2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم حرام نیست این مورد و فتواش هم هست. اما مگه اثبات شده قطعا مشکل از همسره یا مگه ایشون میپدیر ...

دقیقا منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم😂🥲

فکر کردم که اگه خدایی نکرده یه روز با سعید ب مشکل خوردم خواستم جدا بشم بچه میشه برای من سعید سهمی ازش نداره؟

نمیدونم این چی بود یهو اومد تو ذهنم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام ببخشید من همش مزاحم شما میشم دکتر گفت پچ استفاده کنم ولی اصلا گیرم نیومد شما از کجا خریدی ؟؟قیم ...

یه شماره از همین نی نی سایت پیدا کردم 

شهر کرد بود 

فکر کنم دونه 230 گرفتم اگه اشتباه نکنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم. من استفاده کردم ضخامتم با کلی دارو تا روز ۱۸، ۶/۷ بود، ولی با ی بار استفاده از پچ روز ۲۲ ...

ممنونم عزیزم  درکنار پچ انوکساپارین استفاده میکردی یا قرصای دیگه .روزی یدونه به بازو میزدی 

سلام ببخشید من همش مزاحم شما میشم دکتر گفت پچ استفاده کنم ولی اصلا گیرم نیومد شما از کجا خریدی ؟؟قیم ...

+09197407043

این شمارش هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فاطمه جون یکی از دوستان تو همین تاپیک بودن که اسپرم اهدایی گرفتن، چه اشکالی داره اگه همسرتون موافق ب ...

ببخشید مرکز مام از چه نظر پیشنهاد میکنید؟فقط برای ivfو میکرو...؟؟؟یا برا تشخیص عدم ناباروری ناشناخته هم خوبه؟

و اگه من بخوام از یه استان دیگه برم تهران مرکز مام حدودا چند روز طول میکشه وضعیت خودم و همسرم بررسی شه؟چون مرخصی ب همسرم نمیدن

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
از تو گوگل جواب اینترنتی مرکز ابن سینا رو بزن کد ملیش رمز عبورشه وارد بشی میاره برات کل ازمایش هاشو

نام کاربریش یادم نمیاد🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آیداجان شما بارداری قبلی سزارین بودی یا طبیعی

سلام عزیزم هردو سزارین.عزیزم یه سوال .شوهرم فرتیل اید و سلن پلاس و اسپریژن خریده.از اینا دوتاشو مرکز گفت بخرین مطمئنم تداخل ندارن باهم ولی فرتیل خودم گفتم بخره و بخوره.الان میترسم یوقت با اون دوتا تداخل داشته باشه.حالا به شوهرم میگم یه روز اسمریژن بخور یه روز فرتیل.نمیدونم میشه باهم بخوره سه تارو؟

برو مرکز دیگه من که میگم همیشه یهجا نتیجه نگرفتی باید مرکز عوض بشه یه جا که از جنین شناسش مطمعن باشی

عوض کنم میشه سومین مرکز😂

سعید منو میخوره از غرغر کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40