2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اینکه دو قلو داشتین تاثیر نداشت

چرا خیلی تاثیر داره فشار روی دهانه رحم توی دوقلویی بیشتره ولی من جای شما بودم با دکتر دیگه هم مشورت میکردم یا حداقل هفته دیگه سونو بشو پایین تر نیومده باشه از طرفی هم جفت پایین باشه اتفاقا پروژسترون زیاد میکنن تعجب میکنم برای شما کم کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خیلی تاثیر داره فشار روی دهانه رحم توی دوقلویی بیشتره ولی من جای شما بودم با دکتر دیگه هم مشورت ...

اره حالا با یه دکتر دیگه مشورت میکنم آنلاین ببینم چی میگه 

گفته داروها عوارض داره کم کنه هفته سه تا آمپول و شبی یه شیاف

من دوبار انتقال دادم هر دو تحت سونو بود هر دو هم مثبت شد ولی هیچ کدوم عمقو اندازه نگرفت

نوشابه جون یه سوال.من با یه خانمی تو همین سایت اشنا شدم .فقط یه ورق دارو به شوهرش دادن اسپریژن.سه مدل داروهم خودش.نه سونو خواستن ازش نه عکس رنگی نه هیچی.بعدداروها امپول شروع کرد الانم تخمک کشی کرده.من مات و مبهوتم 

تخمک پاره میشه  باعث خونریزی میشه فک کنم

نه عزیزم اونها تو وازن کاری کردن خونریزی ایجاد شده. خون تخمدان از واژن خارج نمیشه. داخل شکم رها میشه و درد شدییید دلره تا زمانی که حدب بشه. من خودم تین بلا سرم اومد. به محض تزریق آنوکسا تخمدانم محل خروج تخمکها و جای فولیکول خونریزی کرد و با درد خیلی شدید بستری شدم. یعنی درد سقط یکدهم اون درد هم نیست. خونی من نمیدیدم اما سونو گفتن محل فولیکول خونریزی کرده

من خیلی به یادتم فاطمه جان تو و آترین خیلی ویژه تو ذهنم هستین اگه خدا و امام حسین از من قبول کنن هر ...

سلام عزیزم منم دعا کن اسمم حدیثه  خدا خیرت بده الهی حاجت روا باشی 

منم اهدایی گرفتم ۸تا تخمک داشت ۴ تا جنین تشکیل شد ، اهداکننده ۲۵ سالش بود و ۳تا بچه داشت خیلی خودش ا ...

مبارک باشه عزیزم😍😍

انشالله دوران بارداری رو به سلامتی بگذرونی و نی نی رو بغل بگیری.

گلم شما بعداز اینکه مثبت شدی رفتی پیش دکتر؟دوباره دارو نوشت براتون؟؟باید همون داروها رو ادامه بدید؟!

استرادیول ایرانی داشتین یا خارجی؟