2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بچه ها میگم ممکنه اثر اچ سی جی تا روز۱۲ یا ۱۳ انتقال بمونه؟؟ نمیدونم من دیگه رد دادم من یکی روز ان ...

بیبی چکت مثبته به سلامتی؟ روز چندی؟ به نظرم در این زمینه فردایی روشن عزیز بتونه کمکت کنه

بچه ها من بی بی چک زدم هم دیروز هم امروز دیروز ۲ تا زدم که همون پنج دقیقه خط انداخت ولی خوب زیاد پ ...

عزیزم بیبی اصلا دقیق نیست که بگی پررنگتر شدن یا کم رنگ شدنش معیار باشه. فقط مثبت منفی را میگه و غلظت رنگش بستگی به مواد رو کیت میتونه داشته باسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوز وارد سیکل نشدم.چه چیزایی میخوردین اگ حوصله داشتی بنویس استفاده کنیم بازم ممنون 

لبنیات و سردی کلا حذف

گرمیجات خوردم.عسل دارچین زنجبیل. قلم شتر تو غذاهام ریختم.حلیم باگوشت بوقلنون و گوسفند زیاد خوردم. گوشت گوساله چندساله کلا حذف کردیم حتی تو چرخ کرده فقط شتر و گوسفند

سیاه دانه و عسل و گرده گل رو مخلوط کردم.میوه و سبزیحات هم زیاد بخور.دکتر من خیلی تاکید داشت رو سبزیجات پررنگ.میگفتی هرچی سبز تر قرمزتر و نارجی تر و بنفش تر باشه بهتر.و من شبها آب پز میکردم میخوردم

لاغرم هم شدم اینجوری .

برنج گفت کم بخور که من اصلا نخوردم هرغذایی بود بانان خوردم

البته یادم اومد کیوتن و کورکومینکه قرص زردچوبه است به خاطر آنتب اکسیدان بالا و ویتامین E داده و فولیک اسیدداده بود.

۱۶ تا تخمک داشتم که ۱۴تاش جنین شد

نه برای بچه اول دارم‌ تلاش میکنم  تا حالا انتقال ندادم  اگه ذخیره ات کم بود تو سونو میگف ...

الهی خدا چندقلو بهت بده نتونی سرتو بخارونی.چرا به مرحله انتقال نرسیدی؟برامن سونو روز دوم انجام داد گفت قابلیت پی جی دی داده همین چیزی درباره ذخیره نگفتن که

لبنیات و سردی کلا حذف گرمیجات خوردم.عسل دارچین زنجبیل. قلم شتر تو غذاهام ریختم.حلیم باگوشت بوقلنون ...

من هرروز برنج میخورم متاسفانه.گوشت گوسفند زیاد میخوریم.سیاهدانه عسل چندروز خوردم قبل پریودی بوده خونریزیم زیاد شد.حالا بعد اتمام دوره ام میخورم.چایی هم همیشه با دارچین و زعفران دم میکنم.