2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
اخه پسر شدنم خیلی به دارو بستگیم نداره به نظرم بیشتر شانسه وبعضی داروها کمک میکنه من خودم با دارو از ...

پروانه جون شوهرم اسمریژن و فرتیل اید و سلن پلاس خریده.هرسه تارو بخوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اسپرم اهدایی همه جا انجام نمیدن و میگن حرامه ولی توی اصفهان یه دکتر هست دکتر ایزدی اون انجام م ...

نمیدونم چرا یه جوریه گُنگه واسم

البته به سعید بگم شاید قبول کنه شایدم مثل من جدی نگیره😂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چه خوب تا روز ۱۸ صبر کرده از من روز ۱۳ سیکل گفت ۵.۵ کنسل

اره به منم روز 12 گفت کنسله 

من چند روزه دارم میرم ایروبیک 

دکترم روی ورزش و رقص زیاد تاکید داشت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عریزم یه سر به تاپیک امید زندگی ۲ بزن

لینک میزاری برام عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروانه جون شوهرم اسمریژن و فرتیل اید و سلن پلاس خریده.هرسه تارو بخوره؟

عزیزم من اسپریژنو فرتیلو ولمن میدادم هر روزم میخورد فکر نکنم تداخل داشته باشه تقویتین روزی چند تا میدی من اسپریژنو ولمنو روزی یکی فرتیلو روزی دوتا میدادم 

کویئن جان دیگه حتی بگن این مرکز طلا میکاره بیا انتقال بده نمیرم😶😂  بیزار شدم از هرچی انتقاله ...

اگر دوباره فکرش اومد توی ذهنت بیا مشهد ویزیت شو چون اونجا مورد واسه تخمک و جنین و رحم هم بهت معرفی میکنن اگه تشخیص بدن

عزیزم من اسپریژنو فرتیلو ولمن میدادم هر روزم میخورد فکر نکنم تداخل داشته باشه تقویتین روزی چند تا می ...

ممنونم پروانه جان.نمیدونم فعلا گفتم روزی یدونه بخوره.پس تداخل نداره شما فرتیل و اسپریژن دادین بداما اسمریژن و سلن نوشته.منم هرسه تارو گفتم خریده.فرتیل بگم روزی دوتا بخوره؟چرا حالا دوتا؟

اره به منم روز 12 گفت کنسله  من چند روزه دارم میرم ایروبیک  دکترم روی ورزش و رقص زیاد تا ...

طوطیا. جان من شنیدم خیلیا با عرق گزنه و رازیانه جواب گرفتن.ورزشم عالی جواب میده .من یکی از اقوام خارج از کشور دکتر زنان اون بمن گفت هرچیز؟طبیعی ک استروژن داره و خونرسانی ب رحم زیاد میکنه و تاکید روی امپول ب کمپرس. ویتامین ای و د۳ داشت .

اگر دوباره فکرش اومد توی ذهنت بیا مشهد ویزیت شو چون اونجا مورد واسه تخمک و جنین و رحم هم بهت معرفی م ...

ممنون عزیز دلم 😘♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم پروانه جان.نمیدونم فعلا گفتم روزی یدونه بخوره.پس تداخل نداره شما فرتیل و اسپریژن دادین بداما ...

والله ما دکتر مام‌گفت اون یکیا رو گفت روزی یکی 

حتما تداخل نداده دکتر داده چون هیچی به ما نگفت در موردش ویتامین  ای سی یکروز در میون دی هم میدادم اینارو خودم سر خود راستی کیوتن قرمزم روزی یکی داد بهش با فولیک 

وایی یاد قرص دادن بهش میوفتم چقدر اذیت میکرد حالم از هر چی دارو به هم میخوره 

والله ما دکتر مام‌گفت اون یکیا رو گفت روزی یکی  حتما تداخل نداده دکتر داده چون هیچی به ما نگفت ...

پروانه جون مخم سوت کشید هرچی شماره داشتیم وارد کردم ولی نام کاربری پیدا نمیشه

زنگ بزنم مرکز چیزی دستگیرم میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلم برایه خودمو امسال خودم کبابه نصف عمروم تو دکتر و خودمون شدیم یه پا دکتر یه روز نیست بدونه دارو و دغدعه خدایا کی بهش پایان میدی کرمتو شکر امروز حال دلم خرابه 😭😭😭😭😭😭😭

یاد بدبختیامو ارزوهای دورم افتادم