سلام عزیزم
من دکترم رو بهت پیشنهاد نمیدم ولی خواستم تجربه خودم رو برات بنویسم. حالا شاید به کارت اومد.
من پیش دکتر زهره لواسانی میرفتم که تخصصش ای وی اف هست توی مام و بهمن و امیرالمومنین نازی اباد فکر کنم ای وی اف میکنه
دکتر خوب و دقیقی هست دستوراتش خوبه به داروها و شرایط ای وی اف مسلطه فقط بسیار بسیار استرسی هست.
من رو بعد ان تی به پریناتولوژ ارجاع داد و من هرماه برای وزن و فشار و گاهی کم و زیاد کردن دارو پیشش میرفتم بقیه مراقبت هام با پریناتولوژ بود هر سه هفته میرفتم. (دکتر فاطمه آزادی)
دکتر لواسانی ماه آخر هم گفت جفتت پایینه من نمیتونم سزارینت کنم ارجاعت میدم برو بیمارستان امام
دیگه من تحت نظر پریناتولوژم رفتم بیمارستان امام و استاد دکتر پریناتولوژم منو سونو کرد و گفت مشکلی برای زایمان طبیعی و سزارین نداری و بهم نامه داد
منم دیگه پیش لواسانی نرفتم و
رفتم پیش دکتر مریم اشرفی (فوق تخصص لاپارا) و با اون زایمان کردم.
دکتر لواسانی سوادش خوبه دقیقه وقت میذاره برای مریض
یه ماامای دستیار مهربون داره
مطبش نسبت به مطب متخصصین ای وی اف خلوتتره (نوبت دهی شون بهتره) حدودا یک ساعت تا یکساعت و نیم باید منتظر باشی
فقط دو تا مشکل داره یکی اینکه خییییییلی استرسیه تو چند مورد دیگه کم مونده بود من آب قند دست دکتر بدم😁
و مشکل دیگه اینکه تو شرایط بحرانی خیلی راحت ارجاعت میده مثلا منو اخر کار رها کرد گفت نمیتونم زایمانتو بعهده بگیرم باید تو بیمارستان سطح ۳ زایمان کنی