2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واریکوسل دو کاناله چند ماه پیش عمل کرد همسرم تو ابن سینا. هیچ فرقی تو نتیجه آزمایشها نداشت. قبلا مور ...

سلام عزیزم

همسر منم مشکلش مورفو صفر هست و واریکوسل دو طرفه داره  و منم ابن سینا هستم دکتر آراسته ولی دکتر میگه تو همینا چندتا سالم هم هست و میشه میکرو کنیم به شما نگفتن؟

سلام عزیزم همسر منم مشکلش مورفو صفر هست و واریکوسل دو طرفه داره  و منم ابن سینا هستم دکتر آراس ...

آره عزیزم، هست. بالاتر گفتم منم با مورفو صفر میکرو کردم یه بار اما اون همه داروهای هورمونی مصرف میکنی برای میکرو، اون همه هزینه میکنی، اونقدر سختی میکشی برای من فقط دوتا جنین تونستن تشکیل بدن با اینکه ۵ تا تخمک خوب داشتم، برای همین سعی کنید با تغذیه یا دارو یا هرچی یه مقدار درصدشو بالاتر ببرید بعد میکرو کنید

💚💖
سلام عزیزم همسر منم مشکلش مورفو صفر هست و واریکوسل دو طرفه داره  و منم ابن سینا هستم دکتر آراس ...

و نکته بعدیش که دکترا نمیگن اون همه آسیبی هست که این داروهای پانکچر به بدن ما وارد میکنه، دکتر آراسته، جنتی و هیچ کدوم دیگه دلشون نه برای سلامتی ما میسوزه نه جیب ما. من خیلی دکتر رفتم خداییش فقط دکتر صالح بود که گفت چرا داری انقدر به بدنت آسیب میزنی برو اسپرم اهدایی بگیر که البته من نمی خواستم و نکردم

💚💖
و نکته بعدیش که دکترا نمیگن اون همه آسیبی هست که این داروهای پانکچر به بدن ما وارد میکنه، دکتر آراست ...

من خودمم مشکل دارم یکی از لوله هام بستس نمیدونم همسرم عمل کنه بعد بریم میکرو یا همینجوری میکرو کنیم

و نکته بعدیش که دکترا نمیگن اون همه آسیبی هست که این داروهای پانکچر به بدن ما وارد میکنه، دکتر آراست ...

آخه تو همین سایت دیدم کسایی که مورفو صفر بودند میکرو کردند جواب گرفتند

مسلما که این داروها خیلی عوارض داره ولی میگم یه بار انجام بدم که بعدها پشیمون نشم،که کاش انجام داده بودم 

منم دلم با اهدایی نیست

تازه الان دکترها بهتر شدن. اون زمان ۸سال پیش حدودا که ما ای وی اف کردیم حتی یک دونه قرص تقویتی به هیچ کدوممون ندادن و مستقیم رفتیم پانکچر. اصلا اهمیت نمیدادن متاسفانه. مگر اینکه فکر کرون واقعا تاثیر نداره تقویتی

ببخشید هی سوال میکنم تعداد و تحرک چطور بود؟

حرکت هم ۲ درصد a یا همون سریع هست اما تعدا بالاست، ۵۰-۶۰ میلیونی میشه. من با شوهرم شوخی میکنم میگم اندازه جمعیت یه کشور اسپرم چلاق داری😉.

نمیگم میکرو نکن عزیزم، حتما انجامش بده اما میگم تمام کارایی که میشه بکنید تا مورفو بهتر شه چون همون جنین شناسم درست حسابی وقت نمیذاره وگرنه حتما میتونه ۴ تا سالم پیدا کنه و لقاح رو انجام بده؛ تازه من بیمارستان بهمن بودم که همه میگن جنین شناسش عالیه

💚💖
از دیروز تو راهیم متاسفانه من همین که از خونمون حرکت کردم بیرون روی گرفتم گلاب به روتون 🥵🥴 هر جا س ...

نمیری دختر😂😂 

ماشین درست شد؟ رسیدید؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تازه الان دکترها بهتر شدن. اون زمان ۸سال پیش حدودا که ما ای وی اف کردیم حتی یک دونه قرص تقویتی به هی ...

وقتی هم میدونن وقت نمیذارن. آشنای من تو کانادا رفته بود برای آی وی اف دکتر چند جلسه توجیهی گذاشته بود تا کامل مراحل کار رو بهشون توضیح بده و توجیهشون کنه، اون وقت خود من اولین بار که پانکچر کردم انقدر گیج میزدم که تازه چهلم برادر شوهرم بود، همسر بیچارم تو بدترین روزای زندگیش بود و ما اصلا نمی دونستیم قراره پروسه چی باشه و کی چه اتفاقی بیفته

💚💖