2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047466 بازدید | 684604 پست
بهاره جون به دکترم گفتم میگه مقعدی تاثیری نداره فقط واژینال منم میام شیاف بزارم اصلا پساری نمیزاره ش ...

دکتر منم شیافو فقط واژنی بزاری اعتقاد داره،از مقعد بگی دعوات میکنه😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه از روز انتقال باشه۱۳ ولی اگه فردای انتقال ۱۲ دیگه نمیدونم کدومش باید حساب کرد

خیره عزیزم همون روزی که انتقال دادی تو همون روز دو هفته بعد برو آزمایش 

ان شاءالله که خوش خبر باشی و دلت شاد بشه عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
خیره عزیزم همون روزی که انتقال دادی تو همون روز دو هفته بعد برو آزمایش  ان شاءالله که خوش خبر ...

ممنون عزیزم باشه چشم التماس دعا عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بهاره جون به دکترم گفتم میگه مقعدی تاثیری نداره فقط واژینال منم میام شیاف بزارم اصلا پساری نمیزاره ش ...

آخی سحرجون چقدر اذیت شدی شما.

الهی خدا به زودی زود برات به بهترین شکل جبران کنه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
آهان ان شاالله به سلامتی،نگران نباش دیگه خطرات از شما رد شده عزیزم

از دکترم که پرسیدم از کدوم هفته به بعد بچه ها به دنیا بیان زنده می مونن گفت از ۳۴

عزیزم حواست به حرکاتشون باشه که کم نشه من شنیدم مثلا توی یک ساعت باید۵تا۱۰ حرکت داشته باشن هر کدوم

اینجوریه که تو بعضی ساعات روز آرومند تو بعضی ساعات خیییلی تحرک دارند.

آخی سحرجون چقدر اذیت شدی شما. الهی خدا به زودی زود برات به بهترین شکل جبران کنه.

قربونت بهارجون انشالله کوچولوهات سالم بغل بگیری 

میدونی من انقد ای وی اف کردم به قول دکترم میگفت رحمت داغون کردی ☹️☹️

از دکترم که پرسیدم از کدوم هفته به بعد بچه ها به دنیا بیان زنده می مونن گفت از ۳۴

نگران نباش ما اکثر کوچولوهای بخشمون ۲۸ هفته ان همشون هم با حال خوب مرخص میشن تازه دو تا نوزاد ۲۵ هفته هم داشتیم که الان اقایی شدن برای خودشون 

۳۴ هفته دیگه نیاز به دستگاه نداره 

ممنون عزیزم لطف کردی , وارد شدم ولی هیچ‌ نوبت فعالی ندارن تا ابان رو‌ چک کردم 

خواهش میکنم عزیزم.اووو چقدر طولانی .سرشون شلوغ شده چقدر قبلا سه ماهه میشد وقت گرفت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت بهارجون انشالله کوچولوهات سالم بغل بگیری  میدونی من انقد ای وی اف کردم به قول دکترم میگ ...

خدا رو شکر که این سری نتیجه گرفتی سحرجان. چیزی هم نمونده تا ۳۰ هفته عزیز🥰