2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست
دقیقا همینه عزیزم. باورت نمیشه من سر دخترم چه خونریزی هایی داشتم. در حدی که هر بار فقط یکی دوتا نوار ...

من اون دوتا لک دیدم رفتم سونو گفت همه چی خوبه اینبار با اینکه لکه بینی از اون دوبار بیشتر هم بود نرفتم وقت گرفتم ولی پام کشش نداشت برم راستش ترسیدم برم 

بچه ها میدونم همه دعاگوی اترین جون هستین ولی میخوام الان پیشنهاد بدم ختمی چیزی براش برداریم که بدون ...

منم یاسین میخونم ان شاالله سلامت برگرده 

ولی چه جوری دکتر خارج رحمی تشخیص نداده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها میدونم همه دعاگوی اترین جون هستین ولی میخوام الان پیشنهاد بدم ختمی چیزی براش برداریم که بدون ...

خدای من 

عزیزم من هم صلوات میفرستم براش تا جاییکه میتونم به نیت حضرت امام جواد و ام البنین

خدای من خیلی ناراحت شدم کاش باهاش در تماس بودیم دلشوره میگیره ادم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مبارکت باشه الهی.به نطر من دخمل گلیه. عزیزم ادارات قوانین مرخصی زایمانشون عوض شده پیگیر باش ببین چطو ...

شما حتما دولتی هستی عزیزم 

من شرکت خصوصی کار میکنم و توافقی هست 

میتونم از هر موقع که خواستم نمیام ولی خب نیرو جایگزین میکنن و دوست ندارم  کارم رو از دست بدم

بخاطر همین تا وقتی که اذیت نشم مجبورم برم بعدش هم دیگه باید ببینم خدا چی میخواد 

همکارهای قبلیم که باردار بودن تا ماه 8 تا حتی 9 سرکار بودن

بعد میرفتن مرخصی تا 6 ماهگی حداکثر 

بعد برمیگشتن سرکار 

بازم امید بخدا اولویتم بچه است ببینم شرایط چطوری پیش میره 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

سلام 

من امروز رفتم مرکز ناباروری ک برم تو سیکل تخمک کشی

روز سوم پری سونو شدم گفتن دوباره فردا بیا سونو

بازم آزمایش کل نوشتن همه چی همسرمم گف باید باز آز بده 

آزمایشارو امروز دادم فردا توکل بخدا باز میرم سونو خداکنه نگه نمیشه بری تو سیکل

چون خیلی خودمو تقویت کردم این چند ماه

ان شاءالله خونه بخرید با دل خوش در بر همسرت و بچه های سالم و صالح و شاد اونجا زندگی کنید . آمین یا ر ...

🫀😚

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم یاسین میخونم ان شاالله سلامت برگرده  ولی چه جوری دکتر خارج رحمی تشخیص نداده

دوتا سونو گفته بودن جاش بده و از ناحیه اندومتری خارج هست. اما دکترش گفته بود من همچین چیزی نمیبینم. دکتر خودش که انتقال داده بود حالا شک کرده. بعد یک دکتر خیلی ماهر سونو کرده گفته نود درصد تشخیص ددسته و لوله درگیره

دوستای گلی که منو میشناسن سلام  چطورید خوبید؟؟ دلم تنگ شده براتون  ولی انقدر سردرد دارم ...

به به سلام خانمی چطوری عزیزم کوچولو خوبه

ماهم دلتنگ شدیم 🤪 اوضاع دلت خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی بگردم پدرشوهرت چقد نهربونه منم اشکم دراومد.موفق باشی گلم ان شا الله بهترین ها برات رقم بخوره

😈 یه جمله گفتم تحت تاثیر قرار گرفت اشکش در اومد

ناخواسته گفتم ولی حرف بجایی بود وگرنه راضی به این کار نبود یهویی نظرش عوض شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان ممنون از دعای خیرتون الحمدالله دیابت بارداری نداشتم. طول سرویکسمم با توجه به فاصله اش تا سرک ...

اخ ننه 😍 قربون دخترات برم من

چشم عزیز دلم واسشون ایت الکرسی میخونم ♥️🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من یه چیز رو فراموش کردم از دکترم بپرسم خواستم بببنم اطلاع دارید من تخمدان پلی کیستیک ه ...

عزیزم منم پلی کیستیکم روزی دوتا میخوردم وقتی مثبت شد ازمایش گفت ی دونه بخورم دیروز هم که ساک دید گفت قطع کن دیگه نمیخورم 

عزیزم منم پلی کیستیکم روزی دوتا میخوردم وقتی مثبت شد ازمایش گفت ی دونه بخورم دیروز هم که ساک دید گفت ...

سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادید همش منتظر بودم یک نفر جوابم رو بده 🙏🏼☘️
پس من هم قطع میکنم 

سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادید همش منتظر بودم یک نفر جوابم رو بده 🙏🏼☘️ پس من هم قطع میکنم 

خواهش میکنم عزیزم بله برا منو قطع کرد ولی خودت هم رعایت کن شیرینی اینا نخور میوه بخور 

الهی چقدر داره سختی میکشه 😭😭 ان شاالله بدون مشکل از بیمارستان مرخص بشه چه جوری دکترش از اول تشخیص نداده یکیشون موقعیتش خطرناکه.

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...