2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
این موضوع اگه جرم نیس یا حرام نیست پس چرا معرفی نمیکنن؟ من کمتر کسی رو دیدم از اسپرم اهدایی استفاده ...

من دو سال پیش میرفتم دکتر ثریا صالح، اتفاقا ایشون تاکید داشت اسپرم اهدایی بگیرم جای اینکه میکرو ناموفق انجام بدم، من چون هیچ جوره دلم راضی نمیشد مراحلشو نپرسیدمو تحقیق نکردم در موردش

💚💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم😂🥲 فکر کردم که اگه خدایی نکرده یه روز با سعید ب مشکل خورد ...

دور از جون عزیزم. انشاالله همچین موردی پیش نمیاد. اما خواستم بگم باید اقا از دل و جون بخواد تا همچین کاری را بشه انجام داد. صمن اینکه دکتر که الکی قبل اینکه مطمین بشه خود اقا نابارور هست این کارو نمیکنه. مثلا چندین ازمایش که اسپرم صفره با زنتیک مشکل داره از طرف میخوان.بعصی جاها هم با ای یو ای قبول تدارن و میگن فقط ای وی اف انجام میدن 

سلام سمیه نازنینم، خوبیم ب لطف خدا و دعاهای شما دوستای مهربونم، ممنون عزیزم. ما تازه رسیدیم خونه خد ...

سلام عزیزم .خداروشکر که خوبین.🤲🤲 ان شاالله همه چیز عالی انجام شده خیلی خوب استراحت کن و از جات بلند نشو اصلا .این چند ماه باقیمانده رو هم ان شاالله به سلامتی بگذرونی و نی نی قشنگ رو صحیح و سلامت بغل بگیری🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم چرا یه جوریه گُنگه واسم البته به سعید بگم شاید قبول کنه شایدم مثل من جدی نگیره😂

اصلا حرفشم نزن چون بعید میدونم هیچ مرکزی بدون مشکل حاد این کارو براتون انجام بده و فقط باعث دلخوریتون ممکنه بشه

بچه ها آبغوره بد نیست من میخورم؟یا شکلات داغ؟این روزا زیاد میخورم

وای نخور کویین جان یکدفعه معدتو ادیت میکنه. من حامله بودم همین هفته های شما چیزای ترش چند روزی خوردم یکدفعه سوزش معده ای گرفتم که دایم تا اخر حاملگی ادیتم میکرد.معدتو اسیدی میکنه بدتر

نمیدونم چرا پسر خواستن رو بعضی ها یه رفتار زشت میدونن  وقتی آدم میره سلف سرویس و یه میز پر از ...

عزیرم چه گناهی. فقط به نطرم اینکه ادم تمام زندگیش متاثر از این قصیه بشه میشه ناشکری

راجع به تین که به کسی نگی هم کاملا موافقم هیچ لزومی نداره بگید. حتی کسی هم که تهیین جنسیت نمیکنه هم نگه بهتره چون بعضا نسبت به بچه های ای وی افی تصوری دیگه دادن مثلا تا اب از بینیش بیاد میگن ای وی افیه دیگه

سلام سمیه نازنینم، خوبیم ب لطف خدا و دعاهای شما دوستای مهربونم، ممنون عزیزم. ما تازه رسیدیم خونه خد ...

عزیزم خداروشکر که حالتون خوبه😍 فقط این دو هفته استراحت مطلق باش من حتی غذا هم خوابیده میخوردم 

دوستای عزیز🌹 هر کس تجربه ای از سرکلاژ داره می تونه کمکم کنه خونریزی طبیعیه اگه بله تا چند روز عاد ...

عزیزم من پانزده هفته سرکلاژ شدم دو هفته استراحت مطلق بودم دستشویی فقط فرنگی میرفتم غذا هم خوابیده میخوردم دکترم گفت اصلا نشینم من کاهو با روغن زیتون زیاد میخوردم که یبوست نشم خونریزی هم فقط روز اول داشتم دیگه نداشتم انتی بیوتیک هم ازیترو بهم داد یک هفته 

سونوگرافی هم دیگه انومالی رفتم یعنی سه هفته بعدش

نمیدونم عزیزم شرمنده زنگ بزن بپرس 

دشمنت شرمنده عزیز دلم ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چمیدونم مثلا دکتر طب سنتی بود.راستش شوهرم فرستاد ازمایش .ازمایشش خوب بود هیچی نداد بهش فقط کاسنی میخ ...

یه بنده خدا میگفت من فقط شوهرم گرمی خورد

عسل و گردو وموز .بچه شون هم پسرشد

من شنیدم زن و شوهر باید گرمیجات بخورن. سردی و لبنیات رو حذف کنن.که البته احتمال بره بالا

حالا انشاالله هممون با آی وی اف نتیجه میگیریم

فدات بشم با تمام وجود میفهممت.برو دنبالش حتما.کارهات جور میشه .نمیدونی دیروز خواستم تنها برم مرکز ی ...

ایدا جون من از اول درمان تا به الان این رفتو امد هارو به دید تفریح میدم تو مسیر استرس نداشتم که هیچ لذت هم بردم😂

برای تو راهم کلی خوراکی میخریدم گاهی وقتا انقد دقیق آرایش میکردم و لباس میپوشیدم انگار میخوام برم مهمونی

از این دیدنگاه کن که اذیت نشی

من استرسم زمانی بود که میخواست نوبتم بشه برم داخل ببینم شرایط جدید چیه

وقتی ام از اتاق بیرون میومدم یه نفس راحت میکشیدم 😁

راستی یه راهی ام برای کم شدن استرست پیدا کن 

مثلا من وقتی می‌خوام برم اتاق عمل خیلی استرسی میشم

( همون لحظه که لباس عمل تنمه و با پرستارمیرم سمت اتاق عمل) 

برای تخلیه استرسم خیلی پر حرف میشم و تند تند حرف میزنم جوری که داد پرستار ها در میاد 😂😁

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️