2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ممنون عزیز دلم 😚😚😚 اگر میگفتمم اولش تمام جوانب رو می‌سنجیم بعد اقدام به گفتن میکردم من بخاطر نا ...

انشاالله هر چه که خیره برات پیش بیاد. البته حالا که اونجا میری برای اینکه وصع دقیق همسرتم دستت بیاد به نطرم از دکترت سوال کن. اگه بگه نه و به شما تعلق نمیگیره یعنی وصع همسرت اونقدرم بد نیست و خوبه

میدونین چرا هیجان دارم و پر حرف شدم  چون دوباره دارم میرم حرم 😍 تو مسیر مشهدم الهی قربونش برم ...

فاطمه جان من و دخترمو خواهرمم یاد کن. اونم بنده خدا درگیر این جریانات ناباروری شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن نداشتم نمیدونم یهو دیدم پهلوم از پشت سمت راست ورم کوچولو داره دردش تا زیر سینم میاد پهلومم درد میگ ...

خدا نکنه عزیزم که مشکل خاصی باشه. انشاالله با داروهای بیخطر زود رفع شه. شانسی داری ها. مشکلاتی که سال تا ستل وجود نداره برات پیش میاد

قطعا بستگی به نطر مرجع تقلیدش داره. اما حتی میشه تو این مورد به مرجع تقلیدی که سهل تد گرفته رجوع کرد ...

سلام عزیزم

تا جایی که میدونم انگار رجوع شرایطی داره

نمیشه همینطوری بگی توهر مسئله ای میشه به مرجعی که آسونتر گرفته رجوع کرد.

البته تو این مسائل هرکسی میتونه پرس و جو کنه تا راه درست رو پیدا کنه و خیالش راحت بشه😇🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
وای دلم ی جوری شد فاطمه جون🤩 نه عزیزدلم من تازه وارد ۱۵ هفته شدم امروز سرکلاژ شدم

بسلامتی عزیزم انشاالله روز زایمانت 😍🫂😘🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میدونین چرا هیجان دارم و پر حرف شدم  چون دوباره دارم میرم حرم 😍 تو مسیر مشهدم الهی قربونش برم ...

وای فاطمه دلم قیلی ویلی رفت امروز پر از حسادت و حساس شدم به امام رضا بگو شفیع بشه پیش خدا ،خدا به دلم رحم کنه من خیلی گناه دارم فاطمه بگو به دلم نگاه کنه می‌خوام آروم بشه دلم آرامش پیدا کنه فقط 🙏🙏🙏🥺🥺🥺

امروز تلفنی با یه دوست حرف میزدم میخواد بره کربلا کلا دلم هوایی شده یه گوشه از حرم و دلم میخواد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا نکنه عزیزم که مشکل خاصی باشه. انشاالله با داروهای بیخطر زود رفع شه. شانسی داری ها. مشکلاتی که سا ...

اره میدونی برا هرکی دلسوزی کردم همون بلا سرم اومده

دوستم سر بارداری کلیه درد شد براش خیلی غصه خوردم حالا خودم دارم میکشم😁😐 طفلک بعد یه سال هنوز درگیره با کلیش 

رعناجان من خونمون آسانسور نداره. از بعد بارداری تو خونه اسیرم و بیرون نمیرم مگر کار درمانی داشته باش ...

الهی، سخته بدون اسانسور، عیب نداره تو اینترنت هم کلی مطلب مفید هست، 

سعی کن مطالب راجع به نگهداری نوزاد آموزش ببینی، 😘

فاطمه جون پیشاپیش زیارتت قبول عزیزم خوش به حالت ،  خیلی دعام کن لطفا ایشاله نی نیم به موقع به دنیا بیاد خیلی  نگرانم

سلام عزیزم .خداروشکر که خوبین.🤲🤲 ان شاالله همه چیز عالی انجام شده خیلی خوب استراحت کن و از جات بلن ...

قربونت برم عزیزم، حتما

با اینکه خیلی سخت میگذره ولی چشم همه تلاشمو می کنم ک استراحت بیشتری بکنم تا این دوران بگذره❣️

بازم ممنون🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
مسیله اینه که احتمالا جنینها مشکلی دارن که با وجود شرایط عالی رحم مثبت نمیشه. البته گفتم که مثلا افا ...

حکمتشو شکر منکه سر در نمیارم انتظار داشتم دکترم آزمایشی چیزی مینوشت

صبر دکتر زیاده به روحیات از دست رفته ی ما نگاه نمیکنه

بقول شما وقتی موقعیت رحم عالیه جنین زیاد با گرید آ چرا باید اینجوری بشه

قطعا یه صلاحیتی تو کار هست که ازش بیخبرم

انتقال اولم که منفی شد بعد چند وقت زندگیم مختل شد صلاحیت کارو فهمیدم ولی این ۲ بار منفی بعدی رو هنوز نفهمیدم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

رعناجان گل پسر شما چند کیلو به دنیا اومد؟ بعد سزارین از کی سرپا شدی؟

بهاره جون پسرم ۲۴۰۰ به دنیا اومد، ۳۷ هفته بودم، 

چون پسرم nicu بستری بود اصلا دوره نقاهت نداشتم، همش تو رفت و آمد بودم، چند روز اول هم شیاف میذاشتم که سرپا بمونم، دکتر برام نوشته بود، 

فعالیتم زیاد بود و اصلا خودمو دیگه یادم رفته بود، 

تقریبا بعد از ۳ یا ۴ روز خیلی بهتر شدم 💚