2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
بهاره جون پسرم ۲۴۰۰ به دنیا اومد، ۳۷ هفته بودم،  چون پسرم nicu بستری بود اصلا دوره نقاهت نداشت ...

دختر من هم ۳۷ هفته به دنیا امد و وزنش ۲۵۰۰ بود. خدا رو شکر به خیر گذشت. ولی من یک ماه نمیتونستم حرکت کنم، با درد راه میرفتم. الان هم جای بخیه ها هنوز بی حس هست. دکترم میگه برای بعضی خانم ها اینطوری میشه و ۶ ماه تا یکسال طول میکشه تا نرمال بشه🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی اقدام طبیعی من خوندم که نباید غسل جنابت به گردنت باشه و اقدام کنی.به خاطر همین اونجا همسرم تخت ر ...

ممنونم عزیزم منم یه مقدار خاک ببرم براخودم پس شوهرم میگ اتاقش خیلی کوچولو فقط یه روشویی داره هیچی نداره.

اناشید عزیزم ببخشید معمولا بعد سقط چقد طول می کشه خونریزی قطع بشه؟

دفعه قبل زود قطع شد ایندفعه شونزده روز 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنونم عزیزم منم یه مقدار خاک ببرم براخودم پس شوهرم میگ اتاقش خیلی کوچولو فقط یه روشویی داره هیچی ند ...

آره ببر ضرر نداره که

من حوله برده بودم دوش بگیرم.یه ساک مثل ساک استخر

قبلش هم رفته بودم اتاقاش رو دیده بودم

اندفعه رفتی مرکز برو پرس و جو کن ببین چی به چی

خدا پسرت رو سلامت حفظ کنه.  دختر من هم یک ماه اول کلا شیشه ایی بود و مشکلی نداشت. یعنی یا بهش ش ...

ممنونم باران جون، خدا دخمل گلمونو بهمون ببخشه 🥰

من هم یا شیر خودمو میدوشم و با شیشه میدم و یا شیرخشک میدم ، امیدوار شدم که گفتین کلا سینه میگیره تو ماه دوم و شیشه نگرفته 😄 این جوجه ها هم سر کارمون گذاشتن

چند کیلو بوده پسرت؟ دختر من ۲.۵ کیلو بود. دهنش اونقدر کوچولو بود که قدرت مکیدن سینه رو نداشت. الان ه ...

من هم پسرم ۲۴۰۰ به دنیا اومد، به خاطر جفت وزنش پایین بود، دقیقا اصلا نمیتونست سینه بگیره، الان ۱ ماه گذشته یه کم بهتر شده، 

باران جون مرسی که رابط رو برام توضیح دادی، یه موقع هایی که شیرم زیاد باشه با رابط میخوره، اونم در حد ۱۰ دیقه😁

آخی، چه سخت گذشته برات خدایی اگر فقط یه لایه از شکم یه مرد رو برش بزنند تا یکماه میخوابه و ناله میک ...

اره واقعا، تو گرما و شکم سزارین و ... 🙄 

اگه آقایون میخواستن بچه بیارن که الان نسل بشر منقرض شده بود 😄

دختر من هم ۳۷ هفته به دنیا امد و وزنش ۲۵۰۰ بود. خدا رو شکر به خیر گذشت. ولی من یک ماه نمیتونستم حرکت ...

پسر من هم ۳۷ هفته و وزنش ۲۴۰۰، 

باران جون دیگه حس اون قسمت برش خورده برنمیگرده چون عصب ها پاره شدن، من با رفت و آمد nicu خیلی اذیت شدم، اصلا خونه نبودم استراحت کنم 🤧 ولی خداروشکر گذشت 

من از فامیل هامون که ۲۰ سال پیش سزارین کردن پرسیدم اونا هم گفتن حسشون برنگشته ، 

سلام به همه منم تو سیکل میکرو هستم شنبه پانکچر دارم اگه اوضاعم اوکی بود سه شنبه هم انتقال

ولی موندم فرش انتقال بدم یا فریز و اینکه اگه فرش بود بگم بلاست انتقال بده یا ۳ روزه..

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
دختر من هم ۳۷ هفته به دنیا امد و وزنش ۲۵۰۰ بود. خدا رو شکر به خیر گذشت. ولی من یک ماه نمیتونستم حرکت ...

سلام باران جان. خوبی عزیزم؟ گل دخترت چطوره.؟ بزرگ شده؟ 😍 چکار می کنی با بچه داری؟ الان داشتم فکر می کردم پارسال همین موقع جواب آز مثبت گرفتم. چه روزایی داشتیم. چقدر استرس داشتیم. بحق این ماه و این روزها همه بچه های تاپیک سال دیگه این موقع بچه ( بچه هاشون) بغلشون باشه. 🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچه ها آب دور جنین برای چی کم شده؟؟😔 ممکنه از استرس باشه ؟ من این چند روزه خیلی گریه کردم و عصبی ش ...

عزیزدلم اب دور جنین خیلی به خوردن ربط داره، 

من تو هفته ۳۴ سونو دادم ۱۱ بود؛ دکتر گفت انتظار داریم روی ۱۵ باشه، 

بعد مایعات خیلی خوردم، عطش هم داشتم بخاطر گرما فقط میوه های آبدار میخوردم، مثل طالبی، هفته بعدش سونو دادم روی ۱۵ بود، 

هفته بعدش شده بود ۱۹ 😅 که دیگه داشت بالا می رفت 

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه دکتری که پیشش ivf انجام دادم خیلی سرش شلوغه و واقعا برای مراقبت های بارداری خوب نیست میخوام دکترم رو عوض کنم ممنون میشم اگر دکتر خوبی تو تهران میشناسید بهم معرفی کنید اگر ترجیحا آی وی اف هم بکنه بهتر چون مراقبتهای بارداری ای وی افی ها یکم متفاوته