2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
موقع بی حس کردن درد نداشت؟  وقتی داشتن شکمتون رو باز میکردن هیچی هیچی متوجه نشدین من همش میگم ...

ببین تو بی حسی فقط تکونها را حس میکنی.ولی درد اصلا. من خودم قشنگ میفهمیدم داره بدنم تکون میخوره وقتی دکتر بچه را در میاورد اما درد نه اصلا. تازه همون موقع هم در اثر دارو حالتی مثل خواب الودگی داری اصلا نمیفهمی چطور میگدره. فقط مامانهایی که دوقلو دارن تو اتاق عمل به دکتر بیهوشی هم دوباره خودتون تاکید کنین دوقلو دارین. چون دوز بالاتر دارو نیازه به خاطر طولانی تر شدن عمل. من مورد دیدم که دکتر بی دقت کم زده و وسط عمل مادره کمی حس دتشته و داد و بیداد میکنه باز براش میزنن.

استراحتم...آخه آمپول ریه میگن از۲۶هفته به بعد میزنن من تازه ۲۱هستم...نمیدونم چیکارکنم ...حیرون موندم ...

اصلا استرسی نکن خودتو. هر چی بهش فکر کنی بدتره. به چیزای خوب فکر کن که جذبشون کنی. استراحتتو حفط کن ابشالا مشکلی نیست.دوقلو داری یا یکی یکدونه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خودم گفت من کارم ای وی افه..باید پرینالوژیست ببینه اونم اومد اونجوری گفت..میترسم بازبدم مثبت بش ...

چند روزی استراحت مطلق باش بعد تست بده. بهت انتی بیوتیکم دادن؟ نکنه عفونتی چیزی داری

خودمو بادستمال کاغذی خشک کردنی یه مایع میخوره که مثل شیر هست...ای خدا 

ببین مایع امنیوتیک که آبکیه بدون رنگه شیری نیست. نکنه هفونت داری باعث سوراخ شدن کیسه شده.البته کلا من تو حاملگی ترشح اینجوری زیاد داشتم در حدی که کلا پد روزانه برمیداشتم

بله با روزی ۴۸سینال دوتا هاش ام جی امروزم سیتروتاید اضافه شد چون ذخیره تخمدانم کمه😔

دخیره ات چنده عزیزم؟ تو سونو روزای پریودی نگفت چند تا فولیکول انترال داری؟ الهی به حق فاطمه زهرا همین دوتا میشن دوتا جنین تپل مپل میچسبن به دل مامان تا ۹ ماه و بعد چراغ خونه ات میشن تا ۱۲۰ سال

مرسی عزیزم ،میگم من خیلی استرسی شدم توی بارداری وقتی هم استرسی میشم نفسم میگیره و تپش قلب میگیرم بای ...

عزبرم احتمالا تعییرات فشار خون اون مشکلو برات ایجاد میکنه با دکترت مشورت کن. زمان سزارین هم اونها کامل چکت میکنن فورا با دارو کنترلت میکنن. من خودم از استرس بچم اینجوری شدم. حالم بد شد قبل اینکه من بگم خود پرستاره اسممو صدا زد گفت چرا؟ گفتم استرس دارم. نمیدونم چی زد تو سروم فورا خوب شدم

تازه روزتی سختش مونده 😉 همه حاملگی یک طرف ماه اخرش یک طرف. خودت بهتر میدونی دیگه

شما کرم ضد ترک استفاده کردی؟ من فعلا ترک نخوردم ولی احتمالا تو ماه باقیمانده با توجه به دوقلو بودن بچه ها بخورم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
شما کرم ضد ترک استفاده کردی؟ من فعلا ترک نخوردم ولی احتمالا تو ماه باقیمانده با توجه به دوقلو بودن ب ...

من از ماه اول از زیر سینه تا زیر باسنو با روغن زیتون هررر شب ماساژ دادم. چون استعداد ترکم داشتم. کناره های رونم موقع نوجوانی و بزرگ شدن ترک خورده بود و مامانمم همه شکمش ترکه. اما من یک دونه هم ترک نخوردم اصلا. میگن نگدارید شکم بزرگ شه بعد فکر ترک بیافتین، با هر چی که مناسبه چرب کنین اما از ابتدای حاملگی. من پول به پماد و اینها ندادم راسنش

شما کرم ضد ترک استفاده کردی؟ من فعلا ترک نخوردم ولی احتمالا تو ماه باقیمانده با توجه به دوقلو بودن ب ...

البته که من یک دونه بود شما قطعا بزرگار میشه شکمتون و قطعا ریسک ترکت بالا تره. اما منم قبل بارداری ۶۵ کیلو بودم موقع زایمان ۸۳

یعنی افزایش وزنم زیاد بود

الان یادم افتاد خواهر شوهر بزرگم که خیلی به طب سنتی اعتقاد داره این مشکلو داشت و کلی دارو استفاده کر ...

عزیزم خیلی ممنون از اینکه اطلاع دادید فقط بعدش باردار شدن یا نه؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏