2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047189 بازدید | 684580 پست
پردنیزلون شیاف دوفاستون آسپرین فولیک اسید فرتیل سی ام ب۶ ب کمپلکس فموبرا آره بیشتر علائم از داروها ...

منان جون بهت تبریک میگم،بتات هم بالا میره،اصلا نگران نباش،عزیزم امپول پروژسترون نداشتی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منان جون بهت تبریک میگم،بتات هم بالا میره،اصلا نگران نباش،عزیزم امپول پروژسترون نداشتی؟

ممنون عزیزم انشاءالله

آمپول پروژسترون چرا داشتم از سه روز قبلش شروع شد تا سه روز بعد انتقال بعدش شیاف جایگزین شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شاید دارم کفر میگم یعنی بچه واقعا انقدر ارزش داره!!!! با اتفاقی ک برام افتاده نمیدونم چرا شاکر خدا ...

فاطمه جان خوبی عزیزم این حرف و نزن خدا یه چیزی تو وجود آدما میبینه بعضیا رو اونقد جلا میده با مشکلات و میگه این بهترین باشه بعضیا رو میگه سرش گرم زندگی باشه تا مشکلاتی بوجود نیاره

انشاالله همه مون لایق مادرشدن هستیم حالا هر کدوم به یه طریقی مهم ماهیت مادربودنمونه شکلش که مهم نیست 

الان هم می‌دونم مثل من تحت فشاری هم روحی هم جسمی هم فکری اما باید یکم آرامش بدیم من شبی نیست که ناراحت سرم به بالش نره یعنی تا موقعی که سیکلم کنسل نشه از کنار مرکزمون رد میشدم دعای عهد می‌خوندم برای فینقلیا الان که کنسل شده و خودمم ناخوش احوال یه صلوات هم نمیفرستم بعد خدا اینجور آدما رو امتحان میکنه که من همیشه رد میشم اما بعد پشیمون میشم 

پس میبینی همه مون یه ضعفهایی داریم امیدت بخدا باشه مشکلات بالاخره از دستمون خسته میشن برای آرامش دلمون صلوات میفرستم 😘😘😘🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ببخش این همه سوال میکنم میگم مثلا پررنگ تر میشد نسبت به دیروز؟؟يا همونطور بود؟؟

خواهش میکنم چه حرفیه عزیزم  راستش من دو مدل بی بی چک استفاده کردم  یک مدلش همش هاله نشون میداد 

مدل دیگه پررنگ شد بعد سه روز 

عزیزم دیشب نمیتونستم ریپلای کنم. الان انگار درست شده. انشاالله که بالا میره و برات میمونه. 

ممنون عزیزم انشاءالله توکل به خدا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الان موندم چون طب سنتی یکم زمانبر هستش اما نمی‌دونم به امتحانش میارزه یا نه متاسفانه دو نفر فقط گفتن ...

الان یادم افتاد خواهر شوهر بزرگم که خیلی به طب سنتی اعتقاد داره این مشکلو داشت و کلی دارو استفاده کرد و متاسفانه مشکاش حل مشد.اون دردهای شدید داشت و به خاطر داروها ببحالی های شدید پیدا کرد. اخرش بصورت لاپاروسکوپی جراحی کرد و کیسه صفراشو در اورد و خدا را شکر خوب شد. دو سه تا سوراخ میکنن فقط و از باز کردن شکم راحت تره. من فکر میکنم شما که دنبال حاملگی هستی نرو با داروهای گیاهی بدنتو به هم بریز. تازه اگر اثر کنه یا نکنه، خدای نکرده بقیه سیستمتو به هم نریزه