2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
یه سوال دیگه تو ای وی اف هم میشه ک جنین مشکل دار باشه بخاد رشد نکنه 

بله متاسفانه. چون کیفیت جنین فقط نشان دهنده نحوه تقسیم سلولیه و فرمول کروموزومی ممکنه مشکل داشته باسه یا مشکلات زنتیکی. مثلا امین پوچ بودن مثل من که میگن معمولا تخمک اشتراک کرکموزوم انجام نمیده که اینجور میشه

من تا هشت هفته سونو میگفت هماتوم بعد از هشت هفته سونو هماتوم نشون نمیداد ولی من همچنان خونریری داشتم ...

دقیقا منم شنبه دکتر سونو کرد چیزی برا هماتوم نگفت استرادیول دیگه گفت کم کنم امروز روز آخر میخورم من شیاف گذاشتم حس کردم نمیره داخل گیر بود انگار گذاشتم آروم نصف شب دیدم برگشته و قهوه ای بعد دیگه شروع شد هی میاد هی قطع میشه دیشبم شیاف از پشت گذاشتم ولی بعدش باز خون آمد آسپرین برا هماتوم قطع کرده بود دکتر ولی شنبه گفت بخور من نخوردم یادم شد بعدم ک لک دیدم ترسیدم بخورم ولی انوکسا چون سقط داشتم گفت قطع نکن خیلی هم سوزش دارم و موقع ادرار درد دارم سفکسیم داده برا عفونت ولی هنوز تاثیری نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین مامان مهربون. این شد.

قربونت یکم فکر کردم دیدم از من واقعا کاری بر نمیاد جز دعا کردن و صبر کردن و توکل کردن استراحتم دارم داروهامم استفاده میکنم 

خدا خودش داده خودشم  نگهدارش هست  

دقیقا منم شنبه دکتر سونو کرد چیزی برا هماتوم نگفت استرادیول دیگه گفت کم کنم امروز روز آخر میخورم من ...

سعی کن شیاف واژینال بزاری زودتر خونریزی قطع میکنه من سه تا شیاف داشتم دوتا امپول سه تا قرص دوفاستون 

سعی کن شیاف واژینال بزاری زودتر خونریزی قطع میکنه من سه تا شیاف داشتم دوتا امپول سه تا قرص دوفاستون& ...

خب چون واژینال گذاشتم و لکه بینی افتادم ترسیدم دیگه بزارم الان سه بار از پشت میزارم آمپول هم روز دوتا میزنم 

من علائم میگم  حدس بزنید پسر دارم یا دختر  تهوع دارم روزی یکبار تقریبا و بعد از ظهر یا ش ...

مبارکت باشه الهی.به نطر من دخمل گلیه. عزیزم ادارات قوانین مرخصی زایمانشون عوض شده پیگیر باش ببین چطوره. مثلا جایی که من هستم از ماه ۳ حاملگی میتونی بری مرخصی تا نه ماهگی بچه. از ۹تا ۱۸ هم پارت تایم اما با حقوق کامل. حیف حامله نیستم 😁

خب اینو از کجا باید بفهمیم 

هیچی عربالگری میکنن بعصی مشکلات شایع مثل تریزومی ۱۸ و ۲۱ معلوم میشه اما اصلا دقیق نیست من خودم دوتا بچه سنندروم دیدم که هر دو عربالگری سالم نشون داده. بهتر از اون ازمایش سلفری هست که ازمایش خونه و دو سه درصد ممونه خطا داشته باشه. بعد از اون امنیوسنتز که ۹۹ درصد درسته ولی تهاجمیه.من خودم اگر زمانی بازم حامله باشم حتما سلفری انجام میدم. اما نمیدونم برای دوقلویی هم میشه یا نه

قربونت یکم فکر کردم دیدم از من واقعا کاری بر نمیاد جز دعا کردن و صبر کردن و توکل کردن استراح ...

دقیقا همینه عزیزم. باورت نمیشه من سر دخترم چه خونریزی هایی داشتم. در حدی که هر بار فقط یکی دوتا نوار برمیداشتم و سریع  بدو برو سونو. 

بچه ها میدونم همه دعاگوی اترین جون هستین ولی میخوام الان پیشنهاد بدم ختمی چیزی براش برداریم که بدون مشکل از بیمارستان برگرده.

متاسفانه نطر نهایی سونو این بوده که اون جنینه که جاش بد بود نود درصد حالت خارج رحمی داره و ابتدای لوله قرار داره. شانس اورده قرص بهش ندادن وگرنه رحمشو از دست میداد. حالا احتمالا میبرن اتاق عمل سزاربن میکنن و لوله اش هم در میارن. بنده خدا هر سه قلو که از دیت داد هیچی سلامتشم در خطره. من خودم سوره یاسین براش میخونم و ۷۰ حمد هدیه به حصرت ام البنین برای سلامتیش. بنده خدا برای همه مون دعا میکرد و قرائت قران داشت