2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
با سونو مشخص میشه  معمولا روز دوازدهم سونو ضخامت انجام میشه

ممنونم گلم.طوطیا جان شما تو روال مرکزتون مراحعه به مشاوره ژنتیک و متخصص زنان بود؟متخصص زنان برم امپولارو ممکنه شروع کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم گلم.طوطیا جان شما تو روال مرکزتون مراحعه به مشاوره ژنتیک و متخصص زنان بود؟متخصص زنان برم امپو ...

نه دکتر ژنتیک نگفتن برم 

بعدا که سقط داشتم خودم رفتم 

اول یه سری ازمایش و سونو و مشاور قلب بعد هم شروع داروها واسه من بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ضخامتو چجوری میفهمن چند؟بعد تخمککشی براانتقال که بره آدم اونجا ضخامتو سایز میزنن؟میگن مناسب انتقال ه ...

زمانی که قرار انتقار بدی

دکتر من یه سیکل قبل از انتقال سونو میکنه تا متوجه وضعیت رحم بشه برای سیکل انتقال

داروی تقویتی میدن و قرص جلوگیری .وقتی دوره بعد عادت شدی از روز سوم قرص استراریول شروع میشه و دکتر مشخص میکنه چه روزی بری که سونو کنه برای ضخامت .تقریبا چند روز یک بار آدم میره که تاریخ انتقال مشخص بشه

نه دکتر ژنتیک نگفتن برم  بعدا که سقط داشتم خودم رفتم  اول یه سری ازمایش و سونو و مشاور ق ...

چرا براما انقد سخت گرفتن.اول سونو واژینال. ازمایش شوهرم.مشاوره برا ای وی اف.بعد مشاوره مامایی.ازمایش مجدد همسرم.مشاوره اورولوژ.ازمایش های گرون قیمت خودم و همسرم دادیم بعدش.دارو دادن براخودم.الانم‌مشاوره ژنتیک بعد متخصص زنان.

عمق رحم برا انتقال اندازه میگیرن؟کی اندازه میگیرن کلا.من دوروز دیگ باید برم مشاوره ژنتیک و متخصص زنا ...

ژنتیک میری که بررسی کنن وضعیت سلامت خودتون و اطرافیان و خواخر و برادر و اینا. که فرزند عقب مانده دارید یانه تو فامیل که ببینن آزمایش ژنتیک لازم هست یانه.

و شما که تعیین جنسیت هستی نحوه ش و اینا رو هم توضیح میده

زنان هم میری که وضعیت سلامت رحم و تخمدان بررسی بشه و دیگه تحت نظر باشی

هربار هم میری بگو از جهت عفونت واژن معاینه بشی که تا موقع انتقال سلامت سلامت باشی 

دوستان اگر انتقال مثبت بشه انشاالله،بعدش باید بری پیش دکتر برای ویزیت و داروها؟؟ سونو هم میکنن برای ...

مرکزی که من میرم اینجوری 

وقتی مثبت میشی بهشون اطلاع میدی و نوبت دکتر بارداری میدن .پیش یه دکتر جدید

قبلش تحت نظر ناباروری بعدش تحت نظر باروری

ومن اصلا از این کارشون خوشم نمیاد

جنین که سقط شد رو دادیم مرکز ژنتیک  اره عزیزم مطمئنیم که ژنتیکی نیست جز اینکه مشکل ژنتیکی باشه ...

یعنی قلبش هم تشکیل شد و سقط شد؟

برای من بتا پایین بود و درست حسابی بالا نمیرفت و تو هفته ۹ افت بتا شد ودکتر گفت داروهات رو قطع کن بعدشم سقط شد

ژنتیک میری که بررسی کنن وضعیت سلامت خودتون و اطرافیان و خواخر و برادر و اینا. که فرزند عقب مانده دار ...

من آزمایش دادم تست حساسیت هم گرفتن که دوروز بعد رفتم ازمایشگاه شهرخودمون نشون دادم و جوابشو نوشتن.قرارشد بااین برگه برم ج بگیرم.ازمایشاتو باید ببرم جوابشونو پیش ژنتیک.دوتامون ازمایش دادیم

پپوچ منظورش چیه؟  منفی میشه میگه پوچ؟

آره همون. چون منفی شده میگه پوچه. من جنینهام یکی کامپکت یکی بلاست. کیفیت خوب امتقال دادممثبت شد اما فقط ساک و کیسه زرده بود جنین نداشت سقزط کردم. اینو میگن پوچ.

سلام دوستان  خوبین  من هفته پیش پانکچر شدم اینم نتیجش که امروز گرفتم. خیلی ناراحتم بایت ...

عزیزم این که بد نیست خدارو شکر 

بخواد بگیره با یه دونه هم میشه اصلا به تعداد و چند روزه بودن فکر نکن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن