2777
2789
عنوان

فردا شام مهمان دارم بیاین بگین اینا خوبه واسه پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4396 بازدید | 178 پست
بعضیا یه جور نوشتن وای دروغه وای الکیه انگار تا حالا همچین مهمونی نرفتن ندیدن چرا نی نی سا ...

عزیزم کباب و جوجه که کاری نداره اقایون بیرون کباب میکنن شما یه خورشت و یه سوپ درست کردی

ایشون خیلی بیشتر زحمت کشیدن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
دست راستت رو سر من افرین افرین چند نفر بودن مهمونات؟ چند سالته؟

فدات والا قرارربود ۳ نفر باشن و بیان اما ۵ نفر شدن ۲ تا هم خودمون کلا ۷ نفر بودیم...۳۱ سالمه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت رو پس اذیت نکن هیچکس از یه نفر توقع نداره انقدر غذا و دسر درست کنه

درست کردم تموم شد خداروشکر همه چی هم خوب پیش رفت و همه خوششون اومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اذیت نکن خودت رو عزیزم بچه گناه داره انقدر خم و راست شدی ایشاا... با سلامتی زایمان کنی

قربونت سلامت باشی نه واسه پذیرایی کردن خود همسرم بود خداییش مهمونا هم خودشون همه چیو آوردن و بردن و شستن و جابه جا کردن وقتی رفتن من فقط یه جاروبرقی کشیدم هیچ کاری نکردم همه رو انجام دادن و رفتن ...سلامت باشی عزیزم ایشالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم هم تو آشپزخونه و هم تو مطبخ غذاها رو آماده میکنم با ۲ تا گاز راحت تر و سریعتره

خیلی  اینجوری  راحته  اگر یدونه  گاز باشه  واقعا سخته  من قبلا خونم  جا دیگه بود این مدل نبود و برا مهمون  واقعا  پدرم در میومد  چون تعداد  بالا قابلمه  بزرگه   یدونه  بیشتر جا نمیشد  برنج سوهرم میبرد خونه مامانش  یا مامانم  میزاشتن  میورد  در این حد واقعا  سخته ولی الن  با دوتا گاز راحتم 

عزیزم کباب و جوجه که کاری نداره اقایون بیرون کباب میکنن شما یه خورشت و یه سوپ درست کردیایشون خیلی بی ...

ینی مواد  کباب   جوجه خودش درست میشه گوشت سیخ زدن  که مردا  دست نمیزنن  ینی شوهر من  بلد نیست  دست نمیزنه  این یه بار از مهمونیا  بود که گفتم  من یه فامیل  سوهر  دارم  اندازه  یه گردان همشم  توقع  مهمونی  دارن    یه بار قرمه  قیمه  مرغ شکم پر  بادمجون  شکم  پر  دلمه   و انواع  سالاد دسر   اون موقع  خونم  هم ۸۵ متر بودد یدونه اشپزخونه  پدرم در اومد ۳ روز   غذا  درست میکردم  سخت هست  ولی   خب میشه