2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها این جا کسی سابقه کورتاژ داره من بعد کورتاژ برا بقایا دکتر برام سونو نوشته اما بهداشت میگه ...

سلام عزیزم کورتاژ شدم ولی بعد کورتاژ سونو نرفتم چون کورتاژ رحم رو کاملا تمیز می‌کنه چیزی نمیمونه 

سلام بچها این جا کسی سابقه کورتاژ داره من بعد کورتاژ برا بقایا دکتر برام سونو نوشته اما بهداشت میگه ...

بازم ببین نظر دکترت چیه من سقط اولم ک‌ خودش دفع شد بعد ده روزش سونو دادم ولی دومی کورتاژ شدم و دکتر نگفت ک سونو بدم

بچه ها فرداعمل پانکچردارم تروخدا برام دعا کنیدتخمکام سالم و با کیفیت باشن که جنینای سالم برام تشکیل ...

انشاالله که جنین های تپل مپل وقت اذان هستش 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم کورتاژ شدم ولی بعد کورتاژ سونو نرفتم چون کورتاژ رحم رو کاملا تمیز می‌کنه چیزی نمیمونه&nbs ...

مرسی گلم منم دکترم نگفته برو اما بهداشت میگه برو شک کردم گفتم نکنه لازمه  گلم تو چند ماهه سقط کردی بعد کی پریود شدی من همش میترسم دیر پریود شم 

بازم ببین نظر دکترت چیه من سقط اولم ک‌ خودش دفع شد بعد ده روزش سونو دادم ولی دومی کورتاژ شدم و دکتر ...

عزیز میتونم بپرسم دلیل سقطات چی بود و چند ماهه بودی 😔بعدش باز انتقال بعدیش دادی گرفت؟  

آره هپی میگع خودتو ازیت نکن مثل من.سه تا ساکه دفع شدنشون سخته.الان دل‌درد و کمردرد پریودی نم نمک دار ...

آترین جان عزیزم واقعا متاسفم خیلی ناراحت شدم🥺😔

هرچندسخت و ناراحت کننده هست  ولی اگر سقط نمیشدن برات خیلی خطرناک میشد و ممکن بود خدایی نکرده اتفاق خیلی بدتری برای خودت پیش بیاد، از این زاویه هم ببین و بگو خدارو شکر

انشالله بهترینها برات رقم بخوره گلم🌹

سلام عزیزم 

خیلی ناراحت شدیم همه برای اتفاقی که افتاد. من مخصوصا هنه اش یاد اون روز می افتم که دوتامون عکس بیبی چک میفرستادیم. حکمت خدا چی بود که دوتاشونم عمرشون به دنیا نبود. امیدوارم خدا به زووی جاشو برات پر کنه. عزیزم بعد یک هفته ده روز حتما برو سونو که اطمینان حاصل بشه بقایا نداری. احتمالش کمه ولی بهتره بری

۵ تا آیت الکرسی خوندم به امید موفقیت شون منو بی خبر نزار عزیز دلم 🩵 آفرین دورت بگردم به مهارت شوه ...

ممنون فاطمه جان 

خیلی لطف کردی 

همسرم وقتی اومد دیگه نشد بیام اینجا اطلاع بدم تا الان .

مصاحبه اوکی شده از فردا قرار شده برند چند روز میرند بعد قرارداد میبند 

اما حقوقش از اونی که فکر میکردم کمتر هست 

۸ تومن گفتند که گفتند بیمه هم میشه، پول بیمه هم کسر بشه، ۷ میمونه . خداروشکر میکنم 

اما مبلغ دریافتی از کل قسطها و اجاره هم کمتر هست و گریم گرفت که چقدر سخت شده.

همسرم گفت چکار کنم برم یا باز هم بگردم 

گفتم برو از هیچی بهتره 

از اینکه نون قرض بخوریم و زندگیمون همش با قرض باشه. 

با این که حقوقش واقعا کم هست اما از بی هیچی بهتره و خداروخیلی شاکرم .

لحظه ای که همسرم گفتند اوکی شده، اون لحظه یاد این افتادم که برامون دعا کردی، فاطمه جان خییییییییلی ممنونم ازت ، لطف کردی .💞💞💞💞💞🌹💋💋💋

ان شاءالله گره های زندگیت یکی  یکی با دل خوش باز بشند و خوشی و شادی تو زندگیت هزار برابر بشه . آمین یا رب العالمین