2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عمق رحم برا انتقال اندازه میگیرن؟کی اندازه میگیرن کلا.من دوروز دیگ باید برم مشاوره ژنتیک و متخصص زنا ...

من دوبار انتقال دادم هر دو تحت سونو بود هر دو هم مثبت شد ولی هیچ کدوم عمقو اندازه نگرفت

اره امپول استرادیول عضلانی  پنج روز قبل از انتقال امپول پرژسترون و شیاف شروع کرد

این روزها خیلی به یادتم طوطیا جان. همه اش فگر میکنم به زودی خیلی سرت شلوغ میشه. هم بچه خودت هم اون عزیزی که واسه اش ثبت نام کردین دوتاشون میان به امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این که بد نیست خدارو شکر  بخواد بگیره با یه دونه هم میشه اصلا به تعداد و چند روزه بودن ف ...

مرسی عزیزم از اینکه جواب دادی😍 ... گفتم نکنه مورفولوژی باعث بشه باردار نشم که البته جنین تشکیل شده 

این روزها خیلی به یادتم طوطیا جان. همه اش فگر میکنم به زودی خیلی سرت شلوغ میشه. هم بچه خودت هم اون ع ...

مرسی مهربونم 

انشاالله خدا از زبونت بشنوه و منم حاجت بگیرم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یعنی قلبش هم تشکیل شد و سقط شد؟ برای من بتا پایین بود و درست حسابی بالا نمیرفت و تو هفته ۹ افت بتا ...

اره عزیزم قلبش تشکیل شده بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من دوبار انتقال دادم هر دو تحت سونو بود هر دو هم مثبت شد ولی هیچ کدوم عمقو اندازه نگرفت

این گرفتن عمق فقط برای پول گرفتن الکیه وقتی الان با سونو گرافی انتقال میدن اون به چه دردی میخوره

عزیزم یه سوال شما بعد تخمک کشی خونریزی نداشتی تو واژن باند برات نذاشتن

من دفعه قبل که تخمک کشی کردم برام باند گذاشته بودن ولی دفعه قبلترش نه، بنظرتون چیکار میکنن که خونریزی میشه؟

الهی امین. ان شاالله تحقق همه شونو خیلی زود به بهترین نحو ببینی😍

مرسی خاله ی قشنگم😍♥️

همچنین خودت 🧿🕊️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخی عزیزم چه قدر سخت🥺،اگر مجدد پانکچر کنی بازم امکانش هست همین اتفاق بیفته و پوچ باشه؟ بعد یه سوال ...

🥺 من ۱۲ تا جنین داشتم همشونم گرید آ نمیدونم چرا از فریز در نیومدن از بین میرفتن واسه همین میگم پوچ بودن...

من کلا از ۳ تا جنین کامپکت استفاده کردم 😐

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بسلامتی عزیزم مبارک باشه

مرسی عزیزم جنین خوب بود خداروشکر 

فقط جفت رو دهانه رحم هماتوم دارم سرویکس پایین 

یه چیزا دیگه هم نوشته nb.pl.lt

بندناف شامل دو شریان و یک ورید است 

ضخامت نوکال ترانس لونسنسی ۱/۶۴

داکتوس ونوزوس برابر ۹۵٫.

جفت خلفی