2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان  ان شاءالله حال تک تکتون خوب باشه و امشب حاجت روا بشید . ببخشید تک تک اسم نمیب ...

خداروشکر عزیزم. 

کامن رو امتحان کردی برا ما با اون نابود میشن کلا.

منم نسبت ب مورچه حساسیت دارم. ببینم کل بدنم خارش میگیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم، هست. بالاتر گفتم منم با مورفو صفر میکرو کردم یه بار اما اون همه داروهای هورمونی مصرف میکن ...

عمل واریکوسل هیچ تاثیری تو بهبودی نداره. همسر من که عمل کرد فکر میکردم خب دیگه همه چی اوکی شد، یکسال اقدام کردیم باز نشد، رفت آزمایش داد مورفو همونجوری افتضاح بود. کلا تو این ۴سال بعد عمل هیچ بهبودی حاصل نشد. انواع قرص تقویتی، آمپول سینال اف و... تاثیری نداشت

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرکت هم ۲ درصد a یا همون سریع هست اما تعدا بالاست، ۵۰-۶۰ میلیونی میشه. من با شوهرم شوخی میکنم میگم ا ...

🤣🤣

مال همسرم اسپرم ۳۵۰ میلیون حرکت a 3 درصد b ۳۰ درصد همسر من خودش میگه سه برابر جمعیت ایران اسپرم دارم هشون چپل چلاغ🤣🤣

معده ات الان عزیزم تحت فشاره بخاطر اونه،من خودم قشنگ حس میکنم نمیدونم سرشه یا پاشه فشار میده بعضی وق ...

من الان نمیدونم معدم دقیقا کجاست. اونجایی که قبلا معده داشتم الان پای یکی از بچه هاست. کلا فکر کنم همه اعضای بدنم از داخل جا به جا شدن

سلام بهاره جون، خوبی الحمدلله؟ فرشته هات خوبن؟ خیلی ازت ممنونم ک اینارو گفتی❣️ الهی خیر ببینی

ممنون عزیزم.

فکر کنم خوبن. یکیشون وزنش کمه نگران اونم، دل تو دلم نیست نوبت سونوم بشه ببینم وزنش بالا اومده یا نه

بهاره جون پسرم ۲۴۰۰ به دنیا اومد، ۳۷ هفته بودم،  چون پسرم nicu بستری بود اصلا دوره نقاهت نداشت ...

آخی، چه سخت گذشته برات

خدایی اگر فقط یه لایه از شکم یه مرد رو برش بزنند تا یکماه میخوابه و ناله میکنه.

خدا چه جون و صبری به ما زنها میده که ۷لایه شکممون پاره میشه، شیر میدیم، بدو بدو میکنیم، ناز آقای شوهر رو میکشیم و .‌.. بازم خم به ابرو نمیاریم.

سلام دوستان  ان شاءالله حال تک تکتون خوب باشه و امشب حاجت روا بشید . ببخشید تک تک اسم نمیب ...

سلام پانیذجان. من وقتی مورچه بیاد خونه یکیشون رو نشون میکنم و تعقیبش میکنم تا خونه شون رو پیدا کنم بعد خونه شون رو میبندم. دوباره چند روز بعد از یه طرف دیگه در میان اونم میبندم، اینقدر اینکار رو میکنم که از رو میرن دیگه.

البته تعقیبشون کار راحتی نیست، مدام دور خودشون میچرخن، بعضی مواقع نیم ساعت طول میکشه😐

مهتاب جان الان توی بیست و هشت هفته ام دو هفته پیش طول سرویکس اندازه گرفت خیلی اومده پایین به دکترم گ ...

سلام سحرجان

ان شاالله به حق این شبها بچه ها به موقع میان. الحمدالله الانم دیگه هفته های بالایی و چیزی نمونده.

فقط استرس رو از خودت دور کن، بچه ها گناه دارن، اذیت میشن.

عوض کنم میشه سومین مرکز😂 سعید منو میخوره از غرغر کردن

کدوم مرکزا رفتی تاحالا اشکال ندارع  بابا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانومی آدرس دقیقتر میدی .هم آدرس هم اسم دقیقتر داروخونه .میخوام شنبه بیام تهران بخرم

زنگ بزن شاید پست ک

نن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
و نکته بعدیش که دکترا نمیگن اون همه آسیبی هست که این داروهای پانکچر به بدن ما وارد میکنه، دکتر آراست ...

دقیقااااا گل گفتی

تازه الان دکترها بهتر شدن. اون زمان ۸سال پیش حدودا که ما ای وی اف کردیم حتی یک دونه قرص تقویتی به هی ...

اره منم کیلینیک امید رفتم هشتاسال پیش هیچی نمیدادن

حرکت هم ۲ درصد a یا همون سریع هست اما تعدا بالاست، ۵۰-۶۰ میلیونی میشه. من با شوهرم شوخی میکنم میگم ا ...

منم بهمنم جنین سناشبهمن دکتر حسینی جدا  ؟  منم شنیده بودم خوبه رفتم