2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
سلام بچها چند روزه حس میکنم دلم نبض دارم صاف ک میخابم واضح میبینم میپره ب نظرتون از چیه شماهم اینطور ...

رحم داره کوچک میشه که به سایز قبل از بارداری برسه عزیزم .آدم فکر میکنه هنوز بچه داره تکون میخوره

قدیمی ها میگن بچه دون داره دنبال بچه  میگرده چون تکون میخوره اینو میگن

انشالله عزیزم ♥️🫂 بازم مثبت شدن ممکنه؟ همه فکرم شده ابن

پریروز یکی بچها همین جا بهم گفت مثل ما شده بعد تو انتقال سومش مثبت شده البته دو تا انتقال بعد سقط یه جنین انتقالمیداده انتقال سوم دوتا انتقال داده باز خدارو شکر دو قلو شده و ب سلامتی دنیا اومدن میگفت جنسیتشون مثل دو قلوها از دست رفته قبلش شده انشالله ک برا ماهم میشه منم همه فکرم همینه دیونه شدم از بس از این واون پرسیدم انشالله ک بشه من ک کلا برا یه انتقال جنین دارم خداخدا میکنم باز بشه چون نشه سختمه تخمک کشی دوباره بعدم کلا روحیه منفی شدن ندارم 🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریروز یکی بچها همین جا بهم گفت مثل ما شده بعد تو انتقال سومش مثبت شده البته دو تا انتقال بعد سقط یه ...

خدایا ماهم جاش پر شه 

جا دختر پسرم پرشه😭

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

پریروز یکی بچها همین جا بهم گفت مثل ما شده بعد تو انتقال سومش مثبت شده البته دو تا انتقال بعد سقط یه ...

یعنی خود دکترا بعد سقط یکی انتقال میدن؟

این دوستی که سقط داشته هفتش بالا بوده؟

منم میگم یکی باشه فقط سوال بپرسم😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشالله میشه عزیزم منم میگم خدایا بهم جا دخترم یه دختر بده دیگه هیچی ازت نمیخام 🥺

انشالله بحق حضرت علی اصغرجاشون پرشه در حق هم دعا کنیم دلم بدجور شکسته سیسمونی خونه مامانمه هنوز نرفتم سمتشون دلم شکسته چقدر ذوقداشتم 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی خود دکترا بعد سقط یکی انتقال میدن؟ این دوستی که سقط داشته هفتش بالا بوده؟ منم میگم یکی باشه ف ...

اره اونم ۲۴هفته بوده نه میگه خودم خاستم یکی انتقال بدم ک تو بارداری ریسکش کمتر باشه اما نشد تا دو تا انتقال دادم باز دو قلو شد  

انشالله بحق حضرت علی اصغرجاشون پرشه در حق هم دعا کنیم دلم بدجور شکسته سیسمونی خونه مامانمه هنوز نرفت ...

انشالله ک ب حق همین روزا عزیز تا دوماه دیگع باز باردار شیم و جا بچهامون پر شه اره عزیزم منم سیسمونیم خونه بود باز برگردوندم خونه مامانم فقط کمدش مونده خونم هی خدا اینم قسمت ما بود انشالله ک ب زودی ب حق ابالفضل  خدا ب جفتمون بچه صحیح و سالم بده 

اره اونم ۲۴هفته بوده نه میگه خودم خاستم یکی انتقال بدم ک تو بارداری ریسکش کمتر باشه اما نشد تا دو تا ...

الهی شکر 

خدا دل ماهم شاد کنه باز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@alaae @rose_710 @س۱۳۶۷ @-بهاره- @فردایی روشن سلام دوستان  ان شاءالله که چیزی نشه، ...

ان شاالله طوری نمیشه قربونت برم. اذیت نکن خودتو. آره ول شون کن میدونم سخته ولی سعی کن رو حرفاشون تمرکز نکنی اصلا برات مهم نباشه چی میگن. شرایط شما خاصه هر کی هر حرف و قضاوتی داره از کم شخصیتی خودشه. خانم باردار و بچه دار خییییلی طبیعیه خونش برق نزنه. ول شون کن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 خواهرای عزیزم در حرم امام رضا نائب الزیاره و دعاگوی همگی هستم تک تک اسم نم ...

زیارت قبول باشه عزیزم .مرسی از محبتت که همه جا دعا گوی ما هستین  💐💐😍چقدر عالی که طلبیده شدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...