2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
ممنونم عزیزم ج دادی من گفتم دوهفته یکی بخورم بس.ویتامین دی بدنم تو ازمایش ۲۳ وو خورده ای نوشته.یعنی ...

خیلی کمه ویتامینت

زیر ۳۰ نباید باشه

من دیدم ۳۱ خودم هفته ای ۱دونه ۵۰هزار خوردم

من چندسال قبل مطب بودم یه خانم سن و سال داربودصحبت زایمان شد میگفت من طبیعی اوردم پشیمونم هزار مشکل ...

من خیلی ترسو هستم. ولی انجام دادم و راضیم

خیلی درد کشیدم ولی واقعا بعدش راحت بودم 

به همه هم توصیه میکنم مخصوصا وقتی کلاس بارداری بری مطمئن میشی که کار درست.تو کشورهای اروپایی تحت شرایط خاصی سزارین میکنن.منم همه مانعم بودن ولی انجام دادم بازم دوست دارم طبیعی زایمان کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم که بهمون خبر دادی واقعا نگرانشیم انشالله که بسلامتی بگذرونه 

خواهش میکنم عزیزم. انشاالله خدا دوقلوهای عزیرتون حفظ کنه.

اتفاقا عصری پیام داده بود بنده خدا صدای خیلی رنجور. و درد زیادی داشت. انگار امروز دکتر رفته ببینش گفته یکیشون که تو لوله بوده کلا لوله را در اوردن. اما برای بقایاش اون دارو را هم تزریق کردن. گفته این قل بزرگ بوده تا ده هفته هم انگار بوده. گفته جاشون بد بود. یکی کنار لوله اونیکی سقف رحم بوده. به نطرم چای خوبی براش نگذاشتن جنینها را طفلکی

سلام بچه ها میگم من یه دندونمو پر کردم الان درد گرفته قبلا هم درد می‌گرفت یه دکتر قبل انتقال رفتم گف ...

دایم اب نمک تو دهنت بچرخون و شستشوو بده.‌فعلا تا سه ماهه دوم بهتره هیچ کاری نکنی

مهتاب جون باورت میشه سارا طبیعی باردار شد اونم با یه بار نزدیکی بمیرم برای دلش معجزه خدا رو دید  ...

وای خدای من😭😭😭

بهش بگو یه جوری با من تماس بگیره خیلی دوست دارم باهاش حرف بزنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من چندسال قبل مطب بودم یه خانم سن و سال داربودصحبت زایمان شد میگفت من طبیعی اوردم پشیمونم هزار مشکل ...

خواهر شوهر من خودش متخصص هست. سر دخترم میگفت اصلا به طبیعی فکر هم نکن تو که ای وی اف کردی راحت میتونی سزارین بشی بیکاری کلی عواررض طبیعی به جان بخری؟ 

قبول نکرد. امروز تماس گرفتم پرونده رو دید گفت فعلا نیازی نیست اگر دردداشتی زودتر میدم وگرنه هفته ۳۴ ...

ب ای امپول عچله نکن هر چه کمتر بزنی یا اصلا نزنی بهتره. چون بالاخرخ اون هم عوارض خودشو داره

سلام دوستان کی قبل از انتقال آمپول واریوپپتیل تزریق کرده؟

سلام عزیزم من تو سیکل پانکچر داشتمش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش میکنم عزیزم. انشاالله خدا دوقلوهای عزیرتون حفظ کنه. اتفاقا عصری پیام داده بود بنده خدا صدای خ ...

خدا شفا بده ان شا الله خیلی شرایط سخته💔

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم خوبی؟؟دوباره تست زدی؟؟آزمایش دادی؟؟

سلام خداروشکر عزیزم بله آزمایش بتا دادم ۲۰۰۰ بود  به امیدخدا  دوباره باید سه شنبه آزمایش بدم  انشاالله همه منتظرا بزودی آزمایششون مثبت بشه   مرسی که پرسیدی مهربون