چیزی درست میکردم. پارک میرفتم. در حد یک ساعت هم بازار میرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم استراحتت درچه حد بود؟تغذیه ت چیا بود؟ من تو سیکل انتقالم

من قبل انتقال همه چی میخوردم. بعد انتقال فست فود. نوشابه 

غذاهای چرب نمیخوردم. بیشتر مرغ و سبزیجات میوه زیاد. استراحتم معمولی بود. جارو نمیکشیدم و چیزهای سنگین بلند نمیکردم بیرون هم میرفتم تازه

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

1_ @artin_arsen_artina 🏴✔️🖤

2_ نیکاد

۳_happygirls

4_طوطططیا

۵_alaae

6_favali

7_فردایی روشن

۸_نیاز6973

9_آناشید۹۹

۱۰_marshmaloo

11_شطرنجی

۱۲_haniiiiijooon

13_نگار80

14_roze_710

15_sarvesahi

16_mehremah

17_houra1400

18_رادیس12

19_گیسوگلابتونم

۲۰_یامنان

۲۱_عبدالواحد

۲۲_sarayyyyyy

۲۳_داداشمممم

۲۴_فطررس

۲۵_nooshabehjoon

26_ارکیدهابی

۲۷_ماهورجان

۲۸_ پونه۰۰

۲۹_bahar2063

30_خدایاتومیدانی

۳۱_س۱۳۶۷

32_آیدا128

33_پروانه۲۱

zohrehjafar i_34

35_گندمک۱۱

36_زین

Bahar2200_37

asemaneabii_38

39_سحربانوو۶۸

40_elahe_الهه

41_ریحانه57

42_نهال6467

43_raaaaaz

44_ترگل_رض

45_baharrr7878

46_asrin1372

47_هدیه99

48_pariiiii73

49_saeideh61

50_ماهییا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام باران جان. خوبی عزیزم؟ گل دخترت چطوره.؟ بزرگ شده؟ 😍 چکار می کنی با بچه داری؟ الان داشتم فکر می ...

سلام گونشم، خوبی؟ دختر و پسرت خوبند؟ خدا رو شکر اون استرسهای بارداری تموم شد و حالا استرسهای جدیدی  می کشیم 😅 شما با دوقلو ها در چه حالید؟

خدا رو شکر دختر من هم خوبه. الان سه ماه و نیمش شده . خدا بخواد از ۵ ماهگی میخوام غذا رو شروع کنم.

از امروز میبریمش فیزیوتراپی واسه گردنش. گردنش رو بالا نمیاره و عضلات گردنش سفت شده. سرش رو همش کج میذاره. دکترش فیزیوتراپی نوشته که انجام بدیم.

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

ممنون مهتاب جون خیر ببینی الهی هر حاجتی داری خدا بهت بده عزیزم❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستای عزیزم ببخشید تک تک اسم نمیبرم ممنون بفکرم بودید و پیگیر بودید من این مدت نی نی سایت نیوم ...

وای نیکاد جان. عزیزم خدا می دونه چقدر به فکرت بودم. همه ش فکر می کردم حتما اوضاع و احوالت خوبه که نمی رسی سر بزنی. عزیزم نمی دونم چی بگم. چقدر سخته بعد از اینهمه تلاش و دعا و پیگیری و امیدواری این اتفاق بیفته. اندازه خودم برات ناراحت شدم. کاش ما هم مثل بیشتر آدمها یک بارداری خوب و طبیعی داشتیم. کاش انقدر توی این معمای پرپیچ و خم بارداری گم نمی شدیم و زودتر راه فراری پیدا می کردیم. امیدوارم دلت زودتر آروم بگیره...   

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من قبل انتقال همه چی میخوردم. بعد انتقال فست فود. نوشابه  غذاهای چرب نمیخوردم. بیشتر مرغ و سبز ...

منم میگم وقتی خدا بخواد میشه

دفعه پیش از لحاظ غذایی قبل از انتقال خیلی بخور نخور کردم۶ماه حتی شرکتی نمیخوردم 

ولی اینبار همه چی میخورم. بعداز انتقال هم گفتم نخود. مرغ و سبزیجات و میوه و تخم مرغ آب پز  زیاد بخورم. 

توکل به خدا

بارداری ماروهم دعا کن

منم دوقلو دوست دارم 

بچه ها من از دیشب لکه بینی دارم با حجم زیاد از بعد سونو حجمش زیاد شده احتمال داره دفع هماتوم باشه آخه یه احساس سنگینی زیر دلم دارم مثل احساس دستشویی ک‌ فشار میاره میرم دستشویی با دستشویی دفع میشه

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

مهتاب جان منم یه روز تو لیست شما بودم نوبت ام چند روز قبل سونو ان  تی ام بود.بچه ها اینجا می گفتند نوبتت چه خوب موقع افتاده.

ممنونم‌ازت که وقت می ذاری برای بچه ها دعا می کنی.اجرت با امام‌حسین.ع.

شادی صدام کنید