2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
رز عزیزم میگم مولتی پریناتال هم داده نخوردین شما؟

نه دکتر به من اینو ننوشته بود بعضی ویتامینها هم جدید میشن ،ترکیباتشون بهتر از قبلیا میشه 

پریناتال نشنیده بودم تا حالا 

من اکثرا ویتامینارو خودم می‌گرفتم می‌خوردم دکتر چیزی نمی‌نوشت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سحر جان چقدر امیدوار شدم خوندم حرفات  ، عزیزم این فسقلی ها چند روز تو دستگاه میمونن ؟&nbs ...

بستگی به وزنشون داره زیر یک کیلو حدود دو ماه بالای یک کیلو زودتر مرخص میشن بهش ما تا یک کیلو و نیم نشن مرخص نمیشن اتفاقا عکس یه پسرای ۲۵ هفته مون براتون می فرستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعداز زایمان طبیعی انگار یه کوه رو ازدوش آدم برمیدارن راحت راحت راحت میشه آدم

من چندسال قبل مطب بودم یه خانم سن و سال داربودصحبت زایمان شد میگفت من طبیعی اوردم پشیمونم هزار مشکل الان دارم مگ شماها چندتا بچه میخوایین بیارین برین سزارین.به عروس هامم گفتم  .مادرشوهرخودمم بااینکه آدم سن و سال داری هست و معمولا آدم های قدیم میگن طبیعی بیارین ولی مادرشوهرمن قبل زایمانم گفت نری طبیعی ها برو تر و تمیز بیمارستان سزارین کن بیا خونه.

نه دکتر به من اینو ننوشته بود بعضی ویتامینها هم جدید میشن ،ترکیباتشون بهتر از قبلیا میشه  پرین ...

عه چرا ننویسه!الان ویتامین ای نوشته هرسه روز یکی.ولی بقیه روزی یدونه.امگا هم میشه خورد؟برم بخرم؟شما چیارو خودت میخوردی.اخه چراننویسه.کیوتن چقد بزرگ قرصش داشت خفم میکرد خواستم قورت بدم بزور رفت پایین

نگران نباش ما اکثر کوچولوهای بخشمون ۲۸ هفته ان همشون هم با حال خوب مرخص میشن تازه دو تا نوزاد ۲۵ هفت ...

سحرجونوشما پرستارین؟میگم بعد انتقال امپول هامو برم درمانگاهی جایی بزنم میشه؟بخاطر رفت و امدش میگم 

سحرجونوشما پرستارین؟میگم بعد انتقال امپول هامو برم درمانگاهی جایی بزنم میشه؟بخاطر رفت و امدش میگم&nb ...

یه بار با همسرت برو درمانگاه به همسرت اموزش بدن همسرت برات توی خونه بزنه من امپول پروژسترون همه رو همسرم برام میزنه 

بنظرم با دکترت صحبت کن بزنی خیالت راحتتره  

قبول نکرد. امروز تماس گرفتم پرونده رو دید گفت فعلا نیازی نیست اگر دردداشتی زودتر میدم وگرنه هفته ۳۴ که اومدی برات مینویسم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عه چرا ننویسه!الان ویتامین ای نوشته هرسه روز یکی.ولی بقیه روزی یدونه.امگا هم میشه خورد؟برم بخرم؟شما ...

منم با کیوتن همین مشکل رو دارم،😂😂😂😂😂 قرص بذار دهنت ،دهنتو پر آب کن یه دفعه قورت بده 

دکتر همیشه دوتا ویتامین بیشتر نمی‌نوشت ،منم‌ چون تخمکهام‌ ضعیف بود بقیه رو خودم‌ میگرفتم ولی برای من کلا ویتامین اینا جواب نداد اصلا تاثیری نداشت به خاطر همین اینبار دیگه خودم‌ نگرفتم فقط دکتر کیو تن داده بود همونو خوردم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش