2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

مثلا دوست دارم از مامای دکترم یه شماره داشته باشم که تو شرایط اورژانسی که انشالله پیش نیاد شرایطم رو بهش بگم این دکتری که پیشش میرم هیچ شماره ای به جز شماره منشی که اون هم روزها و ساعت های کاری پاسخگو هست واقعا کلافه شدم ممنون میشم کمک کنید اگر دکتر خوبی میشناسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا دوست دارم از مامای دکترم یه شماره داشته باشم که تو شرایط اورژانسی که انشالله پیش نیاد شرایطم رو ...

سلام عزیزم، 

پزشک ها معمولا شماره نمیدن، ولی خدایی نکرده شرایط اورژانسی پیش بیاد میگن که به قسمت زنان و زایمان بیمارستان مراجعه کنین، 

مثلا من خودم ۴ صبح خونریزی داشتم از پزشکم هم شماره داشتم ولی نمیتونستم که زنگ بزنم، پیام دادم و ساعت ۸ صبح جواب داد و گفت اگه تکرار شد، برو بیمارستان 

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ سونو بررسی بارداری برای وزن و ‌.‌.. رفتی؟ من فردا باید برم الان توی ۳۰ هف ...

سلام قربونت برم نه من سونو نرفتم گفتم۳۲ هفته برم الان یکم زوده بنظرم میخوام داپلر برم

خانمها شما چجوری هفته بارداری رو حساب میکنید؟چون من الان خودم اولین روز آخرین قاعدگی نداشتم که چون با قرص و اینا بوده پس از روی اون نمیتونم حساب کنم، چجوری بفهمم دقیقا چند هفته ام گیج شدم!؟ اگه کسی بلد هست برام حساب کنه من ۳ بهمن انتقال دادم،ممنونم

سلام خانوما عزاداری هاتون قبول 

میگم من آمپول انوکسا رو هرشب ساعت نه میزدم امشب اگه ساعت هفت ونیم هشت بزنم خیلی زوده مشکل پیش میاد 

نگرانم چون کسی برام میزنه خودم میترسم اونم نه نیست

خانمها شما چجوری هفته بارداری رو حساب میکنید؟چون من الان خودم اولین روز آخرین قاعدگی نداشتم که چون با قرص و اینا بوده پس از روی اون نمیتونم حساب کنم، چجوری بفهمم دقیقا چند هفته ام گیج شدم!؟ اگه کسی بلد هست برام حساب کنه من ۳ بهمن انتقال دادم،جنین۵ روزه،ممنونم

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ سونو بررسی بارداری برای وزن و ‌.‌.. رفتی؟ من فردا باید برم الان توی ۳۰ هف ...

عزیزم سن بارداریت رو چجوری حساب کردی؟میشه واسه منم حساب کنی،۳بهمن انتقال دادم جنین۵ روزه