2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
انشاله خدای مهربون بهترین راه رو که به صلاحت هست پیش پات میزاره سارا جان قوی باش عزیزم انشاله بهترین ...

قربون مامان خانوم الهی آمین انشالله توکل به خدا 

سپردم به خودش محتاج دعای شما دوستای گلم هستم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ساراجان بچه ها که خبر بارداریت رو دادن خیییلی خوشحال شدم و از شنیدن سقطش خیلی ناراحت😞 ولی کا ...

سلام به روی ماهت فداتون بشم.

فاطمه جان با آقا سعید همسر محترمشون تصمیم گرفتن زندگی کنن و هر دو دارن میجنگن.

اما من همسرم به هیچ عنوان کوتاه نمیاد 

من عاشقشم تا آخر عمرم اولین مرد زندگیم بود و آخریشه 

من از خدامه برم ده تا فرزند خونده بیارم مطمینم همه زندگیم میشن و براشون جونمم میدم اما متاسفانه همسرم نمیخواد منم دیگه راضیم به رضای خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله من فکر کردم جنیناتون شهرخودتون

نه عزیزم تهرانن میخام خونمو بیارم تهران خستم از رفت وامد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ایشون عاشق شماست داره اینکارو میکنه بنظرم واقعا یه مرد واقعیه.

چی بگم عزیزم اما داره میبینه من آب شدم پیر شدم.

انشالله به زودی خدا بهتون گل پسری رو بده

سلام به روی ماهت فداتون بشم. فاطمه جان با آقا سعید همسر محترمشون تصمیم گرفتن زندگی کنن و هر دو دارن ...

سارای عزیزم

کاش همسرت قبول میکرد یه مدت بدون طلاق جدا زندگی کنید

یه کم به خودش فرصت بده 

اون داره از شرایطی که توش هست فرار میکنه فکر میکنه با طلاق رها میشه ولی شاید با طلاق حالش خیلی بدتر بشه

من قبلا هم  گفتم واقعا متحیرم و از شرایطی که برات پیش اومده خیلی ناراحتم فقط و فقط هم به این دلیل که شما همدیگه رو خیلی دوست داشتین

ولی ان شا الله هرچی خدا برات رقم بزنه خیر باشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ایشون عاشق شماست داره اینکارو میکنه بنظرم واقعا یه مرد واقعیه.

مرد واقعی هیچ وقت همسرش رو زجر نمیده😔

سارا حاضره بدون فرزند باشه ولی همیشه مثل سابق کنار همسرش عاشقانه زندگی کنه ولی متاسفانه همسرشون...

فرزند اوری هرچند خیلییییی مهم و تاثیر گذاره ولی هدف اصلی ازدواج و زندگی مشترک رسیدن به آرامشه

ضمن اینکه تو این زمونه راههای زیادی برای داشتن فرزند هست ولی خب همسرشون ظاهرا کنار نمیان😔

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چی بگم عزیزم اما داره میبینه من آب شدم پیر شدم. انشالله به زودی خدا بهتون گل پسری رو بده

ممنون عزیز دلم.ان شا الله هرچی خیر براتون‌پیش بیاد.ولی بنظرم بخاطر شما داره اینکارو میکنه.

اره خاهر میخام بیام تهران یکی دوسال میام تهران زندگی میکنم ببینم خدا برام چی رقم میزنه توروخدا منو ه ...

فقط مثبت فکر کن

انشاالله سال دیگه این موقع دو تا نی نی تپل مپل بغل خودت و همسرته😍😍

مرد واقعی هیچ وقت همسرش رو زجر نمیده😔 سارا حاضره بدون فرزند باشه ولی همیشه مثل سابق کنار همسرش عاش ...

از این نظر میگم که احتمالا باخودشون فک میکنن سارا وارد زندگی ای دیگ ای بشه و طعم مادرشدن رو بچشه.ولی بنظر منم همه چی هم بچه نمیشه.

سارای عزیزم کاش همسرت قبول میکرد یه مدت بدون طلاق جدا زندگی کنید یه کم به خودش فرصت بده  اون ...

فدات شم خواهری اتفاقا آخرین جلسه مشاور طلاق هم بهش این پیشنهاد رو داد و خیلی راه جلوی پاش گذاشت اما قبول نکرد. واقعا نمیدونم خدایا خودت کمکم کن 

عشق بدترین عذاب این دنیاس

فدات شم خواهری اتفاقا آخرین جلسه مشاور طلاق هم بهش این پیشنهاد رو داد و خیلی راه جلوی پاش گذاشت اما ...

اخه چرا کوتاه نمیاد.اگ از کسی حرف شنوی داره بگین بره باهمسرت حرف بزنه .

فقط مثبت فکر کن  انشاالله سال دیگه این موقع دو تا نی نی تپل مپل بغل خودت و همسرته😍😍

ممنون خاهره مهربونم انشالا خدایا اینجوری بشه دیگه هیچی نمیخام🥲

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اخه چرا کوتاه نمیاد.اگ از کسی حرف شنوی داره بگین بره باهمسرت حرف بزنه .

همه این راهها رو رفتم اما اصلا قبول نمیکنه.

برام فقط دعا کنید خیلی محتاج دعام