2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خیلی خوشحالم فزیزم سونو خوب بوده.بسلامتی این دوران رو بگذرونی.من تا ۵ماهگی میزدم امپولارو با شیاف.

منم حاضرم بزنم ولی دکتر کم کرد میترسم کاری بشه خدای نکرده قلبش ۱۷۲ تا میزد دخمله به نظرت

سلام عزیزم منم دعا کن اسمم حدیثه  خدا خیرت بده الهی حاجت روا باشی

همین الان تو هیئتم حدیثه جان تا اومدم تو پیج اسم بچه ها رو بخونم پیامتو دیدم به حق مظلومیت بچه های امام حسن که امشب به نامشون مزین شده هرچی تو دلته بهش برسی 

نیت کن انشاالله حاجت روا که شدی شبِ پنجم محرم رو یادت باشه سال دیگه یه کاری که از دستت میاد انجام بدی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا.خب لوله هات وضعیتشون چجوری بود؟خیلی بد این عفونت لعنتی

یکم عفونت داشتم که قبل رفتن عکس رنگی حلش کردم چون میگن نباید وقتی عفونت دارین عکس رنگی برین فقط میوم هام که سرجاشون بودن و یه تکون هم نکرده بودن بی تربیتا 😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همین الان تو هیئتم حدیثه جان تا اومدم تو پیج اسم بچه ها رو بخونم پیامتو دیدم به حق مظلومیت بچه های ا ...

سلام قبول باشه عزیزم همه منتظرا رو دعا کن عزیزم باردار رو هم همینطور 

همه مریضا رو دعا کن منم جزءشون برا خاطر صفرام 🙏🙏🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم حاضرم بزنم ولی دکتر کم کرد میترسم کاری بشه خدای نکرده قلبش ۱۷۲ تا میزد دخمله به نظرت

تبریک میگم عزیزم انشاالله که به سلامتی بغلش بگیری😍😍

آره همون. چون منفی شده میگه پوچه. من جنینهام یکی کامپکت یکی بلاست. کیفیت خوب امتقال دادممثبت شد اما ...

عجب میشه مگه کیسه ررد باشه جنین نباشه شمابودین چندروز پیشگفتین پوچه نه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
همین الان تو هیئتم حدیثه جان تا اومدم تو پیج اسم بچه ها رو بخونم پیامتو دیدم به حق مظلومیت بچه های ا ...

ممنونم عزیزم از مهربونیت ، چشم عزیزم حتما ،خدا و اهل بیت نگه دار خودت و خوانواده 

اره گلم همسرم مشکل داشت خودمم تیروئید دارم جدیدا هم پی سی یو شدم  اخه فرقی نداره مدارکم کا ...

دیپلم مطمعنی واقعیت من مدارک تحصیلیم گم شده تو حالا ثبت نام کن من نزاشتم اصلا مدرکو توسایت ولی زنگو بهمون زدن.   امروز رفتیم اولین مشاوره روانشناس و سیصد تا سوال بود پر کردیمهر کدوم جداگانه یه سوالایییی فقط میخاستن بگن ما دیوانه میوانه ایم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نوشابه جون یه سوال.من با یه خانمی تو همین سایت اشنا شدم .فقط یه ورق دارو به شوهرش دادن اسپریژن.سه مد ...

فکنم سیکل شاهنگای اون

منم اهدایی گرفتم ۸تا تخمک داشت ۴ تا جنین تشکیل شد ، اهداکننده ۲۵ سالش بود و ۳تا بچه داشت خیلی خودش ا ...

جنین شناسم مهمه  مام  بهمن جنین شناسایخوبیدارن

ممنون عزیزم بعد چجوری وارد سیکل میشم منظورم شروع امپول ها کی میشه؟

من پارسال پانکچر کردم. فکرکنم اول تا سوم پریودی میگه بیا و داروهارو میده و بعد میگه چند روز یه بار بری تا رشد فولیکول ها رو بررسی کنه به حد مطلوب که برسه وقت عمل تعیین میکنه

اره عزیزم قلبش تشکیل شده بود

ای وای چقدر سخت

متاسفانه اینو زیاد میشنوم تو مرکز که قلب هم تشکیل میشه و این اتفاق میوفته

فکر کنم تا به دنیا نیان خیال آدم راحت نمیشه.

قربون خدا برم سر بچه اولم اصلا نفهمیدم کی باردارشدم دورانش چجوری گذشت.مست و ملنگی بودم هیچی حالیم نمیشد.استرس اینکه چی بشه دیده بشه فلان چیز چی بشه اصلا نداشتم. 

این یکی رو خدا بهم بده میذارمش تو شیشه که کسی بهش دست نزنه ازبس اذیت شدم چند سال