2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
منم حاضرم بزنم ولی دکتر کم کرد میترسم کاری بشه خدای نکرده قلبش ۱۷۲ تا میزد دخمله به نظرت

بالاخره رفتی سونو گرافی؟

حال نی نی مون خوب بود؟

سرشبی تو فکرت بودم گفتم خداکنه زودتر بره سونو و خوش خبر بیاد

خوب بود شکر خدا فقط جفت پایین قسمت تحتانی جفت رو دهانه رحم هماتوم سرویکس ۳۱ بعد سونو هم دوباره لکه ب ...

عزیزم نمیخوام دخالت کنم ولی پیشنهاد میکنم حالا که بعد این همه زحمت و سختی خداروشکر خدا این هدیه رو بهتون داده برین زیر نظر دکتر پریناتولوژی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشابه جون یه سوال.من با یه خانمی تو همین سایت اشنا شدم .فقط یه ورق دارو به شوهرش دادن اسپریژن.سه مد ...

به شوهرمن همون یه ورق هم ندادن

به خودم هم یه مقدار کم تقویتی داد

خیلی زود هم وار سیکل شدم

من فروردین رفتم برای اولین بار اردیبهشت پانکچر کردم

نگران اینا نباش هرکس شرایطش با بقیه فرق میکنه

اره چراکه نه خدابزرگترازاین حرفاست

منم دعا کنین ای شبا امسال جاشون پرشه دلم گرفته خدایا😭

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مرسی عزیزم جنین خوب بود خداروشکر  فقط جفت رو دهانه رحم هماتوم دارم سرویکس پایین  یه چیزا ...

خدا را شکر که جنین خوبه حالش عزیزم. بقیه مواردم حتما دکترت طیق صلاحدید عمل میکنه. جنسیتو نگفت؟

اره رفتم خوب بود شکر خدا فقط یه مشکلات هست  هماتوم جفت پایین سرویکس ۳۱

سلام عزیزم

با مراعاات کردن و تحت نظر دکتر خوب بودن ان شا الله هیچ مشکلی پیش نمیاد

همونطور که دوستان گفتن حتما برو تحت نظر پریناتولوژ 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
با همین دکتر هم ویزیت شدم نظرش با دکتر خودم یکی بود  شما از چه نظر میگی؟

اخه من دیدم همه کسایی که بارداری پر خطر دارن و ای وی اف کردن یا شرایط خاصی دارن زیر نظر متخصص پریناتولوژی هستن و نتایج بهتری داشتن خداروشکر تجربه خودم هم مثبت بوده ، هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم انشاله نی نی عزیزتو به سلامت بغل کنی  

ناامید چرا ؟ دیگه دوست ندارم برم تو انتقال و پانچر وقتی از یه راه دیگه میتونم مادر بشم چه فرقی داره ...

ببین عزیزم تو شرایط عالی هم احتمال وقوع بارداری بیست سی درصد بیشتر نیست. از اینکه از وجود خودتونم بچه داشته باشید نا امید هستی. من میگم هر دو مسیرو ادامه بده. همیشه جوون نمیمونی. بعدها پشیمون نشی.منخودم از اینکه به تاخیر انداختم پشیمونم

برد پیش دکتر گفته خوبه داروهارو کم کنه از عوارض دارو ولی من از بعد سونو لکه بینی افتادم نمیدونم برا ...

چطور اینو گفته عزیزم.‌از دکتر دیگه سوال کنید حتما. جفت رو دهانه رحمه نیاز به استراحت مطلقه. دلدرد کمردردتم برای همونه. خانم برادرم تمام مدت بارداری اینجوری بود استراحت مطلق بود. طول سرویکستم به نطرم اصرار به سرکلاز کن. چون شما با وجود اینهمه استراحت اینجوری پایین بوده

اخه من دیدم همه کسایی که بارداری پر خطر دارن و ای وی اف کردن یا شرایط خاصی دارن زیر نظر متخصص پرینات ...

اره درست میگی 

من دوبار رفتم زیر نظر همین دکترا هیچ‌کار برام نکردن حتی بهم گفتن چرا اومدی پیش ما حالا الان آنلاین ویزیت شدم دکتر عبیری تهران فک کنم بازم تو مشهد پیدا میکنم میرم پیشش مرسی گفتی 

این دکترمم تو مرکز انتقال دادم کار می‌کنه برا همون پیشش رفتم گفتم باز در جریان همه چی هست 

چطور اینو گفته عزیزم.‌از دکتر دیگه سوال کنید حتما. جفت رو دهانه رحمه نیاز به استراحت مطلقه. دلدرد کم ...

اره گفت استراحت مطلق تا شنبه ک جواب آزمایش حاضرشه برم پیشش باهاش صحبت کنم خودم

نوشابه جون یه سوال.من با یه خانمی تو همین سایت اشنا شدم .فقط یه ورق دارو به شوهرش دادن اسپریژن.سه مد ...

وا مگه میشه آخه. ندیدمم این مدلی. البته من عکسو قبل پانکچر گرفتم. بعد خوب حامله شدم انتقال اول. بعد ۷ سال رفتم انتقال دوم دیگه عکس رنگی ننوشت. اما الان اگر دوباره پانکچر کنم فکر کنم چون کورتاژ شدم عکس میخوان

عجب میشه مگه کیسه ررد باشه جنین نباشه شمابودین چندروز پیشگفتین پوچه نه 

بله تینجوری باشه یعنی جنینو نبینن و فقط جفت و کیسه رشد کنن میشه پوچ. من جدید نبوده بارداریم خیلی. شب عید بود که سقط کردم