2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047503 بازدید | 684604 پست
نگران نباش ما اکثر کوچولوهای بخشمون ۲۸ هفته ان همشون هم با حال خوب مرخص میشن تازه دو تا نوزاد ۲۵ هفت ...

چقدر خوب. 

امروز آمپول بتا رو به دکترم گفتم که اگر بشه این هفته بزنم ولی گفت تا وقتی درد نداری نیازی نیست، صبر کن تا ۳۴ هفته که اومدی برات مینویسم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام بچه ها امیدوارم همگی خوب باشین. خبری از اترین جان گرفتم گفتم اطلاه بدم. دیروز قرار بود بره اتاق ...

مرسی خبر دادی عزیز دلم    خداروشکر تکلیفش مشخص شد انشاله به زودی با سلامتی برگرده خونه . لطفا بهش بگو براش دعا میکنیم فراموشش نکردیم منتظرشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها میگم من یه دندونمو پر کردم الان درد گرفته قبلا هم درد می‌گرفت یه دکتر قبل انتقال رفتم گفت ریشش شکسته ولی وقت نکردم درست کنم الان حس میکنم چرک کرده زده به گلوم و گوشم 

با اینکه چرک خشک کن هم میخورم ولی درد داره 

برا دندون درد الان چی میتونم استفاده کنم

نگران نباش ما اکثر کوچولوهای بخشمون ۲۸ هفته ان همشون هم با حال خوب مرخص میشن تازه دو تا نوزاد ۲۵ هفت ...

سحر جان چقدر امیدوار شدم خوندم حرفات  ، عزیزم این فسقلی ها چند روز تو دستگاه میمونن ؟ 

از دکترم که پرسیدم از کدوم هفته به بعد بچه ها به دنیا بیان زنده می مونن گفت از ۳۴

دکترتون عزیزم بنظرم دست بالا رو گفتن وگرنه کلی دوقلو۷ماهه دنیا اومدن یکم دستگاه رفتن ولی سالم بودن

حالا شما ان شاالله به سلامتی زایمان میکنی بموقع نگران نباش به این چیزا فکر نکن اصلا

البته یکی باید به خودمم بگه!ولی خب من چون مسئولیت گردنم هست استرس دارم وگرنه که خدا تا اینجا کمک کرده از اینجا به بعد هم کمک میکنه

مهتاب جون باورت میشه سارا طبیعی باردار شد اونم با یه بار نزدیکی بمیرم برای دلش معجزه خدا رو دید  ...

سلام عزیزم شما باهاش در ارتباطی متاسفانه من خصوصی باهاش حرف میزدم انگاری کلا رفته از نی نی سایت خیلی نگرانش بودم شکر خدا انشاالله این تلنگر بشه برا همسرش 

میشه بگین باز اومده نی نی سایت یا نه 

بعد بهش پیام بدین که همچنان منتظر بازگشتش هستیم اینبار با یه تیکه خوشگل بارداری انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مهتاب جون باورت میشه سارا طبیعی باردار شد اونم با یه بار نزدیکی بمیرم برای دلش معجزه خدا رو دید  ...

الهی عزیز دلمممم😔😔 ان شاالله که همین بشه که گفتین و باعث بشه زندگیش تداوم داشته باشه .بهش بگین اگه در ارتباطین به یادش هستم و دعاش میکنم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...