2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
دوستای مهربونم التماس و دعا دارم این روز وشبا♥️💗💓😘 واقعا مثل خر که تو گل گیر میکنه گیر کردم تو ت ...

الهی دورت بگردم نازنینم ♥️ انشالله دلت اروم بگیره

بیادتم همیشه 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشااله که بهترین ها براتون اتفاق بیفته،  نه مشکلی نداره عزیزم، مرکز مام انجام میدن، 🌱🌿💚 ا ...

ممنون قشنگم

چقدر خوبه که بهمون سر میزنی و اطلاعات در اختیارمون میزاری

پسر گلت در پناه حق عاقبت بخیر بشه انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون نوشای عزیزم ک خواهرونه دعامون می کنی😊 واقعا دعاهاتون قوت قلبه عجیبیه ک ان شاءالله خدا هزاران ...

فدات بشم هزیزم. قلبم واقعا برای همه خانمهای منتطر اینجا میتپه. الهی هیچ کدوم از خانمها از لدت مادر شدن محروم نباشن هر کی هم فرزند دوم یا جنس مشخص میخواد بهش بده.

ان شاالله که صبور باشن. ولی از این همه تحرکی که دارن زیاد امیدوار نیستم صبور باشن🤣

😂😂 از الان کلی برات خوشحالم

مطمئنم وزنت پایین تر از ۵۴ میشه خیالت راحت 🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایدا جون من از اول درمان تا به الان این رفتو امد هارو به دید تفریح میدم تو مسیر استرس نداشتم که هیچ ...

ای جااانم خیلی باحال بود.میدونی عزیزم من استرس دارم کسی منو ببینه یا کسی بیاد پشت درمون بی خبر یا کسی زنگ بزنه بخواد بیاد خونمون واس همین سعی میکنم درسریعترین زمان ممکن برگردم.الانم مامانم قراره فیزیو تراپی بشه احتمالا بیاد اینجا نمیدونم چه خاکی به سر کنم.همم استرس بچه هام تو خونه رو دارم روند درمان زیاد خیالم نیست گذاشتم استرسشو همونمقع بکشم.

در این مورد چیزی نمیتونم بگم فاطمه جون ،چون تو زندگی شما نیستم ،باید خودت تصمیم بگیری  اخلاق ه ...

🥲🥲🥲

اره درست میگی ممنون عزیز دلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه اسپرم اهدایی هم هست؟  شرعی هست؟ تخمک اهدایی هم زمانی شرعی و حلال که اون خانم اهدا کننده م ...

نه عزیزم. خیلی مراجع ای وی اف با اسپرم اهدایی را قبول دارن بعصی ها هم ای بو ای را هم حتی قبول دارن. مثلا اقای خامنه ای هر دو را قبول داره. بدون نیاز به صیغه. اما به نطرم سطح خیلی بالای پدیرش زوج را نیاز داره. حتی نه فقط مرد. برتی خانم هم قطعا سخته

ممنون رز قشنگم امروز از سعید پرسیدم اگه قبل از اینکه نینی از بهزیستی بگیریم باردار بشم بازم قبول می ...

فاطمه جون چون جوونی من دوست دارم دوباره آی وی اف کنی شانستو امتحان کنی.درباره اهدایی هم زیاد سردرنمیارم از نظر شرعی و قانونی

ای جااانم خیلی باحال بود.میدونی عزیزم من استرس دارم کسی منو ببینه یا کسی بیاد پشت درمون بی خبر یا کس ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

میفهمم شرایط سخته ولی باید یه جوری خودتو قانع کنی و استرست رو کم کنی

چه بخوای چه نخوای افتادی تو مسیر ای وی اف 🥲

انشالله نتیجه بگیری دفعه اول

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شنیدم تلفنی صیغه میکنن یه بنده خدا تو مرکز میگفت خیلی برام مهم بود مساله شرعی .گفت باید چندماه ص ...

قطعا بستگی به نطر مرجع تقلیدش داره. اما حتی میشه تو این مورد به مرجع تقلیدی که سهل تد گرفته رجوع کرد. 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ میفهمم شرایط سخته ولی باید یه جوری خودتو قانع کنی و استرس ...

فداااااات ممنونم با دعای شما عزیز دلم.امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره دختر خوش قلب

من که ندیدم الان خود من اصلا شوهر این خانم رو ندیدم با این که رحم هستم

شما که اصلا کلا بحثت جداس و هیچ شکی درش نیست که نیاز به صیعه و فلان نیست همه مراجع هم قبولش دارن. مگه یک نوزادو بعل کنی مشکل داره؟ این هم مثل اینه بچه ای را بغل کردی.