2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047211 بازدید | 684581 پست
ممنون از دعای قشنگت توکل بخدا دوم مرداد وقت دکتر دارم دعام کن عزیزم 

چشم حتما اگه قابل باشم ان شاالله همه چیز برات خوب پیش بره عزیزم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم اره خداروشکر الان پسرم ۲/۵ماهه اس

بسلامتی خدا حفظش کنه

راستش من واقعا گیج و مرددم

از یه طرف میخوام برم سرکار از یه طرفم استرس سن خودم و کیفیت جنینها رو دارم موندم کی برم برای انتقال

پسرمم ۴سالش تموم شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم میشه واسه شادی رو داداشم یه صلوات بفرستید امروز تولدش بود 😭 خدا عزیزاتون رو حفظ کنه&nbs ...

خدا رحمتشون کنه برای شادی روحش فاتحه میخونم و صلوات میفرستم .🖤😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله طوری نمیشه قربونت برم. اذیت نکن خودتو. آره ول شون کن میدونم سخته ولی سعی کن رو حرفاشون تمر ...

مادرشوهر منم اومده میگه دستشویی رو یه تیرک بربزین خیلی کثیفه من خودمو نمیتونم بشورم چه برسه به دستشویی محل ندادم

مادرشوهر منم اومده میگه دستشویی رو یه تیرک بربزین خیلی کثیفه من خودمو نمیتونم بشورم چه برسه به دستشو ...

کار خوبی کردی. مهم خودتونین الان. اگه همسرت بتونه انجام بده ک عالی ، نتونه هم ان شاالله بعد اومدن نینی، وقت هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین همه ی آزمایشهای ایمنی و انعقادی قبل از انتقال بعدیت بده ،

عزیزم من زایمان زود رس شدم یعنی مشکل ایمنی دارم تو ۲۲هفته دهانه رحمم باز شد فکر کنم بخاطر سرویکسم اینطور شد ب نظرت لازمه ازمایش ایمنی بدم 

بربونت برم  چشم.واقعا بدنم خالی شده.نیمساعت کار میکنم به نفس میوفتم وتپش قلب

به امید خدا هرچه زودتر  هم از نظر روحی و هم جسمی تقویت بشین و دوباره پروسه رو انجام بدین و نی نی تون زودتر بیاد بغلت❤️❤️

کار خوبی کردی. مهم خودتونین الان. اگه همسرت بتونه انجام بده ک عالی ، نتونه هم ان شاالله بعد اومدن نی ...

اره یه بار شسته ولی خب چون بیرون کثیف میشه 

خونمم جارو نزدم امروز میگه بیار جارو کنم گفتم ن مرسی خودمون تمیز میکنیم میگه ن دیگه پسرم خسته بیاد جارو کنه یا به حموم رفتن من گیر میده برو نمیتونی خودت بشوری خواهرت بیاد یا دخترش 

مامانمم گفت شوهرش هست چرا کس دیگه بیاد  

طفلک مامانم بهش برخورد تمام آشپزخونه و کابینتا رو ریخته داره تمیز میکنه

۴روزه تاحالا نشنیده بودم انتقال بدن

جنینی ک به بلاست نرسه ولی از ۳ روز‌ بیشتر بشه رو میگن کامپکت یا ۴ روزه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چند سالته جنین داری چرا نمیخای بری 

دی ماه میشم ۲۵ ساله

۳ تا جنین دارم ولی دیگه نمیرم دنبالش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 خواهرای عزیزم در حرم امام رضا نائب الزیاره و دعاگوی همگی هستم تک تک اسم نم ...

عزیزم قبولت باشه منم دعا کن بگو امام رضا کادویی که بهم دادی و پس گرفتی😔

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم من زایمان زود رس شدم یعنی مشکل ایمنی دارم تو ۲۲هفته دهانه رحمم باز شد فکر کنم بخاطر سرویکسم ای ...

یعنی بخاطر ایمنی بازشده؟

یا دلیل دیگه ای داره؟؟ 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️