2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بنظرت برم زیر نظر طب سنتی ؟؟ دکتر غددم مطرح کردم گفت برو عمل من سنگ صفرام هفت میلی هستش ن منظور از ...

اره همونو گفتم

منم گفتم بیخود قطع نکن چون حتی اگر بچه دار بشی باید تیرویید رو ادامه بدی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره همونو گفتم منم گفتم بیخود قطع نکن چون حتی اگر بچه دار بشی باید تیرویید رو ادامه بدی 

الان موندم چون طب سنتی یکم زمانبر هستش اما نمی‌دونم به امتحانش میارزه یا نه متاسفانه دو نفر فقط گفتن جواب گرفتن بقیه عمل و پیشنهاد دادن حالا اگه دکتر غددم امروز زود تموم بشه ویزیتم میرم دکتری که فاطمه میرفت ببینم نظر اون چیه 

دکتر طب سنتی استادیار دانشگاه بود رفتم گفت بالای پنج میلی پنجاه پنجاه هستش حل بشه اونم چهار ماه باید دارو بخوری حل نشد برو عمل 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون از هر کی پرسیدم شوتم کرد به اینکه هر جور صلاحته خوب صلاحمو میدونستم نمیپرسیدم دیگه🥴🥴

قربونت برم

میفهمم چه حالیه تردید و بلاتکلیفی خیلی بده 

اینطور که بچه های اینجا تجربه شونو گفتن  اطرافیانشون  با طب سنتی خوب شدن خب شما هم  امتحان کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قربونت برم میفهمم چه حالیه تردید و بلاتکلیفی خیلی بده  اینطور که بچه های اینجا تجربه شونو گفت ...

توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اگر از فردای انتقال حساب کنم ۱۳ میشه مهتاب جون خیلی برام دعا کن بالا بره عددش

ان شاالله 😍 ان شاالله بالا بره و بمونه برات ۱۲۰ سال❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae     خصوصی لطفا

شرمنده مهتاب جون دیر دیدم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکت باشه احتمالا دیر لانه گزینی کرده فقط استراحت کن اب انار بخور که خونرسانی بهش بهتر بشه

زیادش هم خوب نبست عزیزم خون رقیق میشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شرمنده مهتاب جون دیر دیدم❤️

فاطمه زنگ زدم امیری تبریز نبود حکمت خدا رو نمی‌دونم هفته دیگه هستش فکر کنم چهارشنبه باز باید تماس بگیرم 

فاطمه زنگ زدم امیری تبریز نبود حکمت خدا رو نمی‌دونم هفته دیگه هستش فکر کنم چهارشنبه باز باید تماس بگ ...

ای جان. توکل ب خدا. ان شاالله بهترین خیرت جلو راهت بیاد عزیزم❤️

ای جان. توکل ب خدا. ان شاالله بهترین خیرت جلو راهت بیاد عزیزم❤️

انشاالله گفتم برم ببینم اون چی میگه اگه گفت عمل 

عمل میکنم و خلاص بالاتر از سیاهی رنگی نیست 

فقط به فینقلیام اینو میگم عزیز مادرجان 

مادرتون روزای سختی و داره میگذرونه یکم پیش خدا پارتی بازی کنین🥺🥺🙏😍😍😍

نه عزیزم ۱بار انتقال دادم مثبت شد ولی بتا کم میرفت بالا. درنهایت سقط شد انشاالله ماه آینده انتقال ...

انشاالله 

انشاالله گفتم برم ببینم اون چی میگه اگه گفت عمل  عمل میکنم و خلاص بالاتر از سیاهی رنگی نیست&nb ...

عزیز دلم اگ زمان برات مهم نیس طب سنتی برو ولی اگ مهنه عمل کن.من خودم طب سنتی بهم آسیب زده زیاد قبولش ندارم.سر بارداری دومم رژیم گرفتم براجنسیت وقتی باردارشدم خونریزی شدید داشتم تو یه شب دوبار رفتم بیمارستان همش بخاطر داروهای گیاهی بود که خورده بودم.چقد امپول زدم تا خدا دخترمو بهم ببخشه.داروهای گیاهی هم عوارض داره

سلام عزیزم تو با من سقطکردی نه؟ من زایمان زود رس شدم شما سقط کردی؟ دکترم ب من گفته این ماه و رابطه ن ...

سلام عزیزم خوبی گلم 

ان شالله که حالت بهتر شده باشه همیشه تو فکرتم 

اره عزیزم ولی من خب هفته اول بودم و شما بچه بزرگتر بوده شرایط فرق میکنه 

من همچنان لکه بینی دارم البته یکبار رابطه داشتم 

فک نمیکنم رابطه مشکلی داشته باشه 

دکتر منم گفت این ماه فقط تقویتی بخور از ماه بعد طبیعی اقدام کن البته زیر نظر پزشک 

هر چی خدا بخواد همون میشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤