2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو ای یو ای و سه انتقال منفی یه انتقال سه قلو منجر به سقط و ایست قلبی یه بارداری منجر به ایست قلبی ...

فدات بشم که بااینکه بچه داری باز میایی اینجا دعا میخونی برامون دل خودت پس پر درد بوده قبلنا  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربونت برم عزیزم😭😭 الهی آمییین🤲 ممنون برا مهربونیت  خیلی سخته همش سقط کردن بشه تجربت همش بر ...

بهت نگفتن ایندفعه تعیین سلامت کنی احتمالا شوهرت ضعیفه برا همونه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم من ۷ سال درگیر نازایی بودم اوایلش برام سخت بود گریه های شبانه داشتم و زجه میزدم ولی بعدش ...

تبریک میگم ان شاالله سلامت دنیا بیان و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شن و بشن چشم و چراغ خونتون

شما استراحتتون بعد انتقال چجوری بود؟ رانندگی میکردین؟

امشب توی مسجد بودم و داشتن روضه علی اصغر رو میخوندن و من های های گریه میکردم و میگفتم خدا تو را به ح ...

ایجانم   به خدا خدا رو میبینه نمیدونم حکمتش چیه ولی، هر چیزی زمان  داره هر چند صبر ماها کمه، دیشب اولین شبی بود که رفتم امسال روضه دلم خیلی گرفته بود تا رسیدم مداح خوند مگه من  به جز حسین پناهی دارم   

چرا عزیزم جای خوبیه من باوجود اینکه فعلا نتیجه نگرفتم ولی ناراضی نیستم خیلیا تو مراکز دیگه چندبار ان ...

دکتر به من گفت ممکنه کروموزومی مشکل داشته باشه گفتمدبلاست بود کاریوتاپ همسالمه گفت نه باز ممکنه مشکل داشته باشه

سلام عزیزم من ۷ سال درگیر نازایی بودم اوایلش برام سخت بود گریه های شبانه داشتم و زجه میزدم ولی بعدش ...

منکه هرچی دعا میکنم و میخوام که روحیه م مثل شما قوی بشه و شاکر بشم نمیتونم  ‌منم شش ساله که منتظرم ،خدا دوقلوهاتو حفظ کنه عزیزم 

خداروشکر

عزیزم استراحتت درچه حد بود؟تغذیه ت چیا بود؟

من تو سیکل انتقالم

ما که انتقال میدیم شوهرمون هم بخونه یعنی

بله عزیزم

فرقی نداره چه اقدام طبیعی چه ای وی اف 

هردو بخونین

اصلا هم وقت نمیبره خیلی کوتاهه زود تموم میشه

راستی جای دیگه دیدم استغفارش_ استغفرالله _ خالی هست 

یعنی و اتوب الیه نداره

من بدون اتوب الیه میخوندم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بمیرم الهی چه قدر سختی  کشیدی. منم طرازی رفتم  دکتر خوبیه.  شوهرت سالم بود؟ قدرت خدار ...

بله همسرم سالم بود

سه بار پانکچر شدم😵‍💫 

۵ تا جنین فریز دارم که خداروشکر دیگه کار با اونا نکشید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان عزاداریاتون مقبول حق میگم برای موروفولوژی چه دارویی خوبه؟؟اصلا تاثیری هم داره؟؟

خنک نگه داشتن و کیسه آب سرد گذاشتن خیلی تاثیر داره. تخلیه هر سه یا چهار روز یکبار. شلوار جین و تنگ نپوشن شلوار گشاد و پارچه ای بپوشن . ورزش و تحرک دوبار در هفته. 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....