2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
نه متوجه نشدم واگرنه حتما جوابتو میدادم گلم ۸و۴

ای جوووونم 😍🩷

حتما از کاربری س جون پرسیدم با شما اشتباه گرفتم

خدا حفظشون کنه برات 😍😍 دختر نعمته کاش منو مامانمم یه خواهر میداشتیم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون چون جوونی من دوست دارم دوباره آی وی اف کنی شانستو امتحان کنی.درباره اهدایی هم زیاد سردرنمی ...

ایدا جون نیاز به استراحت زیاد دارم :) 

شاید دوباره چند سال بعد برم دنبالش ولی الان نمیتونم

هم از لحاظ مالی هم جانی و روحی 

هرچی قسمتم باشه همون میشه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برام دعا کنین هر روز به دردام اضافه میشه دکتر تشخیص عفونت مثانه و کلیه داده برام سونو و آزمای ...

ای بابا. انشاالله بلا ازت به دور باشه. کلیه و مثانه چرا؟ چه علایمی داری؟سنگ کلیه نداشتی قبلا؟

خانمها من یه سوال داشتم  من خیلی واژنم تیر میکشه نمیدونم این طبیعیه یا بده  خانمهایی که ...

هفته های بالا چون شکم پایین میاد فشار وارد میشه وازن تیر میکشه. اخراش راه که میری پاتو زمین میزاری فشاره خیلی بیشتر میشه. 

میدونین چرا هیجان دارم و پر حرف شدم 

چون دوباره دارم میرم حرم 😍 تو مسیر مشهدم الهی قربونش برم که حتی اسمشم بغض رو میاره تو گلوم

قول میدم طبق لیست مهتاب جون برای حاجت دل همتون ایت الکرسی بخونم🤍🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداااااات ممنونم با دعای شما عزیز دلم.امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره دختر خوش قلب

😚😚😚😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا. انشاالله بلا ازت به دور باشه. کلیه و مثانه چرا؟ چه علایمی داری؟سنگ کلیه نداشتی قبلا؟

ن نداشتم نمیدونم یهو دیدم پهلوم از پشت سمت راست ورم کوچولو داره دردش تا زیر سینم میاد پهلومم درد میگیره دستشوییمم راحت نمیاد خیلی هم دل درد و شکم دردم و حالت تهوع دارم موقع دستشویی دیر میرم برام آزمایش نوشته و سونو آزمایش رو انجام دادم تا جوابش بیاد باز برم سونو

اووووو اگه ivf باشه پس میخوام چیکار خودم کلی جنین برام تشکیل میشه حالا درسته از فریز در نمیان ولی با ...

مسیله اینه که احتمالا جنینها مشکلی دارن که با وجود شرایط عالی رحم مثبت نمیشه. البته گفتم که مثلا افای خامنه ای حتی ای یو ای را هم قبول دارن و شما مرجع تقلیدت هر کی باشه میتونی تو این مورو به تیشون مراجعه کنی

میدونین چرا هیجان دارم و پر حرف شدم  چون دوباره دارم میرم حرم 😍 تو مسیر مشهدم الهی قربونش برم ...

😭😭فاطمه جون خالتو فراموش نکنیا😭 سفارشمو بکن به امام رضا ع . دلم خیییلی تنگشونه😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🤣 منم قبل بارداری ۵۴ بودم الان ۶۸ 😐 امیدوارم بعد زایمان بگن همش وزن بچه ها و تشکیلاتشون بوده😁

ماشاالله با وجود بارداری دوقلویی خوبه وزنت. هر بچه و متعلقاتش برای دوقلویی حداقل ۳ یا سه و نیم کیلو هست. احتمالا بعد زایمان ۶ یا ۷ کیلو کم میکنی و بقیه تش به مرور. من البته خودم بعد سزارین پاهام ورم کرده بود. راه میرفتم انگار پشت پام کیسه اب بستن تکون میخودد. وزنم اصلا کم نشد. اما بعد دکتر برای دفع اون مایعات دارو داد کم کم وزنمن کمتر شد