2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عزیز دلم شرمنده میگم کلمه ی بیچاره و بدبخت خیلی بار منفیش زیاده از کلمه ی طفلک ، بنده خدا  اس ...

فردایی جون کی دوباره وارد سیکل میشی ؟ من در حال کاهش وزنم و احتمالا اخرای این ماه پریود بشم و دوباره وارد سیکل برام دعا کن میخوام این بار با محمدزاده برم تو سیکل حالا به نظرت برم مطب یا تو همون ابن سینا برم به نظرم پروندم جلو دستشه بهتره ولی مطبم رسیدگیش بیشتره خودمم موندم

دوستان تعداد اسپرمو غلظت چند باشه نرماله 

پروانه جون من چطوری دسترسی پیدا کنم به آزمایش اسپرم همسرم که داخل سایت هست ؟

دوست دارم بزارم اینجا ببنیش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم یکی هست بهم گیر داده میگه راجبش تحقیق کنم و این راه رو امتحان کنم میگه اسپرم اهدایی بگیر i ...

نه عزیزم حرام نیست این مورد و فتواش هم هست. اما مگه اثبات شده قطعا مشکل از همسره یا مگه ایشون میپدیرن.خانم که اهدایی میگیره بچه تو وجودش رشد میکنه اما اقا اگه اهدا بگیره ممکنه دو روز دیگه هزار مشکل پبش بیاد. نمیگم قطعا پیش میاد اما مسگم باااید از همسرت مطمین باشی. من یکبار قبل انتقال دفته بودم برای ویزبت بعد یک خانمه اصرار داشت دکتر با اسپرم اهدایی براش ای وی اف کنه. دکتر میگفت باید بری از دادگاه نامه جنین اهدایی بگیری تا من برات با اسپرم اهدا ای وی اف کنم. گفت قبلا انجام دادم بعد خانم و اقا بر به مشکل خوردن بچه را ول کرده اقا و خلاصه نمیدونم چطور شده بود که پای دکتر هم به وسط دادگاه کشیده بودن واسه شهادت

خب عزیزم نمیشه اینجوری گفت پس تخمک اهدایی ها هم با بچشون خوب نباشن؟بازم خودتون تصمیم بگیرید تهران که ...

فکر میکنم خانم ها راحت تر کنار میان با این موضوع...

نمیدونم چرا هنوزم فکر میکنم حرامه😶

چرا من ازش هیچی نشنیدم اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروانه جون من چطوری دسترسی پیدا کنم به آزمایش اسپرم همسرم که داخل سایت هست ؟ دوست دارم بزارم اینجا ...

از تو گوگل جواب اینترنتی مرکز ابن سینا رو بزن کد ملیش رمز عبورشه وارد بشی میاره برات کل ازمایش هاشو

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

ممنونم ازت مهتاب جان خدا دخترتو حفظ کنه زیر سایه امام حسین باشین

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام خانوما کسی از پچ استرادیول استفاده کرده ؟؟؟؟ از کجا بگیرم اصلا نیس جزو داروهای نایابه؟ کسی قی ...

@alaae    

سلام مهربونم میشه دوستمون رو راهنمایی کنی♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانوما کسی از پچ استرادیول استفاده کرده ؟؟؟؟ از کجا بگیرم اصلا نیس جزو داروهای نایابه؟ کسی قی ...

من اسفاده کردم ولی با پچ هم نتیجه نگرفتم و سیکلم کنسل شد 

متاسفانه گرون و کم یایه یه شماره هست من از اون گرفتم

ولی کاربر الا انگار واسش خوب بوذ

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم بیا مشهد ویزیت شو پیش دکتر خادم مثبت هاش خیلی زیادن بازم هرجوری صلاح میدونی

کویئن جان دیگه حتی بگن این مرکز طلا میکاره بیا انتقال بده نمیرم😶😂  بیزار شدم از هرچی انتقاله

البته من کلا اخلاقم همینه انتقال اولمم ک منفی شد ۳. سال وقفه افتاد تا مجدد رفتم برای درمان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کویئن جان دیگه حتی بگن این مرکز طلا میکاره بیا انتقال بده نمیرم😶😂  بیزار شدم از هرچی انتقاله ...

برو مرکز دیگه من که میگم همیشه یهجا نتیجه نگرفتی باید مرکز عوض بشه یه جا که از جنین شناسش مطمعن باشی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من اسفاده کردم ولی با پچ هم نتیجه نگرفتم و سیکلم کنسل شد  متاسفانه گرون و کم یایه یه شماره هست ...

سلام ببخشید من همش مزاحم شما میشم دکتر گفت پچ استفاده کنم ولی اصلا گیرم نیومد شما از کجا خریدی ؟؟قیمتشو میدونی

یه بار اناشید اسمشو گفت به خدا یادم رفت مدارکمم بالایه ولی خوب دکتر مردان ابن سینا به نظرم ضعیفهن

سعید با اراسته و سلطان زاده وزیت میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون رعنا جون تو این ۱۰ سال یه بار هم بهم پیشنهاد نشد یا راجبش نشنیدم من ابن سینا میرم عزیزم فکر ...

عزیزم اسپرم اهدایی همه جا انجام نمیدن و میگن حرامه ولی توی اصفهان یه دکتر هست دکتر ایزدی اون انجام میده و من کسایی رو دیدم که نتیجه گرفتن

و ای یو ای میکنه و هزینش زیاد نیست فکر کنم پنج تومن از اول میگیره و واسه چند بار ای یو ای 

راستش منم با این موضوع نتونستم کنار بیم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام عزیزم. من استفاده کردم ضخامتم با کلی دارو تا روز ۱۸، ۶/۷ بود، ولی با ی بار استفاده از پچ روز ۲۲، شد ۸/۱ 

ولی خب بدن با بدن فرق داره ب ا بعصی بچه ها جواب نداد. یا آمپولش بهتر جواب داده.

من از داروخانه نازنین رحمانیان گرفتم. ی چند روز پیش یکی از بچه ها میگف تموم کردن ولی باز شمارشو پیدا کن از نت و زنگ بزن. فقط باید نسخه دکتر داشته باشی.

یکی از دوستان هم اگه اشتباه نکنم چند روز پیش از داروخانه تشیدی گرفته بودن. البته مطمین نیستم اسمشو درست گفتم یا نه. 

این شماره هم تو نی نی سایت گذاشته بودن ولی خودم نگرفتم ازشون نمیدونم چقد مطمئنه:

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۲۵-۱۵۴۷۰۴_gallery_10q.jpg

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فردایی جون کی دوباره وارد سیکل میشی ؟ من در حال کاهش وزنم و احتمالا اخرای این ماه پریود بشم و دوباره ...

عزیز دلم من فعلا وارد سیکل نمیشم تا ببینم دوباره دلم کی با ivf صاف میشه 😶

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم ، میخوای اینبار همه چیز رو تغییر بده برو مطب خلوت تره رسیدگی بیشتره...

ادم نمیفهمه کدوم راه خوبه ولی چون از یه راه نتیجه نگرفته میخواد راه های دیگه. رو امتحان کنه

انشالله مصلحت خدا با حاجت دلت یکی باشه عزیزم ♥️

برات ارزو های قشنگ دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40