2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
من سقطم طبیعی بود و تو موعدم عادت شدم بدن با بدن فرق داره

منم زایمان کردم خودم 😭😭ولی بعد بخاطر خونریزی زیاد و چسبندگی جفت بردن کورتاژ یعنی من نزاشتم زیاد دست ببرن برا جفت تا گفتن خونریزی زیاده باید کورتاژ شی گفتم پس جفتمم کورتاژ در بیارید 😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای 😭😭پس دکتر من چرا گفت احتیاج نداری امشب نوبت زده بودم کنسل کردم باز فردا نوبت بزنم برم پس&nb ...

من سقطم طبیعی بود 

شاید با کورتاژ فرق داره

ولی حالا ضرر نداره بری که خیالت راحت راحت میشه

منم زایمان کردم خودم 😭😭ولی بعد بخاطر خونریزی زیاد و چسبندگی جفت بردن کورتاژ یعنی من نزاشتم زیاد دس ...

عزیزم😔😔

مطمئن باش این همه زجر روحی و جسمی رو خدا بدون پاداش نمیذاره.خدا عین عدالت

قربون دلت غمگینت هیچ حرفی نمیتونه از بار دلت کم کنه فقط انشاالله خدا با بهترین ها برات جبران کنه ...

اره گلم واقعا خودمم نمیدونم همه دعا میکردن چرا خدا نخاست و بچمو گرفت 😭😭😭هنوز بعد گذشت ۱۰روز نمیتونم باور کنم دیگه ندارمش 

عزیزم😔😔 مطمئن باش این همه زجر روحی و جسمی رو خدا بدون پاداش نمیذاره.خدا عین عدالت

نمیدونم والا کاش بتونم زود تر دوباره باردار شم دخترمو ک فراموش نمیکنم اما لا اقل یکم حالم بهتر شه الان همش استرس دارم اگه دیگه نشه چی مادر براش بمیره همش خودمو مقصر میکنم ک نتونستم یه بچه نگه دارم 

اره گلم واقعا خودمم نمیدونم همه دعا میکردن چرا خدا نخاست و بچمو گرفت 😭😭😭هنوز بعد گذشت ۱۰روز نمیتو ...

خیلی سخته

بچه من ۱۰ هفته بود قلب نداشت چشمم دنبالش هست

ماهی که باید به دنیا میومد حالم بود

چه برسه به شما که تکون خورده تو دلت کاملا وجودش رو حس کردی

انشاالله حضرت زهرا خودش یه گل بهشتی بهت هدیه میده که جبران بشه.

خیلی سخته بچه من ۱۰ هفته بود قلب نداشت چشمم دنبالش هست ماهی که باید به دنیا میومد حالم بود چه برس ...

ممنونم عزیزم انشالله اره بچه بچس یه روز و ۵۰سالش فرق نمیکنه خدا ب هر کی ک نداره و تو ارزو بچس بچه صحیح و سالم بده 🙏😥

عزیز میتونم بپرسم دلیل سقطات چی بود و چند ماهه بودی 😔بعدش باز انتقال بعدیش دادی گرفت؟  

قربونت برم جنین داری بازم؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم عزیزم اینم قسمت ما بود 😔😔عمر بچهامون ب دنیا نبود من ک باهاش زندگی کردم سه هفته دیگه میموند ...

من خودم سونو داشتمو رفتم. بله عزیزم چاره چیه خدا نخواست. اینقدر نشین حسرت ۳هفته بخور. ددستهدمیگن میمونه. اما چه موندنی. تا عمر داره باید دور از جون بچه های آیندت زجر بکشه و پدر مادر هم همینطور. این بچه های نارس با هفته پایین که میمونن نارسایی اکسیزن به مغزشونو دارن و اسیب به معز میرسه که اصلا جبران پدیر نیست و منجر به مشکلات جسمی، ذهنی و کلامی میشه. خدا رادشکر کن که اینجور مشکلی پیدا نکردی فدات شم. الانم سنتون کمه و خدا را شکر راهش هست باز حامله بشی. چه بسا طبیعی که هر دقیقه دلت نلرزه بگی لک بینی خونریزی و فلان. اما دیگه شد تجربه حتی واسه ماها که به دکتر هم نمیشه اعتماد کرد

ای وای چقد بد استرساش بد تره منم داعم میترسم چسبندگی نباشه این نباشه کیست دیگه برا چی 😭😭یعنی منم ۴ ...

بله عزیزم. برای من دیگه داشت دفع میشد کامل اما چون خونریزیمدزیاد بود دکتر اجازه نداد ادامه بدیم گفت خطرناکه برای خودت و کورتاز شدم. شما چرا کورتاز شدی؟ جفت نمی اومد؟

ممنون فاطمه جان  خیلی لطف کردی  همسرم وقتی اومد دیگه نشد بیام اینجا اطلاع بدم تا الان . ...

پانیذ اشکمو در آوردی دختر

چقدر تو مهربونی 🩷

انشالله خدا هزار برابرش رو بهت ببخشه 🧿

بازم خدارو هزاران مرتبه شکر همینکه دستتون جلوی کسی دراز نباشه خودش خیلیه انشالله خدا راه رو براتون هموار کنه عزیز دلم

یواش یواش با همین پول کم قرض هاتونم میدین 

خدا گفته از تو حرکت از من برکت شک نداشته باش زندگیت رو روال میوفته

جسارت نباشه مستاجر هستید؟ یا خونه ی خودتونه؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️