2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
خداروشکر عزیزم ان شاالله ک موفق باشی  به من فقط گفتن دو بسته داری کیفیتش هم خوبه نگفتن چندتا ف ...

سلامت باشی

نمیدونم عزیزم من اصلا از اصطلاحاتی ک به کار میبرن سر در نمیارم

مثلا بلاست و ۳ روزه ۵ روزه نمیدونم ینی چی😅

ولی فکر کنم همون ۴تا بوده چون گفته دوتا سه روزه ۲تا پنج روزه

عزیزم من زایمان زود رس شدم یعنی مشکل ایمنی دارم تو ۲۲هفته دهانه رحمم باز شد فکر کنم بخاطر سرویکسم ای ...

راستی منم این ازمایش هاروانجام دادم بعدزایمان زودرس مت جه شدم لوپوس دارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبولت باشه منم دعا کن بگو امام رضا کادویی که بهم دادی و پس گرفتی😔

الهی بگردم برای دل شکسته ت💔

ان شا الله به زودی بهترش رو بهت میده 

من یقین دارم❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
یعنی خود دکترا بعد سقط یکی انتقال میدن؟ این دوستی که سقط داشته هفتش بالا بوده؟ منم میگم یکی باشه ف ...

بله چون دوقلویی خطرناکه دوباربعدزایمانم یه جنین انتقال دادن که منفی شدکه بازخودم پیشنهاددادم دوتاانتقال بدن وریسکشوقبول کردم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
واقعا نمی‌فهمم این درد برا چیه من خوب بودم یهویی دل درد پریودی گرفت از صبح ول نکرده بعدم یهو خیس شدم ...

اره میدونم چی میگی واقعا علائم هست آدم نگرانه نیست بازم نگرانه من که والا فعلا لذت حاملگی نکشیدم از بس فکرم درگیر

شاید باورت نشه ولی من درد اصلا نداشتم حس میکردم اصلا ازم تخمک نکشیدن چون لکه بینی هم نداشتم چ برسه خ ...

من موقع بهوش آمدم تو واژنم باند گذاشتم تا موقع مرخصم کردن گفت موقع عمل یه تخمک پاره شده فک کنم خونریزی کردم از حرفا پرستارا شنیدم  بعدم بهم کلی دارو داد و آمپول ستروتاید هم زدن برام ک به بقیه ندادن پرسیدم گفت دکتر گفته زودتر پریود بشی 

مرخص هم ک شدم آمدم خانه نصف شب حالم بد شد رفتم بیمارستان  بعدم فلج شدم تا سه روز تکون نمی‌تونستم بخورم 

اره میدونم چی میگی واقعا علائم هست آدم نگرانه نیست بازم نگرانه من که والا فعلا لذت حاملگی نکشیدم از ...

منم همش درگیری ذهنی دارم ان شاالله برم سونو همه چی خوب باشه بعدش یکم آرامش ذهنی پیدا میکنم 

پارسال ۹۸صدم بود امسال رفته بالا دوبرابر شده 

مگه بالا میره رخیره منم اینو شنیدم از یکی بعد داروهای ای واف زخیرش بالا رفت فکردم اشتباه میکنه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره من تو استراحتم  لک میبینم  دل درد پریودی میگیرم وبعدش خیس میشم نمیدونم امیدوار باشم هن ...

توکل به خدا

انشاالله که چیزی نیست و میری با خیالت راحت میای

فکرکنم استرس داری شما

عزیزم شاید مشکل ایمنی دارین خودتون که اجازه لانه گزینی به جنین نمیده. دوستانی که برای ایمنی دارو گرف ...

آزمایش دادم فعلا جوابش نیومده،حتما همین مشکله آخه هیچ مشکل دیگه ای ندارم رحمم سالمه،تخمک ک سالمه،همسرمم مشکلی نداره

۲۳ سال که خیلی کمه خودتون دخیره تون کمه که اهدایی گرفتین؟

الان دیگه ۲۹سالمه از ۲۳سالگی دکترا گفتن تخمک خودت پوچه ذخیره نزدیک صفر فقط اهدایی ،تا پارسال صبر کردم طبیعی اقدام کردیم ک نشد دیگه پارسال اهدایی گرفتم،توی سنوها فولیکول غالب دارم 

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞

**لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه السلام**

۱_ یامنان‍  ✔️
۲_ پروانه21‍  ✔️
۳_ آستاره ۷۲ ✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۶_  گیسوگلابتونم ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_favali ✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️